Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Διόδια στην Αττική οδό δεν ακριβαίνουν...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    δεν επιμένω.. διότι δεν έχω πάει παντού.. Έχει κάποια χώρα υπόψη σου Γιώργο;... οχι τίποτα άλλο απλά να την έχουμε στα υπόψην...

Gandalf
    σκανδιναβικες για παραδειγμα που ειμαι σιγουρος.(ε μην πιασουμε τα διοδια στην εισοδο-εξοδο της στοκχολμης για πολλους λογους!!)

θα εγραφα και αυστρια,γερμανια,ολλανδια,βελγιο,λουξεμβουργο και αγγλια αλλα δεν ειμαι σιγουρος (ειδικα για το τελευταιο!)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Η αγγλια εχει γυρω απο το λονδινο,σκωτια-ουαλια δεν εχω πετυχει.εχει ακομα στην αγγλια και σε μερικα ασχετα μερη τα οποια τα κλεινουν οσονουπω.παρ'ολα αυτα,οι δρομοι εινα αψογοι.απο ταπητα,σημανση,φωτισμο,γραμμες και βεβαια παρ'ολο το νερο ουτε λογος να γλιστρημα....νεα υορκη εχει επισης γυρω γυρω.γενικα διοδια υπαρχουν σε πολλες χωρες αλλα αξιζει να πληρωσεις.στην ελλαδα μονο η αττικη οδος τα αξιζει.ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δρομος

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    Η αγγλια εχει γυρω απο το λονδινο,σκωτια-ουαλια δεν εχω πετυχει.εχει ακομα στην αγγλια και σε μερικα ασχετα μερη τα οποια τα κλεινουν οσονουπω.παρ'ολα αυτα,οι δρομοι εινα αψογοι.απο ταπητα,σημανση,φωτισμο,γραμμες και βεβαια παρ'ολο το νερο ουτε λογος να γλιστρημα....νεα υορκη εχει επισης γυρω γυρω.γενικα διοδια υπαρχουν σε πολλες χωρες αλλα αξιζει να πληρωσεις.στην ελλαδα μονο η αττικη οδος τα αξιζει.ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δρομος

όντως πολύ καλή άσφαλτο
    σε ένα εικοσιτετράωρο με αυτοκίνητο συναντήσα όλες τις πιθανές καιρικές συνθήκες
    την οδήγηση σε βροχή με 70-75 μιλιά την καταευχαριστήθηκα ούτε λόγος για γλίστρημα

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    όντως πολύ καλή άσφαλτο
    σε ένα εικοσιτετράωρο με αυτοκίνητο συναντήσα όλες τις πιθανές καιρικές συνθήκες
    την οδήγηση σε βροχή με 70-75 μιλιά την καταευχαριστήθηκα ούτε λόγος για γλίστρημα
    δεν παιζονται οι ανθρωποι τι να λεμε τωρα.
    εδω μετα τα χιονα γεμισανε λακουβες και ηδη κανουν budget για επισκευες και εμεις στην ελλαδα ακομα περιμενουμε να φτιαξουνε τον δρομο στην πατρα...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Παιδιά δεν διαφωνώ σε τίποτα απο όσα λέτε εδώ όσον αφορά το εξωτερικό. Το θέμα είναι οτι εδώ μας τα πήρε πρώτα το κράτος και συνεχίζει να το κάνει με τα τέλη κυκλοφορίας ,μιας και δεν έχει πλέον και κανένα σοβαρό οδικό δίκτυο να συντηρήσει αφού το 80% αυτών έχει δοθεί σε ιδιωτικές κοινοπραξίες.

Τώρα μας τα παίρνουν και οι κοινοπραξίες χωρίς μάλιστα να αποδίδουν και τις ανάλογες υπηρεσίες με εξαίρεση το θέμα της συζήτησης... Αττική Οδό και Ρίο-Αντίρριο..

Η πρώτη χρεώνει 1.30 τις μηχανές (ποσό 50% λιγότερο απο Ι.Χ.) και η δεύτερη κάπου στο 1/10 της τιμής των Ι.Χ. αν θυμάμαι καλά (έχω καιρό να πάω απο εκεί... ).

Σε σύγκριση τώρα με τις άλλες ιδιωτικές κοινοπραξίες όπου στην Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου δίνουν οι μηχανές 2 ευρώ και τα Ι.Χ. κοντά στα 3 ευρώ (άρα τα 2/3 τιμής) για παράδειγμα, είναι εμφανές οτι κάποιοι κονομάνε άσχημα.

Και επαναλαμβάνω... χωρίς τις κατάλληλες ανταποδώσεις σε υπηρεσίες... και ας αφήσω στην άκρη την Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου που τελευταία έχουν κάνει κάποια τούνελ , κάπως έχουν μαζέψει το οδόστρωμα κτλ.. μέχρι την Κόρινθο... Κορίνθου Πατρών;... Αθήνα-Τρίπολη;... Τέμπη που για αρκετό διάστημα ήταν κλειστά;...

Αν σκεφτώ τώρα οτι μας χρεώνουν πολλαπλάσια και δεν έχουν καν το 1/2 της ποιότητας απο Αττική Οδό , τι να πούμε παραπάνω;
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σκανδιναβικες για παραδειγμα που ειμαι σιγουρος.(ε μην πιασουμε τα διοδια στην εισοδο-εξοδο της στοκχολμης για πολλους λογους!!)

θα εγραφα και αυστρια,γερμανια,ολλανδια,βελγιο,λουξεμβουργο και αγγλια αλλα δεν ειμαι σιγουρος (ειδικα για το τελευταιο!)
    H Αυστρία έχει βινιέτα σαν την Ελβετία
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Οτι και να κάνουμε στην Ελλάδα είμαστε και θα παραμείνουμε ΓΥΦΤΟΙ!!!!Και μαλιστα με μηχανές 14000 ?. Τι εννοώ? Προχτες είμαι στον κισέ να πληρώσω για να μπω Αττική Οδό και με το που ανοίγει η μπάρα αφού έχει σκανάρει ο ταμιάς την κάρτα μου περνάει ενας μ@Λ@Κ@ς με ενα ZX10R και μπαίνει τζάμπα. Αν είχε @@ να πήγαινε στον ταμία (με πινακίδα όμως μεγάλε όχι τωρα που την είχες βγάλει)και να έλεγε :Δεν πληρώνω κάντε μου μύνηση.
    ΓΥΦΤΟΙ και πάλι ΓΥΦΤΟΙ!!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Από πότε θεωρείται ότι έχεις αρχίδια αν φοράς πινακίδα?
    Life begins at 45°.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αίντε ξανά μανά με τις πινακίδες πάλι.

paramedic.... Αδερφέ πράξε εσύ όπως νιώθεις και άσε τους άλλους να έχουν την ευθύνη των πράξεων τους. Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς.. καλό είναι μην τους κάνουμε. Προσωπικά ούτε εγώ είμαι υπέρ της αφαίρεσης της πινακίδας, αλλά θεωρώ οτι κάθε "παιδάκι" εδώ μέσα , φέρει και ευθύνη των πράξεων του.

Άλλωστε τα 350? , την ταλαιπωρία που θα υποστεί για εξακρίβωση στοιχέιων και οτι άλλο , μόνος του θα τα τραβήξει... Μην αγχώνεσαι λοιπόν... κάνε αυτο που θεωρείς εσύ σωστό για σένα και άσε τους άλλους να πράττουν όπως θέλουν και να γίνονται και δέκτες της απόρροιας ευθυνών των πράξεων τους
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Από πότε θεωρείται ότι έχεις αρχίδια αν φοράς πινακίδα?
    Μαλλον δεν με καταλαβες φίλε μου. Διαβασε καλα τι γράφω.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Μαλλον δεν με καταλαβες φίλε μου. Διαβασε καλα τι γράφω.
    Κατάλαβα πολύ καλά τι λες και είμαι 100% μαζί σου, αν ο τύπος ήταν τόσο ηλίθιος, που πέρασε, ενώ είχες πληρώσει εσύ και σου έκλεισε τη μπάρα. Απλά διαφωνώ με το σχόλιο περί πινακίδας. Go on.. :P
    Life begins at 45°.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ