Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: scooterάκι έως 2500Ε+

αν κρίνω από τα αμάξια πάει με την σειρά που είπε ο panavour

είμαι στο ψάξιμο παίδες ακόμη...σκέφτομαι και την περίπτωση μεταχειρισμένου πλέον...γιατί απότι κατάλαβα το 100-150cc μπορεί να μη με καλύψει

αν και αυτό το scarabeo μου έχει κάτσει στο μάτι!...όμορφο μηχανάκι

επανέρχομαι μετά από πολύ ψάιξμο
    δε JAPAN δεν με παίρνει μάλλον και δεν έχω πολλές επιλογές...εκτός του SH150 που βγαίνει κομματάκι ακριβό(νομίζω λόγω ονόματος)
    Τα ιταλικά είναι πολύ όμορφα και όχι τόσο οικονομικά και σε σέρβις και σε καύσιμα
    Τα κορεάτικα και λοιπά νομίζω είναι πιο τίμια για τα λεφτά τους

Στο ρεζουμέ...κοιτούσα διάφορα Kymco όπως το Agility 150 και το People 200S

τι έχετε ακούσει για αυτά τα μηχανάκια?

Ζηκοοοοοοοοοοοοο Το avatar του/της μπακαλογατος
    το SH 150 δεν βγαινει το πιο ακριβο λογω ονοματος, αλλα διοτι ειναι το καλυτερο απ ολα στην κατηγορια του.Το μονο που το συναγωνιζεται κατα την γνωμη μου (και λογω τιμης) ειναι το SYM 200,και δευτερευοντως το KYMCO PEOPLE 200
    Ζηκο θα προβω σε ωμοτητες!!!!!
    Και γω σε τι θα προβω,σε ψημμενοτητες????

Το SH150 έχει τα διπλάσια χρήματα απο το Agility 150 και σε καμία μα καμία περίπτωση δεν αξίζει αυτή τη διαφορά.

Έχει μεν μεγαλύτερη τελική, injection και κάποια digital όργανα αλλά αυτά δεν δικαιολογούν το υπέρογκο κόστος του.

Έχω το Agility 150 εδώ και ένα χρόνο (9.000χιλ) και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
    Το μόνο μείον είναι τα 95χ/α τελική.
    Στα χρήματα που κοστίζει δε βρίσκεις τίποτα άλλο.

Αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω κοίτα και τα αντίστοιχα 200άρια της Kymco και SYM.

Τώρα αν ήταν όλα τζάμπα, θα έπαιρνα το SH300i λόγο δύναμης/μαζεμένου μεγέθους.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Απο το Sym200 εχω άριστες εντυπώσεις
    Το kymco καλό και φτηνότερο αλλά λίγο κατσίκι στις ανωμαλίες... αμα εχεις ευαίσθητη μέση-ποπουδάκι, σκέψου το καλά...

απότι μπόρεσα να ψαρέψω από τα λεγόμενα σας είναι πιο τίμια τα SYM ΗD200 /Kumco People 200
    αν βρω κάτι από αυτά σε μεταχείρω σε καλή κατάσταση θα ήταν καλή ευκαιρία μάλλον

από καταναλώσεις/τελική ταχύτητα/service/ζημιές τι λένε αυτά τα 2?

το SYM200 injection καίει 3,5 λτ/100κμ
    5000κμ το εχω, κανα πρόβλημα δεν ειδαμε ακόμα

thanks για την απάντηση?εντυπώσεις γενικά από το SYM?
    βασικά μου αρέσει και περισσότερο από το Kymco εμφανισιακά και νομίζω είναι και ποιοτικότερο

αν βρω κάτι σε μεταχειρισμένο από αυτά καλό θα ήταν

Είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση, και αυτό το καταλαβαίνεις αμα ανέβεις να οδηγήσεις μετά μηχανή μεγάλη.. πχ μια μέρα μπήκα στον πειρασμό να πάω στη δουλειά με το VFR (λόγω δελεαστικής ηλιόλουστης χειμερινής ημέρας) και δεν το πίστευα ποσο δύσκολα μου φαινότανε όλα μεσα στην κίνηση (Κιφησός)

Τα φρένα του καλά είναι για την κατηγορία αλλά έχε το νού σου, δεν ξηλώνουν άσφλατο, ούτε CBS, ABS κλτ παιζουν εκεί...

Τα 100 τα πιάνει εύκολα και μπορείς να πηγαίνεις για όση ώρα θες με τόσο, τα έχει άνετα.
    Εγώ κάπου εκεί το δουλεύω γιατι κανω ενα κομμάτι εθνικής, και 110 σε προσπεράσεις (δε λεει οχι) μια φορα μονο δοκίμασα και είδα 120 κοντέρ αλλά εκει πλέον τα πράγματα είναι πιεσμένα, δεν του αρέσει καθόλου.

επειδή για καινούριο δεν με παίρνει νομίζω στα 2800+ θα δω μήπως παίζει τίποτα σε μεταχείρω.στο car.gr δεν βρήκα τίποτα όμως

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    SYM ΗD200 και Sh 150 μεταχειρισμένα βρίσκεις σε αυτήν τη τιμη.Εγγύηση και τα 2 μην κοιτάς τίποτε άλλο.

ώστε έτσι λοιπόν.Αν και νομίζω το SH150 θα είναι κομματάκι πιο ακριβό από το SYM
    το Σάββατο βγαίνω στην γύρα

επανέρχομαι με νέα
    πήγα σήμερα για να τα δω από κοντά και περισσότερο μου άρεσε το HD200evo.Και σαν κατασκευή(ποιότητα) και σαν ομορφιά
    Βγαίνει γύρω στα 2950 με 24 άτοκες...αλλά χωρίς σχεδόν δώρο πουθενά, γιατί μου λένε είναι στο άτοκο πρόγραμμα
    Το Kymco μου φάνηκε λίιιιγο άσχημο και το SH150 ακριβό(500+ευρώ) από τα άλλα 2 και δεν βλέπω που θα μπορούσε να οφείλεται η διαφορά

Το μεταχειρισμένο μάλλον το ξεχνάω.Άντε πες θα έχει 2000ευρώ.Με τους τόκους για 2 χρόνια θα μου βγει 2500.Δεν θα έχει την εγγύηση του καινούριου, είναι λίγο τζόκερ τι θα βγει κιόλας.Από ΗD υπάρχει σε μεταχείρω μόνο καρμπυρατεράτο το παλιό και σε Κυμκο-Χόντα λίγα πράγματα

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    SYM ΗD200

αξιοπιστία, οικονομία, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής

σου μιλώ εκ ιδίας πείρας....

με κλειστά μάτια

και μάλιστα το δίνει και με 24 άτοκες δόσεις
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marioboni
    επανέρχομαι με νέα
    πήγα σήμερα για να τα δω από κοντά και περισσότερο μου άρεσε το HD200evo.Και σαν κατασκευή(ποιότητα) και σαν ομορφιά
    Βγαίνει γύρω στα 2950 με 24 άτοκες...αλλά χωρίς σχεδόν δώρο πουθενά, γιατί μου λένε είναι στο άτοκο πρόγραμμα
    Το Kymco μου φάνηκε λίιιιγο άσχημο και το SH150 ακριβό(500+ευρώ) από τα άλλα 2 και δεν βλέπω που θα μπορούσε να οφείλεται η διαφορά

Το μεταχειρισμένο μάλλον το ξεχνάω.Άντε πες θα έχει 2000ευρώ.Με τους τόκους για 2 χρόνια θα μου βγει 2500.Δεν θα έχει την εγγύηση του καινούριου, είναι λίγο τζόκερ τι θα βγει κιόλας.Από ΗD υπάρχει σε μεταχείρω μόνο καρμπυρατεράτο το παλιό και σε Κυμκο-Χόντα λίγα πράγματα

ετσι ακριβως, την Δευτερα το παραλαμβανω και εγω
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF