Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Ανεμιστηράκι mac

Re: Re: Re: Ανεμιστηράκι mac

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Π'ηρα αλλά μου είπαν 'τιμή μόνο απο κοντά'΄οπότε μέχρι να μάθω κι άλλες τιμές δέν πάω απο κεί.
    Ανέμενε μεχρι αυριο το απογεμα (πες μου μοντελο)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Πήγαινε utube και ψάξε πως ανοίγει. Αν είναι απλό, προχώρα μόνος σου, ή με κανέναν φίλο που το έχει ξανακάνει. Οτι έχω ψάξει για mac στο tube, έχει άπειρα βίδεα....

Αν σου περισεύουν ΜΟΝΟ σε εξουσιοδοτημένο, για να μην κλάψεις πικρά μετα....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    1.Τα macbook είναι συμπαγείς κατασκευές και γι'αυτό δεν είναι εύκολο να προσεγγίσεις τη μητρική.
    Όχι σαν τα κοινά λάπτοπ που τα κρατάς και νομίζεις ότι θα διαστρεβλωθούν.
    Ενα που λεει για την αλεπου που εκοψε την ουρα της το εχεις ακουσει?
    Οποτε κλεισε και το μηχανακι σου γυρω γυρω,ονομασε το ''συμπαγη''κατασκευη και ΜΗΝ του βαζεις χερι,κανει τζιζ!
    Σοβαρα τωρα,η εμμονη της Αpple σε αυτα μου θυμιζει τους διακοπτες στα BMW.Ακομα κι αυτη αναγκαζεται να τους αλλαξει!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Re: Re: Re: Re: Re: Ανεμιστηράκι mac

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Οχι,αλλα τον compressor μπορει!
    Πάντως όπως είπε και ο μπάμπης τα μακ λάπτοπ(όπως και όλα τα λάπτοπ φαντάζομαι) είναι πολύ συμπαγείς κατασκευές οπότε η πρόσβαση στο εσωτερικό δέν ε΄΄ιναι εύκολη υπόθεση. Ενώ έχει απειρα παραδείγματα online με βίντεο και φωτό αναλυτικά, δέν το αποτολμώ.

ΠΡΟΣ ΚΑΠΤΕΝ: Το macbook pro ειναι μοντέλο 2007

ΣΠΑΜ: ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΖΕΥΚΑ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΘΗΝΑ;
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ανεμιστηράκι mac

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    ΣΠΑΜ: ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΖΕΥΚΑ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΘΗΝΑ;
    όχι και ρε...

επέστρεψα Αθήνα αγόρίνα!

και νομίζω ότι έχεις κάτι που με ενδιαφέρει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ενα που λεει για την αλεπου που εκοψε την ουρα της το εχεις ακουσει?
    Οποτε κλεισε και το μηχανακι σου γυρω γυρω,ονομασε το ''συμπαγη''κατασκευη και ΜΗΝ του βαζεις χερι,κανει τζιζ!
    Σοβαρα τωρα,η εμμονη της Αpple σε αυτα μου θυμιζει τους διακοπτες στα BMW.Ακομα κι αυτη αναγκαζεται να τους αλλαξει!
    ελπίζω να μην πίστεψες ότι με τα γραφόμενά σου θα μου άλλαζες γνώμη...γιατί τσάμπα προσπάθησες!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    ελπίζω να μην πίστεψες ότι με τα γραφόμενά σου θα μου άλλαζες γνώμη...γιατί τσάμπα προσπάθησες!
    Αλλιμονο,συζητηση κανουμε
    Τωρα αν καποιος αρεσκεται στα Mac και τα BMW αυτα ας τα συζητησει με τον ψυχολογο του:rotflmao:
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Τωρα αν καποιος αρεσκεται στα Mac και τα BMW αυτα ας τα συζητησει με τον ψυχολογο του:rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk

εχεις κανενα τηλεφωνο προχειρο???
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    εχεις κανενα τηλεφωνο προχειρο???

2 sta 2!!!!
    XAXXAXAXAXXAXAXXA
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
    2 sta 2!!!!
    XAXXAXAXAXXAXAXXA

εχω αρχισει και φοβαμαι οτι αυτος με ξερει καλυτερα απο την γυναικα μου....
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Δεν σου κανει πλάκα, απλά ήταν δίπλα μου όταν βλαστήμαγα ότι ήξερα, ακόμα και στα κρητικά είπα μπινελίκια, όταν μία πελάτισά μου έφερε το τριμπούρδελό της Mac με χτυπημένο δίσκο κι ελατωματικο dvd-rw. Είμαι μηχ. Η/Υ 15 χρόνια ο πούστης και τόσο μπινελίκι σε υπολογιστή δεν έχω ρίξει. Και τελικά αφού καταφέραμε να βγάλουμε το dvd ανακαλύψαμε ότι ήταν LG ειδική παραγγελιά για mac 3-4 χιλιοστά πιό λεπτό από αυτά που χρησιμοποιούν οι λοιποί κατασκευαστές με αποτέλεσμα να θέλει μόνο το δικό του που είχε 230 ευραίουλα όταν τα άλλα έχουν 55. Αυτά με τα γαμωμακ.
    Μάκια
    δεν θα πάρω θα έχω pc με τα προβληματά του και την φτήνια του.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Δεν σου κανει πλάκα, απλά ήταν δίπλα μου όταν βλαστήμαγα ότι ήξερα, ακόμα και στα κρητικά είπα μπινελίκια, όταν μία πελάτισά μου έφερε το τριμπούρδελό της Mac με χτυπημένο δίσκο κι ελατωματικο dvd-rw. Είμαι μηχ. Η/Υ 15 χρόνια ο πούστης και τόσο μπινελίκι σε υπολογιστή δεν έχω ρίξει. Και τελικά αφού καταφέραμε να βγάλουμε το dvd ανακαλύψαμε ότι ήταν LG ειδική παραγγελιά για mac 3-4 χιλιοστά πιό λεπτό από αυτά που χρησιμοποιούν οι λοιποί κατασκευαστές με αποτέλεσμα να θέλει μόνο το δικό του που είχε 230 ευραίουλα όταν τα άλλα έχουν 55. Αυτά με τα γαμωμακ.
    Μάκια
    δεν θα πάρω θα έχω pc με τα προβληματά του και την φτήνια του.
    Τί mac ήταν αυτό; και πρίν πόσα χρόνια;
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Πέφτουλας
    πρωτου ανοιξεις μηχανημα παντα κοιταζεις σπεκσ.το δικο μου προ το κανω βιδες σε 20λεπτα....
    Αν θες βοηθεια να το καθαρισεις ακομη και να το αντικατστησεις το ανεμιστηρακι κατοικον πες...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF