Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 133

Θέμα: γερανόσ και μετα πυρά

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Φυσικα δεν συζηταω τι τραβανε οι ανθρωποι με τα αναπηρικα καροτσακια....

Μην " νομιμοποιουμε " την μ@λ@κι@ παιδια ελεος...!!!

Με πρόλαβες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Το οτι γινεται στο κεντρο τουλαχιστον ειναι μια αρχη.
    Δε παρκαρω συχνα στο κεντρο αλλα οταν παρκαρω δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω καπου που να μου το σηκωσουν κι αν μου το σηκωσουν θα ειναι δικο μου λαθος.
    Βεβαιως και δε θα μου αρεσε να μου σηκωσουν το μηχανακι οπως δε μου αρεσε να πληρωσω κληση για σταθμευση.
    Θες να σου πω τωρα μερη να αφησεις το μηχανακι με ασφαλεια?? Ειδικα αν δουλευεις καπου στανταρ ειναι πιο ευκολο.
    Βεβαιως αν η κριση δε σε αγγιζει και το πετας οπου να'ναι δε σε νοιαζει.

ρε μαν, δεν θυμάμαι να είχα ποτέ πρόβλημα να παρκάρω κάπου τη μηχανή μου στις Σέρρες....

γιατί τεχνιέντως αποφεύγεις να απαντήσεις σε 1-2 ερωτήσεις...

Ξεκινήστε να σηκώνετε και μερικές cayenne, μερικά cherokee, μερικά τζιποτάνκ που όταν τα αγοράζουν τους κάνουν δώρο "δικαίωμα ιδιοκτησίας πεζοδρομίου"

αχ μια βολτα σε αντβέτσουρ εξωτικους προορισμούς της Αθήνας (βλ κολωνάκι) να δούμε τζιποδρόμια ....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Κωστα...το προβλημα ΔΕΝ ειναι δικο μου...ΔΕΝ δουλευω στην Αθηνα...ΔΕΝ παρκαρω στην Αθηνα...ΔΕΝ κυκλοφορω με το busa στην Αθηνα...ειμαι ας πουμε απο τους τυχερους η και προνομιουχους...δεν το παιζω ρομπεν των δασων και εγω ειμαι ο πρωτος που δεν κρυβομαι πισω απο τα δαχτυλο μου οταν κανω μαλακια...αλλα...ΑΛΛΑ...

ολα τα μηχανακια που φορτωνουν ειναι στο κεντρο της Αθηνας...σε τεραστια πλακοστρωτα οπου ΔΕΝ ενοχλουνε την κινηση των πεζων και των ΑΜΕΑ...με το δεν ενοχλουνε εννοω οτι ΔΕΝ αναγκαζονται να κατεβουν οι πεζοι/ΑΜΕΑ στην Πανεπηστημιου/Σταδιου/Ακαδημιας για να περασουν...δεν τιθεται δηλαδη θεμα κινδυνου η μη προσβασημοτητας...μην λεμε οτι θελουμε...και δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα...

αν...λεω αν...εβγαιναν οι γερανοι σε στενακια οπου εχει γινει πληρη καταληψη του κιολλας μικρου πεζοδρομιου απο μηχανακια και επρεπε να κατεβεις στο οδοστρωμα για να κινηθεις θα ελεγα λογικα μαζι σου...αλλα θα επρεπε πρωτα να μαζεψουν ΟΛΑ τα αυτοκινητα...κυριολεκτικα....

δεν ειμαι εναντια στην τιμωρια απο την στιγμη που στο μπουρδελο που ζουμε οποτε τους καβλωσει θυμουνται τους νομους....αλλα οχι με το να κανεις ΖΗΜΙΑ στην ξενη περιουσια...παρε πινακιδες και κοψε και ενα καλο χαρατσι...αλλωστε για αυτο δεν γινετε ολλο αυτο???οταν σηκωνουν αυτοκινητα σε δυσκολα σημεια δεν προκαλουν καμμια φθορα...στα μηχανακια σιγουρα...και δεν εχει σημασια το busa η το παπι...γιατι μπορει εγω να εχω ενα παπι ερειπιο για να κανω τις δουλιες μου αλλα πολλοι (μα παρα πολυ) εχουν μονο ΕΝΑ μηχανακι για ολες τις δουλιες...και σιγουρα δεν ειναι busa...

περιμενω να ακουσω σε ποια περιοχη δουλευουν αυτοι που κατακρινουν....και το βασικοτερο που αφηνουν τα μηχανακια τους....

Δεν νομιζω βασικα οτι διαφωνουμε πουθενα ( ειδικα στα μικρα πεζοδρομια ) αλλα ξεριεις η ατιμωρησια στα μεγαλα πλακοστρωτα θα φερει σημερα 50 μοτο, αυριο 100, και παει λεγοντας , μεχρι και που τα μεγαλα πλακοστρωτα θα γινουν μεγαλα παρκινγκ οπου παλι θα υπαρχουν τα προβληματα που προαναφερα.

Για της ζημιες που αναφερεις σιγουρα υπαρχει τροπος με τον νομο να διεκδηκησεις την ζημια σου ( κουραγιο και υπομονη χρειαζετε ) αλλα απο την στιγμη που ξερεις τι μπορει να συμβει την ωρα που θα παρκαρεις σε πεζοδρομιο παιρνεις και τα ρισκα σου....

Εγω προσωπικα δουλευω σε περιοχη που δεν εχω προβλημα παρκινγκ με οποιδηποτε μεσο.

Εαν ομως βρεθω για δουλεια στο κεντρο η σε παρομοια περιοχη, βιαζομαι -καιγομαι και δεν βρισκω κενο σε αυτοκινητα ,θα παρκαρω αναγκαστικα σε πεζοδρομιο αλλα γνωριζοντας τις συνεπειες και τις ευθυνες μου.

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    μενελαε δε μας λες που παρκαρεις να παρκαρουν κ οι υπολοιποι κ να ειναι κ νομιμοι;;;

οσο για τα αναπηρικα καροτσακια και εννοειται κ λοιπα καροτσακια για να ενοχληθουν απ τα παρκαρισμενα μηχανακια πρεπει να ανεβουν τις ραμπες στις ακρες των πεζοδρομιωνπου μπλοκαρονται απ τα διαφορα αυτοκινητα....

και δε μιλαω για το κεντρο.....
    ...οτι να'ναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
    μενελαε δε μας λες που παρκαρεις να παρκαρουν κ οι υπολοιποι κ να ειναι κ νομιμοι;;;

οσο για τα αναπηρικα καροτσακια και εννοειται κ λοιπα καροτσακια για να ενοχληθουν απ τα παρκαρισμενα μηχανακια πρεπει να ανεβουν τις ραμπες στις ακρες των πεζοδρομιωνπου μπλοκαρονται απ τα διαφορα αυτοκινητα....

και δε μιλαω για το κεντρο.....
    Ρε παιδια απλα μιλαμε για τα μηχανακια.....

Δεν εξαιρεσε κανεις τα αυτοκινητα και το χαλι τους......

Ουτε και νομιζω δεν σηκωνουν και αυτα.....

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    na μιλησω η να σκασω ???

:rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Ρε παιδια απλα μιλαμε για τα μηχανακια.....

Δεν εξαιρεσε κανεις τα αυτοκινητα και το χαλι τους......

Ουτε και νομιζω δεν σηκωνουν και αυτα.....
    δεν καταλαβες
    περιμενουν ολοι να σηκωθουν πρωτα ΟΛΑ τα αμαξια και ποιο πολυ τα ακριβα

και απο την επομενη στιγμη θα γινουνε ολοι νομιμοι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    ρε μενελαε, για πες... γιατι αλλο κληση, και αλλο να στο σηκωσουν... γιατι δε σηκωνουν(σηκωνετε) τα cayenne, και λοιπα SUV που παρκαρουν οπου γουσταρουν? και φυσικα λοιπα luxurius οχηματα? μαγκια κλανια με το γερανακι στις μηχανες?γιατι αμα σηκωσουμε το cayenne θα μας παρει τηλεφωνο κανας υπουργος και θα μας στειλει στο διαολο? ο νομος ας ειναι ιδιος για ολους...και δε νομιζω μια μοτο να ενοχλει πιο πολυ απο ενα SUV σε πεζοδρομιο...

Γιατι δε σηκωνουν τα suv και τα cayenne.Θα σου πω αμεσως γιατι.
    Γιατι ειναι πιο δυσκολο, θελει ποιο πολλους γερανους που δεν υπαρχουν
    Γιατι δεν παρκαρουν τοσο πολυ πανω στο πεζοδρομιο
    Γιατι δεν ειναι τοσο πολλα τα χρηματα που βγαινουν απο κει (αν σηκωσεις 10 μηχανακια με ενα γερανο σηκωνεις 1 αυτοκινητο)
    Το να παρει κανας υπουργος δε νομιζω να παιζει ετσι κι αλλιως και να του το σηκωσουν του υπουργου η του επιχειρηματια θα παει ο οδηγος του να το παρει σε μια μερα γιατι απλα οι υπουργει και οι επιχειρηματιες και οι διοικητε γνωριζονται μεταξυ τους (μιλαω για τους περισσοτερους)

Το οτι δε γινεται αυτο δε κανει αυτοματως το αλλο σωστο. Ειναι λαθος και τα δυο.

α και μενελαε, κατι ακομα... χτες εγραψε ενας πιτσιρικας εδω, οτι περασε καποιος στοπ και τον χτυπησε...ανηλικος αυτος, και δεν ειχε διπλωμα και ηρθε ο αστυνομος που ηταν κολλητος αυτουνου που περασε το στοπ, και τα εριξαν στο μικρο, τον εβριζαν και τον πλακωσαν και στις σφαλιαρες... γιατι δεν εκαναν(κανατε) τα ιδια στον καρβελα που πουλαγε μαγκια, που στην τελικη ειναι ενα σκουπιδι της κοινωνιας μας?(περισσοτερη αξια εχει ενα νεο παιδι απο τον καραγκιοζη και καλα αναρχοροκα...) αμα αντι του μικρου ηταν τιποτα φουσκωτοι 3μετροι θα πουλαγε μαγκα ο μπατσακος με το φιλο του η θα εκαναν τις κοτουλες μη φανε καμια και βρεθουν 5χλμ μακρυα?
    Δε το διαβασα το συγκεκριμενο δε το ξερω ακριβως.
    Οχι αν ηταν τιποτα φουσκωτοι δε θα γινοταν το ιδιο. Μη φοβασαι τους ξερω καλα αυτους που ειναι μαγκια εκει που τους παιρνει κι οπου δε τους παιρνει γλυφουν @ρχιδι@. Καλυτερα απο σενα.
    Στην ουσια ομως αν ο πιτσιρικας εφαγε ξυλο η τον εβρισαν να παει με τον πατερα του να κανει μηνυση αν θελει να αλλαξει κατι.
    Αν παλι δε θελει να μη κανει τιποτα αλλα να ξερει οτι και την επομενη φορα ετσι θα ειναι.
    Με τον Καρβελα παραδοξως εγιναν σωστα τα πραγματα.

Ξεφευγουμε ομως.

Το βασικο προβλημα του συστηματος μας ειναι οτι προυποθετει καποια ατομα να ειναι εκ φυσεως σωστα. Ατομα οπως ο υπουργος, βουλευτης,δικαστης,αστυνομικος και αυτοι δεν ελεγχονται παρα μονο απο τους του ειδους τους.
    Βεβαιως κανεις δεν ειναι αγγελος εκ φυσεως.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Το μηχανάκι το παρκάρω πάνω στο πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το γραφείο μου.

Είμαι παράνομος -είναι σαφές- και είναι εις γνώσιν μου.

Αν με γράψουν -γιατί εδώ ευτυχώς δεν σηκώνουν- δεν θα φταίει κανείς άλλος παρά εγώ και θα αναλάβω τις συνέπειες.

Το μόνο που φροντίζω είναι να το παρκάρω έτσι ώστε να μην ενοχλώ τις διερχόμενες γυναίκες με τα καροτσάκια με τα παιδιά τους ή με τα ψώνια τους.

Και να με γράψουν όμως δεν μπορώ να το βάλω πουθενά αλλού. Και θέση αμαξιού δεν θέλω να πιάσω και θέλω να το βλέπω.

Αυτιά.

Παλαιό μέλος
    ρε μαν, δεν θυμάμαι να είχα ποτέ πρόβλημα να παρκάρω κάπου τη μηχανή μου στις Σέρρες.... γιατί τεχνιέντως αποφεύγεις να απαντήσεις σε 1-2 ερωτήσεις
    Δε μενω Σερρες λεμε μενω Αθηνα.
    Σπιτι εχω παρκινγκ και οταν κατεβαινω κεντρο το αφηνω καπου που να το βλεπω η να μη μπορουν να μου το γραψουν-σηκωσουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν καταλαβες
    περιμενουν ολοι να σηκωθουν πρωτα ΟΛΑ τα αμαξια και ποιο πολυ τα ακριβα

και απο την επομενη στιγμη θα γινουνε ολοι νομιμοι
    Οταν εμποδιζει ενα αμαξι μου ειναι αδιαφορο αν ειναι ακριβο η φθηνο.

Πρεπει να απομακρυνθει τεσπα !

Εγω αλλο λεω.

Απλα να μην ζηταμε ρεστα για την παρανομια μας......

Δηλ πως θα το παμε τωρα......

Να γραφουν πρωτα τους κουτακηδες για ζωνη και μετα εμας για κρανος..???

Δεν το παιζω νομιμοφρων ουτε ειμαι.....

Αλλα η παρανομια ειναι παρανομια ... Πως να το κανουμε τωρα..???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Και θέση αμαξιού δεν θέλω να πιάσω
    και θέλω να το βλέπω.
    αυτα τα δυο φιλε δεν βαζουν το ΕΓΩ σου πανω απο τους νομους?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εγω αλλο λεω.

μα δεν ειπα εγω να μη σηκωθουν τα αμαξια
    να σηκωθουν εννοειται

αυτο που λεω εγω, ειναι οτι το μονιμο επιχειρημα ειναι Ας ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ και μετα θα γινουμε νομιμοι και εμεις
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εγω αλλο λεω.

Κώστα επι της ουσίας δεν νομίζω να διαφωνεί τελικά κανείς λογικός άνθρωπος.

Το θέμα είναι ότι γίνεται επιλεκτική εφαρμογή του "νόμου" και ο λόγος για αυτήν την επιλεκτική εφαρμογή είναι καθαρά εισπρακτικός (το ανέφερε ξεκάθαρα ο μενέλαος46) ....

τι το ψάχνουμε τώρα ....

(άσε που παίζει να είναι αντισυνταγματικός ο νόμος αλλά αυτό το ψάχνουμε... )

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Το οτι γινεται στο κεντρο τουλαχιστον ειναι μια αρχη.
    Δε παρκαρω συχνα στο κεντρο αλλα οταν παρκαρω δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω καπου που να μου το σηκωσουν κι αν μου το σηκωσουν θα ειναι δικο μου λαθος.
    Βεβαιως και δε θα μου αρεσε να μου σηκωσουν το μηχανακι οπως δε μου αρεσε να πληρωσω κληση για σταθμευση.
    Θες να σου πω τωρα μερη να αφησεις το μηχανακι με ασφαλεια?? Ειδικα αν δουλευεις καπου στανταρ ειναι πιο ευκολο.
    Βεβαιως αν η κριση δε σε αγγιζει και το πετας οπου να'ναι δε σε νοιαζει.
    το οτι το μετρο εχει ξεκινησει κανα διμηνο και εχει παραμεινει ΜΟΝΟ στο κεντρο της ΑΘΗΝΑΣ (ΜΟΝΑΧΑ)εμενα μου λεει πολλα...ευκολη και γρηγορη μπαζα χωρις κοπο...ποσο μαλλον σε χωρο ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΕΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΒΕΡΤΑ...και μετα λεμε οτι δεν εχει χωρο να περπατησουν οι πεζοι και τα καροτσακια..
    ααααααααααααααα...δεν παρκαρεις συχνα στο κεντρο...και δεν υπαρχει περιπτωσει να το αφησεις καπου να ενοχλει...δηλαδη αν εχεις πχ ραντεβου με καποιον δικηγορο στην μεση της Πανεπιστημιου θα το αφησεις στο Συνταγμα η στο αγαλμα του Κολοκοτρωνη (5-10 λεπτα με τα ποδια) οπου υπαρχουν οι μονες ΝΟΜΙΜΕΣ μοτοθεσεις και ειναι ΠΑΝΤΑ γεματες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μερη με ασφαλεια???εννοεις να μην μου το σηκωσουν οι κανονικοι η οι κρατικοι κλεφτες???

η κριση αγγιζει το 90% αυτων που αναγκαζονται να παρανομησουν...το αλλο 10% η τα εχουν η ειναι με αυτους που τα σηκωνουν αρα στα @@ τους...

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF