Βαλίτσα σίγουρα γιατί βαρέθηκα να κουβαλάω το κράνος στο χέρι όπου πάω. Ο συνεπιβάτης εγκρίνει το strom, στο ληστή βέβαια δεν έχει ανέβει ακόμα.
Βαλίτσα σίγουρα γιατί βαρέθηκα να κουβαλάω το κράνος στο χέρι όπου πάω. Ο συνεπιβάτης εγκρίνει το strom, στο ληστή βέβαια δεν έχει ανέβει ακόμα.
Και τα δυο ειναι απροβληματιστα μοτορια, αλλα και εμενα ο ληστης θα με τραβουσε...
Οποιο και να παρεις, καλα χιλιομετρα...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αν εχει βαλιτσα πισω παντου θα κατσει ανετα και αδιαμαρτυρηταΑρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Βαλίτσα σίγουρα γιατί βαρέθηκα να κουβαλάω το κράνος στο χέρι όπου πάω. Ο συνεπιβάτης εγκρίνει το strom, στο ληστή βέβαια δεν έχει ανέβει ακόμα.![]()
Βρες ενα μπαντιτ να κατσει για να μην εχεις γκρινιες μετα και καλοριζικο![]()
με καθε ειλικρινεια δηλωνω οτι αν ημουν συνεπιβάτης θα προτιμουσα να κάθομαι στο σελακι του versys παρα του bandit (η οποιουδήποτε street...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Νομίζω ότι δεν έχει τόσο καλή θέση συνεπιβάτη, και παίζει μεγάααααλο ρόλο αυτό.![]()
το v-strom ναι ειναι πιο ανετο για τον συνεπιβάτη (και για τον αναβατη)
εσένα ποιό σου αρέσει περισσότερο??
Bandit ασυζητητί.
Ως δεύτερη επιλογή Sv 1ης γενιάς με upside down απο GSXR...![]()
![]()
Δεν θα πω ακόμα πιο μου αρέσει περισσότερο εμένα, θέλω να δω πρώτα τι λέει η κοινή γνώμη.![]()
Δεν έχουν πραγματικές διαφορές εκτός από την θέση οδήγησης. Στο Vstrom είσαι πιο όρθιος και είναι βολικότερα για εντός πόλης και μικρές εκτός διαδρομές (συγκριτικά πάντα) και στο Bandit είσαι λίγο πιο σκυμμένος που είναι χειρότερα για εντός αλλά πιο ξεκούραστα για εκτός. Εξαρτάται τι σε βολεύει εσένα πιο πολύ.
Εγω θα έλεγα Vsrom αλλά όπως είπα είναι εντελώς υποκειμενικό.
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Ληστή δαγκωτό!
1ον. γιατί αυτό έχω.
2ον. γιατί είναι το μηχανάκι που "φωτογραφίζει" η χρήση που περιγράφεις.
3ον. γιατί αυτό έχω.
4ον. γιατί τον ληστή τον σνομπάρουν οι Έλληνες μοτοσυκλετιστές κ πιθανότατα κ οι κλέφτες. (Πιο εύκολα θα πουλήσει κάποιος αντ/κα για μηχανάκι τόσο ευρείας κυκλοφορίας όπως το βεστρομ).
5ον. γιατί αυτό έχω.
Οι λόγοι 1,3,5 είναι οι πιο σοβαροί:rotflmao:
![]()
Με το καλό ότι αποφασίσεις. Απλά θα πρότεινα ν' αποφασίσεις βάσει του τι σου αρέσει κ όχι σκεπτόμενος τα μαλακά μόρια του συνεπιβάτη (ο οποίος κ στα 2 μηχανάκια μια χαρά άνετος είναι)
Inochi, ρε!
Για οσο.
bantit να παρεις και απορω γιατι τι σκεφτεσαι ακομη.
GSF 650 N
αν σώνει και καλά πρέπει να πάρεις ένα απο τα δύο, θα πρότεινα v strom.
- είναι πιο ''ζυγισμένο'' κάτι που διευκολύνει στην κίνηση της πόλης
- έχει δικύλινδρο κινητήρα, που είναι σαφώς προτιμότερος (και πιο απολαυστικός) για κίνηση στην πόλη
- έχει καλύτερη θέση συνεπιβάτη.
αν έψαχνα πάντως για μια οικονομική πρόταση που θα μου κάνει τη ζωη εύκολη, και θα είναι και διασκεδαστική και αξιόπιστη, θα έπαιρνα ένα gladius.
αντι για v-strom, θα έπαιρνα το καινουργιο versys, δείχνει και είναι πιο μανιτζέβελο, όπως και να το κάνουμε ....
νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμφωνω με τον idi, αν και αυτη η εμμονή με την kawasaki, έχει γίνει εκνευριστική πλέον...
+1000 στο ληστή που έχει και δώρο θερμοσίφωνα στην τιμή.
Καλό και το V-strom, αλλά στην τιμή που είναι το bandit δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο. Παίρνεις τέσσερα κύλινδρα σε όσο όσο φάση.(Το ''S'' κατά προτίμηση) Και μην το πολυσκέφτεσαι γιατί θα ανέβει και ο Φ.Π.ας![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Banditγια να μην είμαι μέσα σ΄αυτούς που ''έχουν βρωμίσει τον τόπο''.
![]()