Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ :

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Όλα είναι θέμα μυαλού παίδες,αν ξυπνάμε το πρωϊ σκυθρωποί και με τις μουτσούνες μας μέχρι το πάτωμα πως έχουμε την απαίτηση η ημέρα να μας χαμογελάσει?
    Πρέπει όλοι να μάθουμε απο όλα όσα μας συμβαίνουν να κρατάμε τα καλά.
    ΌΛΑ ΜΑ ΌΛΑ έχουν και τα θετικά τους στοιχεία.ΌΛΑ όμως.
    Δεν το παίζω έξυπνος και δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά όντας 8 χρόνια στη δουλειά που προανέφερα έχω βρεθεί σε πολύ δυσάρεστες αλλά και σε πολύ ευχάριστες καταστάσεις.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την συζήτηση που είχα με τον Γιώργο (33 χρονών που μετά απο ατύχημα που είχε με μηχανάκι έμεινε ανάπηρος,τετραπληγικός, και πλέον αντιμετωπίζει και το φάσμα τις σκληρυνσης κατα πλάκας) για το πως έγινε το ατύχημα και το πόσο μαλάκας ένιωσα όταν κατάλαβα τη γκάφα που έκανα να τον βάλω στη διαδικασία να ξαναζήσει το όλο συμβάν.

Επίσης δεν θα ξεχάσω την συζήτηση με τον Αχιλλέα (παρασύρθηκε απο λεωφορείο περιμένοντας στη στάση)ο οποίος έχει έρωτα με την μουσική και που με έμαθε να ακούω Nightwish,Sirenia και τόσα άλλα που δεν χρειάζεται να αναφέρω.

Κάποτε και οι δύο είχαν μια ρουτίνα,μια καθημερινότητα,με τα καλά της τα στραβά της και τα ανάποδά της.Και οι δύο στεναχωρήθηκαν που η ομάδα τους έχασε στο 90' απο μαϊμού πέναλτι,που ο προιστάμενός τους τους έτρεχε χωρίς λόγο,που η γκόμενα τους είπε "δεν φταις εσύ,θέλω απλά να μείνω λίγο μόνη", και όλα αυτά που ο καθένας σας μπορεί να φέρει σαν παραδείγματα.
    Και εκεί που νιώθεις παντοδύναμος και ο "γαμάω και δέρνω και λογαριασμό δεν δίνω" έρχεται η πουτάνα η στιγμή που διαρκεί τόσο λίγο όσο μια βαθειά αναπνοή που τα διαλύει όλα και που κάνει την λεπτομέρεια να μοιάζει γολγοθάς.

Ζητώ συγνώμη για το αν κάποιος βρει ενοχλητικό το κείμενο μιας και δεν αναφέρεται σε κάποια απόδραση ή σε κάποιο καινούριο μοντέλο αλλά πιστεύω πως αξίζει όλοι μας να αφιερώνουμε 1 λεπτό σκέψης κάθε μέρα για όλα αυτά που έχουν γίνει ρουτίνα και που τα θεωρούμε δεδομένα.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Όλα είναι θέμα μυαλού παίδες,αν ξυπνάμε το πρωϊ σκυθρωποί και με τις μουτσούνες μας μέχρι το πάτωμα πως έχουμε την απαίτηση η ημέρα να μας χαμογελάσει?
    Πρέπει όλοι να μάθουμε απο όλα όσα μας συμβαίνουν να κρατάμε τα καλά.
    ΌΛΑ ΜΑ ΌΛΑ έχουν και τα θετικά τους στοιχεία.ΌΛΑ όμως.
    Δεν το παίζω έξυπνος και δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά όντας 8 χρόνια στη δουλειά που προανέφερα έχω βρεθεί σε πολύ δυσάρεστες αλλά και σε πολύ ευχάριστες καταστάσεις.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την συζήτηση που είχα με τον Γιώργο (33 χρονών που μετά απο ατύχημα που είχε με μηχανάκι έμεινε ανάπηρος,τετραπληγικός, και πλέον αντιμετωπίζει και το φάσμα τις σκληρυνσης κατα πλάκας) για το πως έγινε το ατύχημα και το πόσο μαλάκας ένιωσα όταν κατάλαβα τη γκάφα που έκανα να τον βάλω στη διαδικασία να ξαναζήσει το όλο συμβάν.

Επίσης δεν θα ξεχάσω την συζήτηση με τον Αχιλλέα (παρασύρθηκε απο λεωφορείο περιμένοντας στη στάση)ο οποίος έχει έρωτα με την μουσική και που με έμαθε να ακούω Nightwish,Sirenia και τόσα άλλα που δεν χρειάζεται να αναφέρω.

Κάποτε και οι δύο είχαν μια ρουτίνα,μια καθημερινότητα,με τα καλά της τα στραβά της και τα ανάποδά της.Και οι δύο στεναχωρήθηκαν που η ομάδα τους έχασε στο 90' απο μαϊμού πέναλτι,που ο προιστάμενός τους τους έτρεχε χωρίς λόγο,που η γκόμενα τους είπε "δεν φταις εσύ,θέλω απλά να μείνω λίγο μόνη", και όλα αυτά που ο καθένας σας μπορεί να φέρει σαν παραδείγματα.
    Και εκεί που νιώθεις παντοδύναμος και ο "γαμάω και δέρνω και λογαριασμό δεν δίνω" έρχεται η πουτάνα η στιγμή που διαρκεί τόσο λίγο όσο μια βαθειά αναπνοή που τα διαλύει όλα και που κάνει την λεπτομέρεια να μοιάζει γολγοθάς.

Ζητώ συγνώμη για το αν κάποιος βρει ενοχλητικό το κείμενο μιας και δεν αναφέρεται σε κάποια απόδραση ή σε κάποιο καινούριο μοντέλο αλλά πιστεύω πως αξίζει όλοι μας να αφιερώνουμε 1 λεπτό σκέψης κάθε μέρα για όλα αυτά που έχουν γίνει ρουτίνα και που τα θεωρούμε δεδομένα.
    Ακριβως ετσι ειναι.

Σωστές οι σκέψεις σου, δύσκολη η υλοποίηση τους. Όλοι τα σκεφτόμαστε, αλλά συνήθως στα δύσκολα. Και μετά τα ξεχνάμε.
    Να μάθουμε να εκτιμάμε τα "αυτονόητα" όταν τα ζούμε και όχι εκ των υστέρων.

καθε πρωι πριν ανοιξω τα ματια μου τρεχω να δω τα κοριτσια μου που κοιμουνται ακομα.
    Μετα απο αυτο δεν γινετε η μερα μου να μην παει καλα.Ζω σε εναν κοσμο με τα δικα μου παιδια και τα παιδια τα δικα σας. ΤΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ
    θα την βρω την ακρη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Όλα είναι θέμα μυαλού παίδες,......

.....αλλά πιστεύω πως αξίζει όλοι μας να αφιερώνουμε 1 λεπτό σκέψης κάθε μέρα για όλα αυτά που έχουν γίνει ρουτίνα και που τα θεωρούμε δεδομένα.

._
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αυτό που κυνηγάει (δυστυχώς ή ευτυχώς) τον άνθρωπο είναι το "Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο". Νομίζω γι αυτό κανείς δεν επαναπαύεται στην καθημερινότητά του. Είναι στην ανθρώπινη φύση να ψάχνεσαι για κάτι φαινομενικά "καλύτερο"
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Αυτό που κυνηγάει (δυστυχώς ή ευτυχώς) τον άνθρωπο είναι το "Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο". Νομίζω γι αυτό κανείς δεν επαναπαύεται στην καθημερινότητά του. Είναι στην ανθρώπινη φύση να ψάχνεσαι για κάτι φαινομενικά "καλύτερο"
    Ναι,αρκεί να "ΞΕΡΕΙΣ" το καλύτερο για ΣΕΝΑ, και να μην κυνηγάς το "καλύτερο" που σου προτείνουν οι διαφημιστές.

Ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι σαν κι εσενα και μας γεμιζουν αισιοδοξια σε τετοιους καιρους.
    Μπραβο ρε φιλε.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Κύριος καθηγητής
    Κοντεύουν δύο χρόνια από τότε που τα βρόντηξα όλα κάτω και με αφορμή το στρατό πήρα την απόφαση και άφησα την οικογένεια μου στην Αθήνα για να επιστρέψω στα πάτρια εδάφη που έζησα τα παιδικά μου χρόνια...

Παράτησα καθηγητές που θέλανε να τους γλύφεις και να τους φοράς και το σακάκι, μεταπτυχιακά, για την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ καριέρας στις αναστυλώσεις αρχαίων μνημείων με αντάλλαγμα μια ζωή μηδενική και προς έκπληξη όλων έμεινα στο μικρό μου νησάκι και από αρχαιολόγος τώρα κάνω ιδιαίτερα στα φιλολογικά...

Κανένας σχεδόν δεν κατάλαβε γιατί το έκανα...αλλά ξυπνάω και βλέπω τη θάλασσα, αν θέλω πάω για καφέ, έστω και μόνος δεν με νοιάζει και η θάλασσα το πρωί είναι ήρεμος συνομιλητής...η κοινωνία μικρή με όλα τα καλά και τα κακά της αλλά το βασικό είναι να ξεκινάς το πρωί με μια καλημέρα. Η δουλειά καλή αλλά δύσκολη (άλλο πράγμα τα αρχαία και άλλο οι ανήσυχες εφηβικές ψυχές) πληρώνει όμως τους λογαριασμούς μια χαρά και μένει και μπόλικος χρόνος να ΖΗΣΩ με την κυρά μου, τους συγγενείς και φίλους μου...

Περιμένω και την καινούργια μου μηχανή όπου να ναι...ΠΑ-ΡΑ-ΔΕΙ-ΣΟΣ

Βαγγέλη...φιλιά στις κούκλες σου, εγώ ακόμη δεν έχω αλλά σε κάνα δίχρονο ποιος ξέρει...

Αποκέντρωση εδώ και τώρα!
    Aprilia Pegaso Factory

+1000

Και μακάρι όλοι να μάθουμε να εκτιμάμε αυτό που έχουμε όταν το έχουμε και όχι όταν το χάσουμε!!!!!
    Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ωραιες σκεψεις...
    ωραια πραγματα...
    ωραια ζωη...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
    Ωραιος!!!!!Κ να μη ξεχνάμε κάτι.....η ΖΩΗ παιρνει την πορεια της ακρης των χειλιων μας!!!!!

η διαλεχτεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Αυτη παιζει ?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF