Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: street triple

δεν σας πιανω ρε παιδια ...εχει κατι το cb 1000 ...μου λετε ειναι μουφα...τι

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    CBR
    Κοίτα χοντάκιας να σου πετύχει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ HONDA

:a37:
    καλά ντε

(μηπως το CB1000R? )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από custom x
    δεν σας πιανω ρε παιδια ...εχει κατι το cb 1000 ...μου λετε ειναι μουφα...τι
    Μην ακούς τις Αγγλίδες γεροντοκόρες φίλε μου. Το CB1000 είναι καταπληκτικό μηχανάκι (εγώ μια βόλτα μόνο του έχω κάνει, αλλά με αυτό φαίνεται να συμφωνούν πολλοί). Προσωπικά θα το προτιμούσα για χίλιους λόγους απ' τις σοβρακοφανέλες που σκέφτεσαι.

Μην ακούς τις Αγγλίδες γεροντοκόρες φίλε μου. Το CB1000 είναι καταπληκτικό μηχανάκι (εγώ μια βόλτα μόνο του έχω κάνει, αλλά με αυτό φαίνεται να συμφωνούν πολλοί). Προσωπικά θα το προτιμούσα για χίλιους λόγους απ' τις σοβρακοφανέλες που σκέφτεσαι.

re aei
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Moderator
    Σοβαρά τώρα, για να μην μπερδέψουμε τον φίλο μας:

Κάποιοι φαιδροί αιρετικοί (που αμφισβητούν το αλάθητο του μεγάλου πατέρα Σοϊχίρο) ισχυρίζονται ότι το καινούριο CBR1000RR (και όχι το CB1000R) καταναλώνει αρκετά περισσότερο λάδι απ' ότι θα έπρεπε, κατευθείαν απ' το εργοστάσιο. Kάτι τέτοιο είναι φυσικά όχι μόνο απίθανο, αλλά εξ' ορισμού αδύνατο, καθότι, γνωστό είναι σε όλους, ότι "η Χόντα ξέρει" (βλ. πρώτο δόγμα της λατρείας του Σοϊχίρο) και φτιάχνει μηχανάκια που καταναλώνουν ακριβώς όσο λάδι πρέπει.

Για το CB1000R ακόμη και αλλόθρησκοι αιρετικοί δεν τολμούν να ξεστομίσουν τέτοιες συκοφαντικές ύβρεις γιατί, παρότι ο Σοϊχίρο είναι μεγάλος και συγχωρεί πολλά, κάποια πράγματα τα τιμωρεί ακριβά...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Νέα Θεότητα ?

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Για το CB1000R ακόμη και αλλόθρησκοι αιρετικοί δεν τολμούν να ξεστομίσουν τέτοιες συκοφαντικές ύβρεις γιατί, παρότι ο Σοϊχίρο είναι μεγάλος και συγχωρεί πολλά, κάποια πράγματα τα τιμωρεί ακριβά...

npat καλα τα λες, αλλα ο soichiro δε ζει πια...και απο τοτε που πεθανε και ανελαβαν αλλοι, τα πραγματα για τη χοντα πανε κατα διαολου

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    npat καλα τα λες, αλλα ο soichiro δε ζει πια...

Πέθανε βέβαια, αλλά τέσσερις μέρες μετά εμφανίστηκε πάλι, ολοζώντανος, μπροστά στους μαθητές-μηχανικούς του και δίδαξε για εκατόν εξήντα έξι μέρες. Ύστερα ανέβηκε στους ουρανούς, πάνω σ' ένα RC30 φτιαγμένο από ατόφιο βιρίδιο και περιστοιχισμένος από νεκρούς πρωταθλητές του άιλ-οφ-μαν καβάλα σε εξακύλινδρα τετράχρονα με τις εξατμίσεις να παίζουν ουράνιες μελωδίες. Είπε τότε ότι θα επιστρέψει όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ότι όλα θα κριθούν μεμιάς εκείνη τη μέρα και ότι τα έκπτωτα μοτόρια θα χτυπήσουν μπιέλα όλα την ίδια ακριβώς στιγμή. Μαύροι καιροί θα μεσολαβήσουν, προειδοποίησε, και η πίστη των ανθρώπων θα δοκιμαστεί. Μόνο αυτοί που παραμείνουν αληθινοί θα σωθούν. Οι υπόλοιποι θα καταδικαστούν σε αιώνιο μαρτύριο: Κάθε βράδυ θα πέφτουν για ύπνο υπό τον ήχο τεσσάρων χιλιάδων ντουκάτι στο ρελαντί ενώ θα τριγυρίζουν τις μέρες στα στενά της πόλης, κάτω απ' τον καυτό ήλιο, σπρώχνοντας χαλασμένα ΚαΤεΜ αντβέντιουρ, σαν άλλοι Σίσυφοι, για ατέλειωτες βδομάδες στη σειρά που καμία δεν έχει Τρίτη.

Τάδε έφη μέγας Σοϊχίρο, μεγάλη η δόξα του.

Αμήν.

Πέθανε βέβαια, αλλά τέσσερις μέρες μετά εμφανίστηκε πάλι ...
    Αμήν.

μλκ μηπως την ακουσες απο την τουμπα

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
    μλκ μηπως την ακουσες απο την τουμπα

Δεν ξέρω ρε σύντροφε αλλά όλο τέτοιες εικόνες μου έρχονται στο μυαλό από τότε...

παει σας εχασα τελιως...δεν ξερω τι θελετε να πειτε...οτι η honda δεν ειναι καλη ...οποτε να κοιταω 100/100 το triumph ...βοηθεια ρε παιδια ερχονται η μερες...αν ειναι και τοσο σκα...η honda να μην παω καθολου να τη δω...τι να πω..

Το εχω απο το περασμενο Πασχα το μηχανακι...

Οσον αφορα στις ταχυτητες ταξιδιου, εγω με 1.80 υψος πηγαινω σχετικα ανετα με 150, βεβαια φοραει και το μασκακι, αλλα δεν νομιζω οτι κανει και πολυ δουλεια σε εμενα. Εχω την εντυπωση οτι στελνει τον αερα κατευθειαν στο προσωπο. Και παλι ομως εισαι σχετικα ανετα με αυτη την ταχυτητα + οτι η μηχανη δεν εχει μεγαλη καταναλωση.(γυρω στα 6lt/100km πρεπει να καιει).
    Καποιο προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει, αν εξαιρεσεις καποια καμμενα λεντακια των πισω φωτων θεσεως, το οποιο λυθηκε αμεσως με αντικατασταση του πισω φαναριου εντος εγγυησης.
    Προσωπικα επαθα πλακα με το ποσο ελαφρυ ειναι. Η προηγουμενη μηχανη μου, ηταν ενα GSR600 και ειλικρινα, μπροστα του το Striple ειναι πουπουλο. Σε κινηση θα κινηθεις ανετα, παρα το μικρο κοψιμο του τιμονιου, αλλα θα σου ανεβασει γρηγορα θερμοκρασια και θα αναψει βεντιλατερ. Δεν αναφερομαι σε θερμοκρασιες που εχει τωρα, αλλα το καλοκαιρι καταλαβαινεις οτι το βασανιζεις το μηχανακι
    Ωραιο στησιμο, πολυ καλα φρενα ( ασχετο αλλα endo κανει για πλακα! παλι σε συγκριση με το GSR), γκαζι εχει ικανοποιητικο και παιχνιδιαρικο. Το μονο που μου τη σπαει ειναι τα μαμα λαστιχα. Κατα την γνωμη μου αργουν αρκετα να ζεσταθουν, και ειδικα με το καιρο που εχει αυτη την εποχη, σε συνδυασμο με το οτι τραβαει απο χαμηλα, μπορει να σου κανει κανα drift χωρις να το περιμενεις και να διπλωσει αρκετα,ειδικα αν του σκασεις ψιλοατσαλα γκαζι. Εγω βεβαια ειμαι και κουλαδι οποτε..

Οπως ειπαν και οι συμφορουμιτες απο πανω, πηγαινε κανε ενα τεστ ραιντ και θα αποκομισεις καλυτερες εντυπωσεις!!!

edit: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ!!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

custom x τσεκαρε τα πμ σου
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από custom x
    παει σας εχασα τελιως...
    Μα γιατί μπερδεύεσαι αγόρι μου?

Αυτό που σου λέω (εντελώς σοβαρά τώρα) είναι ότι το CB1000R είναι ένα καταπληκτικό μηχανάκι. Όχι ότι τα street triple και speed triple δεν είναι καλά, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα το CB1000R εύκολα: Για το υπέροχο μονόμπρατσο ψαλίδι του, για τον καταπληκτικό κινητήρα του, για την τρομερά φιλική και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικη συμπεριφορά του, για την άριστη εργονομία του και φυσικά, αν μη τι άλλο, επειδή είναι Χόνδα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF