Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Σκέψεις σε μία καφετέρια στην άκρη του κόσμου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Μαλλον ειμαι στο 1% φιλε απολαυμβανω οτι οδηγω απο το ποδηλατο μεχρι το αυτοκινητο και την μοτοσυκλετα οι ανθρωποι και η φυση ειναι αυτες που φτιαχνουν την διαθεση τα σιδερα δεν νομιζω ή αν γινεται με τα σιδερα μαλλον μοναξια αισθανεσαι και οχι ευτυχια
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    λενε οτι "το αυτοκινητο κουβαλαει το σωμα και η μηχανη μεταφερει την ψυχη"αλλα στην ουσια χρειαζονται και τα δυο οσοι εχουν οικογενεια το καταλαβαινουν.προσωπικα εχω αλλαξει 2 αυτοκινητα(λογω οικογενειας) και 7 μοτοσυκλετες(λογω καινουργιας ζαλης-νεα μοντελα) μονο οταν αλλαζα της μηχανες στεναχωριομουν οποτε δεν μπορω να σκεφτω τη ζωη μου χωρις μοτοσυκλετα εχω και συμμαχο το ετερον ημιση.να σκεφτειτε οταν η ψυχολογια μου ειναι αντε γεια η γυναικα μου μου λεει παρε την μηχανη να χαλαρωσεις!!!τοσο πολυ μου ειναι αναγκαια!σου αλλαζει εικονες σκεψεις μονο με μια βολτα!!ολα αυτα βεβαια ειναι προσωπικη αποψη παντα!ο καθενας το βλεπει διαφορετικα αλλα γενικα ολοι εδω στο φορουμ πιστευω οτι χωρις μηχανη δεν κανουνε!!!!!!!!!!
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Marinos-GSXR
    λενε οτι "το αυτοκινητο κουβαλαει το σωμα και η μηχανη μεταφερει την ψυχη"αλλα στην ουσια χρειαζονται και τα δυο οσοι εχουν οικογενεια το καταλαβαινουν.προσωπικα εχω αλλαξει 2 αυτοκινητα(λογω οικογενειας) και 7 μοτοσυκλετες(λογω καινουργιας ζαλης-νεα μοντελα) μονο οταν αλλαζα της μηχανες στεναχωριομουν οποτε δεν μπορω να σκεφτω τη ζωη μου χωρις μοτοσυκλετα εχω και συμμαχο το ετερον ημιση.να σκεφτειτε οταν η ψυχολογια μου ειναι αντε γεια η γυναικα μου μου λεει παρε την μηχανη να χαλαρωσεις!!!τοσο πολυ μου ειναι αναγκαια!σου αλλαζει εικονες σκεψεις μονο με μια βολτα!!ολα αυτα βεβαια ειναι προσωπικη αποψη παντα!ο καθενας το βλεπει διαφορετικα αλλα γενικα ολοι εδω στο φορουμ πιστευω οτι χωρις μηχανη δεν κανουνε!!!!!!!!!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Marinos-GSXR
    λενε οτι "το αυτοκινητο κουβαλαει το σωμα και η μηχανη μεταφερει την ψυχη"αλλα στην ουσια χρειαζονται και τα δυο οσοι εχουν οικογενεια το καταλαβαινουν.προσωπικα εχω αλλαξει 2 αυτοκινητα(λογω οικογενειας) και 7 μοτοσυκλετες(λογω καινουργιας ζαλης-νεα μοντελα) μονο οταν αλλαζα της μηχανες στεναχωριομουν οποτε δεν μπορω να σκεφτω τη ζωη μου χωρις μοτοσυκλετα εχω και συμμαχο το ετερον ημιση.να σκεφτειτε οταν η ψυχολογια μου ειναι αντε γεια η γυναικα μου μου λεει παρε την μηχανη να χαλαρωσεις!!!τοσο πολυ μου ειναι αναγκαια!σου αλλαζει εικονες σκεψεις μονο με μια βολτα!!ολα αυτα βεβαια ειναι προσωπικη αποψη παντα!ο καθενας το βλεπει διαφορετικα αλλα

γενικα ολοι εδω στο φορουμ πιστευω οτι χωρις μηχανη δεν κανουνε!!!!!!!!!!
    εγώ άλλα βλέπω όμως...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ρε παιδιά με συγχωρείτε,για μοτοσυκλέτες λέγαμε,τι δουλειά έχουν τα αυτοκίνητα και μπήκαν σφήνα;
    δεν ήρθαμε σε ψυχολόγο να πούμε τα απωθημένα μας...
    "γιατρέ ,εγώ μοτοσυκλετιστής λέω ότι είμαι αλλά κατά βάθος τα αυτοκίνητα μ'αρέσουν..."

kitakste na dite to 8ema ine poliplevro..
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ