Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: ρυθμισμα mikuni bst 40

Ευχαριστω για τις απαντησεις, ειχα βαλει την ασφαλεια (να το πω και σωστα) στη τεταρτη θεση και μου εκαιγε πολυ βενζινη και μου εκανε εντυπωση,

Φιλε camen δυσκολο δεν ειναι τιποτα, αρκει μετα να θυμασια που μπαινει το καθε τι (αυτο παει και σε μενα ).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orion
    Ευχαριστω για τις απαντησεις, ειχα βαλει την ασφαλεια (να το πω και σωστα) στη τεταρτη θεση και μου εκαιγε πολυ βενζινη και μου εκανε εντυπωση,

Φιλε camen δυσκολο δεν ειναι τιποτα, αρκει μετα να θυμασια που μπαινει το καθε τι (αυτο παει και σε μενα ).
    Θα θυμαμαι που παει γτ τα κανω ολα με χαρτι και μολυβι...
    Τι εννοεις εκαιγε πολυ???Γτ σκοπευω και εγω να το ρυθμισω ετσι μαζι με μεγαλυτερα ζιγκλερ...

Εκαιγε παραπανω απο το κανονικο, δηλαδη ενα γεμισμα μου εβγαλε 110-120 χλμ και με "χαλαρη" οδηγηση.
    Τωρα με αλλα ζιγκλερ δεν ξερω τι παιζει, αλλα λογικα θα καιει περισοερο απο πριν αμα το βαλεις στη 4 θεση.

Εκαιγε παραπανω απο το κανονικο, δηλαδη ενα γεμισμα μου εβγαλε 110-120 χλμ και με "χαλαρη" οδηγηση.
    Τωρα με αλλα ζιγκλερ δεν ξερω τι παιζει, αλλα λογικα θα καιει περισοερο απο πριν αμα το βαλεις στη 4 θεση.
    Καλα εμενα παιζει να ειναι κ ηδη πολυ καλα ρυθμισμενο...Δεν το εχω ανοιξει ποτε και δεν ξερω τι παιζει εκει μεσα...Σιγουρα κατι εχουν ρυθμισει γτ εχω 2πλες Ακραπες...

Απλα λεω να το ρυθμισω οπως ακριβως λεει εδω: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=347184

Με καποιες αλλαγες στα νουμερα ζιγκλερ.
    Μπορει βεβαια κ απλα να το καθαρισω και να ειμαι κομπλε

Αμα δουλευει σωστα αστο οπως ειναι, δεν υπαρχει λογος να το σκαλισεις, εγω μαλλον απο χαλια βενζινη το επαθα, δευτερη φορα.

Αμα δουλευει σωστα αστο οπως ειναι, δεν υπαρχει λογος να το σκαλισεις, εγω μαλλον απο χαλια βενζινη το επαθα, δευτερη φορα.
    Δεν εχω μετρο συγκρισης για να ξερω αν παει καλα ή οχι...
    Παντως δεν μπερδευει,δεν κομπιαζει και δεν εχει σκασιματα(μονο λιγα στο κλεισιμο του γκαζιου)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ...
    Ρε συ, αυτο ειναι το δικο μου....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ