Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 98

Θέμα: Τι να κάνεις άμα δεν θέλεις να βαρέσεις γυναίκα οδηγό που πήγε να σε καθαρίσει

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro

Re: Τι να κάνεις άμα δεν θέλεις να βαρέσεις γυναίκα οδηγό που πήγε να σε καθαρίσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros

Πήγαινα με 40, αλλά μάλλον ήταν πολλά, και μέρα μεσημέρι κόκκινο μηχανάκι
    Κάνω αποφυγή ταράνδου τύπου (φρένα, στρίψε κλπ) και την γλιτώνω
    Λοιπόν κηπουρέ... όλα κι όλα. Την επόμενη φορά που θα μας πείς ότι πήγαινες με 40 με το Ducati σου δεν θα σε πιστέψω, όλο με 40 πηγαίνεις βάλε κάτι. Και θα φας και κράξιμο, στο λέω.
    Πάντως καλά της έκανες της γκιόσας. Μπράβο σου. Γ@μώ τις αναστροφές της, πρέπει να ήταν η τελευταία της.
    Για κάτσε μισό λεπτό. Τάρανδος οδηγούσε είπες????
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    Πιθανον το ιδιο να εκανα αλλα δικιο δεν το λες......
    Σκεφτηκες την πιθανοτητα να σου πηρε την πινακιδα και με μερικους (ψευδο)μαρτυρες να σου κανει μηνυση?
    Την σκέφτηκε, αλλά ήταν στο νοσοκομείο από την άλλη φορά που πήγαινε με 40. Κηπουρέ σκέψου ότι αν πήγαινες με 50 θα πέρναγες αρκετά δλ. νωρίτερα από 'κει και θα τη γλύτωνες.

Ανοιξες την πορτα της (χωρις την αδεια της) πηρες το κλειδακι (κλοπη περιουσιας) και το πεταξες (φθορα ξενης περιουσιας)!
    Όσο για το κλειδί, απλά το δανείστηκε....Ούτε φθορά ούτε τίποτα.
    Επαναλαμβανω πιθανον να εκανα το ιδιο...αλλα καμμια φορα η ψυχραιμια ειναι φοβερο προσον!
    Και από ψυχραιμία αντέδρασε έτσι, διαφορετικά θα της την έσκαγε.

Πληροφοριακα θελεις να κανεις *χωμα* μια γυναικα?Πες την χοντρη!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τι χονδρή ? Τάρανδο την είπε
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Πάλι καλά που της έκανες αυτό από το να την πλακώσεις στο ξύλο και μετά να εχεις τρεχάματα!

Αυτό θα της γίνει μάθημα

Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Λες και αμα ελεγα την χοντρη, χοντρη θα γινοταν κατι.

Οοοοοοχι. Εκεί να μεινει στην μέση του δρόμου να την βριζουν,

Δηλαδή αμα με κάρφωναι;

Τωρα άμα με δει θα προσέχει

Και μάλον πρέπει να καταργήσω την πινακίδα

Κάαααποτε είχα ένα νεροπίστολο και έριχνα σε όποιον μου έκανε μαλακια στον δρόμο. Εποχές

Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros

Κάαααποτε είχα ένα νεροπίστολο και έριχνα σε όποιον μου έκανε μαλακια στον δρόμο. Εποχές

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a19:
    When We Mount Our Bikes, Angels And Demons Join The Ride...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ωραιος !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    νεροπίστολο;;;....χαχαχαχαχα... καλή ιδέα αν και κινδυνεύεις να αρπάξεις καμιά σφαίρα απο κανά τζιμάνι που θα το περάσει για αληθινό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Για να δουλεψουν λιγο τα κεφαλια.

Περιπτωση 1. Εκεινη την μερα φιλος μοτοσυκλετιστης ειχε πεσει και ειχε χτυπησει πολυ σοβαρα , το ασθενοφορο που τον πηρε συναντησε μια ουρα 1 χλμ. γιατι λεει καποιος ειχε πεταξει τα κλειδια ενος αυτοκινητου με αποτελεσμα να κλεισει ο δρομος και το παιδι να μην καταφερει ποτε να παει στο νοσοκομειο, ξεψυχησε μεσα στο ασθενοφορο.

Περιπτωση 2 .Γυναικα εγκυμονουσα σφαδαζει απ τους πονους μεσα στο ασθενοφορο και της λενε να κανει υπομονη γιατι ο δρομος εχει μπλοκαρει λογω του παραπανω σκηνικου, αποτελεσμα χανει το παιδι της.

Περιπτωση 3,4, κτλ.

Πιο πολυ λυπαμαι για αυτους που επικροτουν αυτη την πραξη ,ειδικα οταν βλεπω αλλα θρεαντ διαβαζω για το ποσο πιο σημαντικο ειναι η φθορα ξενης περιουσιας(βλ.αυτοκολητα γαιδαρου) και ο καθρευτης του μπατσου.

Μετα μιλαμε για συνειδητοτητα και καλυτερο μελλον μεσα απο μας σαν μοναδες,παπαρολογιες.

Συνεχιστε να δινετε τα ευσημα, μην σας την σπασω κιολας.

okipouros :a28:

ΥΓ.Για οσους βιαστουνε, 2 φορες απο αναστροφη ,εχω παει νοσοκομειο,εχω καταστρεψει μηχανακι κ εχω χασει 1 φιλο, αυτο δεν μουδινει το δικαιωμα να κανω το τιμωρο της ασφαλτου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    ........

ΥΓ.Για οσους βιαστουνε, 2 φορες απο αναστροφη ,εχω παει νοσοκομειο,εχω καταστρεψει μηχανακι κ εχω χασει 1 φιλο, αυτο δεν μουδινει το δικαιωμα να κανω το τιμωρο της ασφαλτου.
    πανο πανω στα νευρα σου κανεις πολλα.αυτο ειναι το πιο λαιτ αλλα και εξυπνο

τα σεναρια τα θεωρω επιστημονικης φαντασιας προσωπικα.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Για να δουλεψουν λιγο τα κεφαλια.

Περιπτωση 1. Εκεινη την μερα φιλος μοτοσυκλετιστης ειχε πεσει και ειχε χτυπησει πολυ σοβαρα , το ασθενοφορο που τον πηρε συναντησε μια ουρα 1 χλμ. γιατι λεει καποιος ειχε πεταξει τα κλειδια ενος αυτοκινητου με αποτελεσμα να κλεισει ο δρομος και το παιδι να μην καταφερει ποτε να παει στο νοσοκομειο, ξεψυχησε μεσα στο ασθενοφορο.

Περιπτωση 2 .Γυναικα εγκυμονουσα σφαδαζει απ τους πονους μεσα στο ασθενοφορο και της λενε να κανει υπομονη γιατι ο δρομος εχει μπλοκαρει λογω του παραπανω σκηνικου, αποτελεσμα χανει το παιδι της.

Περιπτωση 3,4, κτλ.

Πιο πολυ λυπαμαι για αυτους που επικροτουν αυτη την πραξη ,ειδικα οταν βλεπω αλλα θρεαντ διαβαζω για το ποσο πιο σημαντικο ειναι η φθορα ξενης περιουσιας(βλ.αυτοκολητα γαιδαρου) και ο καθρευτης του μπατσου.

Μετα μιλαμε για συνειδητοτητα και καλυτερο μελλον μεσα απο μας σαν μοναδες,παπαρολογιες.

+675

Φίλε κηπουρέ, μπορείς να την βρίσεις και να φύγεις.
    Μην αγχώνεσαι, το ότι έκανε μαλακία της έγινε 100% κατανοητό -στην χειρότερη των περιπτώσεων- όταν σε είδε να κατεβαίνεις από τη μηχανή και χέσ***ε πάνω της.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Οταν βλεπεις τον χαρο με τα ματια σου απο την κυρια με το κινητο που κανει αναστροφη ετοιμη να σε στειλει, θα σκεφτεις μηπως ερχεται το ασθενοφορο 5 χλμ πιο πισω???

Και παλι καλα που αντεδρασε ετσι ψυχραιμα ο συνφορουμιτης.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Οταν βλεπεις τον χαρο με τα ματια σου απο την κυρια με το κινητο που κανει αναστροφη ετοιμη να σε στειλει, θα σκεφτεις μηπως ερχεται το ασθενοφορο 5 χλμ πιο πισω???

Και παλι καλα που αντεδρασε ετσι ψυχραιμα ο συνφορουμιτης.
    Όλοι έχουμε δει τον χάρο με τα μάτια μας. Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι ότι ο καθένας αντιδρά διαφορετικά.

Τώρα το ποια αντίδραση μπορεί να χαρακτηριστεί ως ψύχραιμη και ποια όχι είναι μεγάλο θέμα!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εγώ επιμένω...... το νεροπίστολο είναι πολύ καλή ιδέα...χαχαχαχα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    [B]

ευτυχως που καποιος απαντησε οπως τουλαχιστον το σκεφτομαι και εγω γιατι ειχα αρχισει να ανυσηχω με τον τροπο που σκεφτομαι !

Ναι, εχεις δικιο, κοντεψε να σε φυτεψει και τα νευρα σου με την αδρεναλινη σου χτυπησαν κοκκινο ΑΛΛΑ .....

αμα εχει παρει την πινακιδα σου ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙ να κινηθει δικαστικα εναντιον σου, να εισαι προετοιμασμενος για τα χειροτερα...( πχ, μπορει να πει ακομα και οτι την χτυπησες ....και ειδικα αμα πεσεις σε κανενα περιεργο θεμα πχ. εγκυμοσυνη ) την εβαψες κανονικα.....

Σαν Γιαννης λοιπον, που οδηγαω μηχανακια και εγω 20 χρονια οπως εσυ υποθετω(με τα ατυχηματα μου, τα νοσοκομεια μου κτλ ), συμπασχω μαζι σου....

Σαν τον συζηγο της γυναικας αυτης ομως, η οποια μπορει να γυρισει σπιτι και να ισχυρισθει ΟΤΙ θελει δνε ξερω πως θα το δω... πχ στο δικαστηριο :
    - Ναι κυριε Δικαστα, εκανα λαθος, πηγα να χτυπησω το παιδι, ΕΥΤΥΧΩΣ και δοξα τον ΘΕΟ δεν εγινε τιποτα (γιατι και εγω μανα ειμαι και τον καταλαβαινω) γιατι οπως επιβεβαιωνει στην καταθεση του πηγαιναμε με 40κμ, αλλα ο κυριος Ταδε Ταδοπουλος, και ενω πηγα να του ζητησω συγνωμη και να δω αν ειναι καλα (παρολο που δεν επεσε),
    ανοιξε την πορτα του αυτοκινητου μου ( παραβαση 1),
    με εβρισε (παραβαση 2),
    πηρε τα κλειδια μου (παραβαση 3),
    τα πεταξε (παραβαση 4),
    και μου εριξε μια μπουνια στην μουρη( παραβαση 5-δεν εγινε αλλα αντε βρες το εσυ)....

ως εκ τουτου του γεγονοτος εγω νοσηλευτηκα στο νοσοκομειο 2 μερες τα εξοδα του οποιου ειναι €χ, τα κλειδια του αστραφτερης μου Mercedes δεν βρεθηκαν ποτε και το ολο συστημα αλλαχτηκε με €χ εξοδα, και απαιτω για εξυβριση και φθορα και παραβιαση ιδιωτικης περιουσιας το ποσο τον €χ !
    ( δεν μιλαμε για περιπτωσεις πια εγκυμοσυνης και τα σχετικα τα οποια σε γ@μουν κυριολεκτικα....πχ...στο ατυχημα που ειχα εγω με το TDM 8 μερες πριν γεννηθει ο γιος μου το 2007, τα περισσοτερα λεφτα απο την αποζημιωση τα πηρα γιατι ισχυρησθηκαμε οτι η γυναικα μου ειναι εγγυος, ηταν οντως, και απο το σοκ που υπεστει με τον τραυματισμο μου, κινδυνεψε η εγκυμοπσυνη της !!!!)

οποτε :

Προσοχη σε ολους για το πως αντιδραμε στους δρομους.....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

εγω λεω να γραψουμε εργο...

:wacko:

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2009, 08:29
  2. αμα δεν εχεις τι να κανεις σημερα........
    από LARISEOS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 08:44
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2009, 19:57
  4. Αμα δεν εχεις τι να κανεις...
    από mars696 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2009, 18:24
  5. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2008, 11:47

Κανόνες δημοσιεύσεων