Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
‘Ο κώλος ο καλός καταγωγή δεν έχει.’
Tai ο αντι ρατσιστής![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tai ο αντι ρατσιστής![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω την ξερω...
αλλα δεν θα σας την γνωρισω...!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Tai ο αντι ρατσιστής
και η ζωή συνεχίζεται...
κι εγω εχω πετυχει γυναικα με ασημι R1 03 που δεν πηγαινε καθολου μα καθολου ασχημα, καθως και μια πολυ ομορφη γυναικα με κιτρινο-μαυρο gsxr 600 srad που δεν ξερω πως πηγαινε.......αλλα suzuki εχει, δεν μπορει, καλα θα πηγαινει!!!
Tai ο αντι ρατσιστής
Oh my fucking god!!!
Fucking wicked...![]()
![]()
![]()
CBF600S
Τις εχω ακουστα μου εχει πει ο Paladin για τα κοριτσια αυτα και οτι πανε πολυ καλα (μονο εαν βγαλουν το κρανος θα πιστεψεις οτι οδηγουν γυναικες!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κι εγω εχω πετυχει γυναικα με ασημι R1 03 που δεν πηγαινε καθολου μα καθολου ασχημα, καθως και μια πολυ ομορφη γυναικα με κιτρινο-μαυρο gsxr 600 srad που δεν ξερω πως πηγαινε.......αλλα suzuki εχει, δεν μπορει, καλα θα πηγαινει!!!
![]()
Ε τότε φέρτε τις και από εδώ ρε παιδιά... Να δώ γυναίκα να πηγαίνει πραγματικά γρήγορα με SS μηχανάκι και τι στο κόσμο δηλαδή έτσι...
Πειράζει που πάντα ονειρεύομαι, να έχω μία γυναίκα μηχανόβια, ώστε..................
Να πηγαίνουμε παρέα με άλλους μοτοσυκλετιστές για κανένα βουνό.
Στην εθνική να έχω το SS , κι αυτή να έρχεται με το enduro.
Και μόλις φτάνουμε στα βουνά, ν'αλλάζουμε!![]()
![]()
![]()
Κάποιος το είχε κάνει αυτό, αλλά δεν θυμάμαι ποιός!
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Πρέπει να δεις την τύπισα με το κίτρινο 954 στο μπράλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
Ε τότε φέρτε τις και από εδώ ρε παιδιά... Να δώ γυναίκα να πηγαίνει πραγματικά γρήγορα με SS μηχανάκι και τι στο κόσμο δηλαδή έτσι...
Ενταξει ρε Μητσο μην νομιζεις για τιποτα τρελλες καταστασεις.....απλα οδηγουν σβελτα και με νευρο ενω η αγαπη τους για την ταχυτητα, μας φερνει "ποιο κοντά" (κατι σαν τον χρυσό δηλαδη)Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
Ε τότε φέρτε τις και από εδώ ρε παιδιά... Να δώ γυναίκα να πηγαίνει πραγματικά γρήγορα με SS μηχανάκι και τι στο κόσμο δηλαδή έτσι...![]()
![]()
αυτό έλειπε να μην έκανες κιόλας....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
Αν και την είχα βάλει πριν λίγες μέρες σε άλλο thread νομίζω ότι πρέπει να την ξαναδούμε.
Ο καλύτερη θέση για να κάτσει μια γυναίκα στη μηχανή είναι αυτή.
Όχι δεν είμαι φασίστας, φαλοκρατικό γουρούνι και αντιφεμινστής.
Είμαι Ελληνάρας και γουσταρώ!!!! (πλάκα κάνω έτσι; )
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
δεν είναι και αδύνατον..κάτσε να κλέισω τα 21(απαραίτητη προυπόθεση)και ίσως να με δεις....
Ρε παιδια τι λετε εγω ειδα μια γκομενα κατι σα γυμνη ητανε απλα φορουσε κατι απο πανω ετσι για να το φοραει....
η ρογαητανε ικανη να κρεμασεις και το πουκαμισο σου αμα ηθελες,το θεμα ειναι αν θα σε αφηνε εκεινη να το κανεις..
α..ητανε και ξανθια και καβαλουσε (εκτος των αλλων)ενα πραμα κατι σα τσοπερ,απο το Αμερικα λεει οτι το εφερε...μετα τη δουλεια λει θελει να ξεκαυλωνει με καμια βολτα!
Καλα δεν καταλαβατε για ποια λεω ακομα?μα για τη σουπερ ουαου καυλα οδοντιατροτου Κολωνακιου.Αυτη και εν θελει βολτα με ss να της φυγει η μαγγια και οτι αλλο..:wacko:
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
Ego ti napo,pou oti eixa parei to gixxer (750 tou 95') kai eipa na to ksempoukoso ligaki kai piga ena taksidaki mexri korintho.Mexri edo ola kala...!Bazo kai ta sammaria piso gia ta psilopragmata kai feugo! Eixa k@ulosei tin zoi mou lemeee,proti fora ekana taksidaki me mixani kai k@l@goustara!Ela omos pou ston gurismo emele na kseneroso!!!Parea me : cbr1000rr kai R1 2005 me prospernane kommatia!Leo entaksei....1000aria einai,logiko mou fanike!Ela omos pou se ligo me prospernaei kai mia (oreotati prepei na omologiso) kopelia me ena Ducati Monster 620,mpoufanaki derma mauro kranaki k.t.l!Tsitono kai ego...alla pou....me teties sfines pou ekane i tipisa adinaton na tin ftaso!!!
![]()
(Kopelia!!!Ean akous,se pao mia kontritsa tora pou to exo proponisei to ergaleio!!!!!
)
KOPELIA, AN AKOUS, MHN NOMIZEIS OTI EXEI TO MHXANAKI STO AVATAR!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
(Kopelia!!!Ean akous,se pao mia kontritsa tora pou to exo proponisei to ergaleio!!!!!)
MOUAXAXAXAXA!![]()
![]()
![]()
NAI, GIA SAS O SPASOKLAMPANIAS EIMAI!!!
![]()