έχω αλλαξει αρκετές μοτό, αλλά σε ον-οφφ η εμπειρία μου περιοριζεται στο απρίλια πέγκασο που είχα πριν το 800. Συγκριτικά με αυτό λοιπόν θα σου πω ότι μέσα στη Αθήνα ελίσομαι πιο εύκολα και πιο παιχνιδιάρικα με το 800! Σου λέει κάτι αυτό?Αρχικά δημιουργήθηκε από wihfue
Φίλε road spirit τώρα που σε βρήκα και είσαι και κάτοχος, πιστεύεις ότι παρόλο το βάρος είναι καλοζυγισμένή?
Να πω την αλήθεια δεν με τρομάζει το ύψος της γιατί πατάνε και τα 2 μου πόδια κάτω και μάλιστα με ελαφρώς λυγισμένα γόνατα. Γενικά θα το χαρακτήριζες εύκολο ''μηχανάκι''?![]()
Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω. Είμαι 1.75 και με την ψηλή ζελατίνα δεν έχω αντιμετωπισει θέμα με τον αέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από wihfue
Κάτι τελευταίο, έχω την εντύπωση ότι απ'όσο έχω ψάξει δεν με καλύπτει καμία ζελατίνα της αγοράς οπότε αν το πάρω τελικά λέω να την αφήσω με την μαμά και να ξοδέψω χρήματα σε άλλα περιφερειακά (κάγκελα, χούφτες, ποδιά,διπλό στάντ). Ταξιδεύοντας σε επαρχιακούς δρόμους κατά κύριο λόγο και λιγότερο σε εθνικές οδούς θα την παλεύω με ταχύτητες 120-130 ?