Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Τι ειπε τωρα..???

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ????? ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΦΙΛΤΡΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ....... ΜΕ ΤΡΕΛΑ ......ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑ Ω ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από KAWASAKIZ750
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ????? ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΦΙΛΤΡΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ....... ΜΕ ΤΡΕΛΑ ......ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑ Ω ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ....

Φιλε μου το 1988 αγορασα μια φωτογραφικη μηχανη απο Γερμανια
    και ο πωλητης φορεσε γαντια για να μου την δωσει απο το ραφι.
    Εσυ παρε κανα σουβλακι να δεις τον "αλβανο" τυλιχτη να στο φτιαχνει με τα "νυχια" του και θα καταλαβεις.

Για τα λεφτα σου νοιαζονται ολοι . Για σενα κανεις. Εγω καθομαι σε καρβουνα τωρα γιατι εχο δωσει το 50% της Ζουζας και περιμενω αδεια και πινακιδα απο Τριτη λογω τριημερου..
    Και τι να κανω? Να την παρω ετσι? Και να καθομαι να εξηγω το πως και το γιατι στον καθε Ρομποκοπ που του ζητανε κλησεις με το ζορι απο την υπηρεσια? Ασε καλυτερα,κανω υπομονη.Εχουμε μαθει στα γιαουρτια.

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    παιδια μην αγχωνεστε εγω περημενα 5 μηνες το εργαλειο μου περσι το καλοκαιρι!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΑΜΑΝΕ....

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Πινακιδες τελος. Εγω αναγκαστηκα να γραψω σε χαρτονακι το αριθμο και το κοτσαρα πισω. Μου ειπαν απο το Βυνιο σε 3 εβδομαδες θα την παρω.

Δε ξερω αν λαδωσω το γραναζι ισως να μπορεσω να παρω πινακιδα σε νορμαλ χρονικο διαστημα.

Ειναι γνωστο πλεον πως δουλευουν ολα στην Ελλαδιτσα μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Πινακιδες τελος. Εγω αναγκαστηκα να γραψω σε χαρτονακι το αριθμο και το κοτσαρα πισω. Μου ειπαν απο το Βυνιο σε 3 εβδομαδες θα την παρω.

Δε ξερω αν λαδωσω το γραναζι ισως να μπορεσω να παρω πινακιδα σε νορμαλ χρονικο διαστημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio

Μα αγορι μου πρεπει να λαδωσεις τα γραναζια της κρατικης μηχανης για να δουλεψει σωστα....

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Το νουμερο ειναι στην αδεια κυκλοφοριας. Θα παρεις το μηχανακι με την αδεια οποτε
    θα μαθεις και το νουμερο.

Αν κανω λαθος τοτε σε περιπτωση που με σταματησουν (τσαοι!) θα ψαχνονται και αυτοι
    να βρουν τι διαολο εχω γραψει στο χαρτονακι που εχω βαλει για πινακιδα.

πινακιδα αδεια κ.λ.π

Λοιπον παιδακια ακουστε!!
    Εγω περιμενα τη Ζουζου μου δυομιση μηνες κοντα το καλοκαιρι περιση στους ολυμπιακους(καταλαβαινεται)τη γινοτανε στην ελλαδα γενικως!!!!!!!!!Μαλιστα στην παρτιδα που το περιμενα δεν ηρθε κανενα μαυρο ελλαδα,καπου χαθηκανε λειι στη μασσαλια εκει που γινεται η μοιρασια στην υπολοιπη ευρωπη!!!!!!!!!!!!!??????Αληθεια ψεματα δεν ξερω!Μαυρο μονο ενα στην τεομοτο (βιτρινα)που ητανε και πουλημενο.Πουθενα αλλου μαυροοοοοοο!!!!Οπου και να ρωτησω!Τελικα 6 Σεπτε ηρθε και 9 το πηρα με αδεια και πινακιδα!!!!!!!!!!Εκτος και αμα τελειωσει ο τσιγγος μονο τοτε δεν θα ειχα πινακιδα μου ειπε το παιδι!!!!!!!!!Σημειωνω οτι ο εμπορος που το πηρα Νικολαου(βουλιαγμενης)μου φερθηκε αψογα σε ολα!!!!!!!!!!!!δωρο πινακιδα και αδεια και επειδη περιμενα πολυ και μπακστερ οταν του ειπα εδωσε!! Αυτα!!!
    Υ.Γ Στα μεταχιρισμενα απο εμπορους ψαξτε τα καλα!!Τα λεφτα σας δινεται εχεται καθε δικαιωμα!!Εξαλου δεν φταινε αυτοι,αυτοι να πουλανε ξερουνε το εμπορευμα τους(μηχανακια)Οι προηγουμενοι που τα ειχανε φταινε δηλδ,εμεις οι μ@λ@κες.
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

μην κανει κανενας τη μ@λ@κια και λαδωσει για πινακιδα αμα δεν εχει τελειωσει ο τσιγγος βγανει και σε μια μερα μην ακουτε βλακειες!!!!!
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Re: πινακιδα αδεια κ.λ.π

Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
    Λοιπον παιδακια ακουστε!!
    Εγω περιμενα τη Ζουζου μου δυομιση μηνες κοντα το καλοκαιρι περιση στους ολυμπιακους(καταλαβαινεται)τη γινοτανε στην ελλαδα γενικως!!!!!!!!!Μαλιστα στην παρτιδα που το περιμενα δεν ηρθε κανενα μαυρο ελλαδα,καπου χαθηκανε λειι στη μασσαλια εκει που γινεται η μοιρασια στην υπολοιπη ευρωπη!!!!!!!!!!!!!??????

Αυτό παίζει να ήταν αλήθεια αλλά για άγνωστους λόγους!

Και εμένα τα ίδια μου έλεγαν χωρίς να έχω κλείσει κατι.

Όσο για τον τσίγγο...... για γέλια είναι!

Να τους πάτε 87 κουτάκια από αναψυκτικά να τα ανταλλάξετε με τις πινακίδες σας!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Οταν παρουσιάζεται έλειψη πινακίδων, στον ιδιοκτήτη παραδίδεται η άδεια κυκλοφορείας & επάνω γράφει ότι δεν έχει χοριγιθεί πινακίδα κυκλοφορίας.Το λέω σίγουρα γιατι παλαιότερα συνέβαινε τακτικά τουλάχιστον εδώ & το έχω δει γραμμένο σε άδειες φίλων.Σε αυτή την περίπτωση & ασφάλεια βγάζεις & αν σε σταματήσουν δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα!Αν ο οποιοσδήποτε πωλητής σας λέει τέτοια παραμύθια, ζητήστε του τα χαρτιά & πηγαίνεται στο υπουργείο, ή εξουσιοδοτήστε κάποιον δικό σας να κάνει τη μεταβίβασή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vakou
    Οταν παρουσιάζεται έλειψη πινακίδων, στον ιδιοκτήτη παραδίδεται η άδεια κυκλοφορείας & επάνω γράφει ότι δεν έχει χοριγιθεί πινακίδα κυκλοφορίας.Το λέω σίγουρα γιατι παλαιότερα συνέβαινε τακτικά τουλάχιστον εδώ & το έχω δει γραμμένο σε άδειες φίλων.Σε αυτή την περίπτωση & ασφάλεια βγάζεις & αν σε σταματήσουν δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα!Αν ο οποιοσδήποτε πωλητής σας λέει τέτοια παραμύθια, ζητήστε του τα χαρτιά & πηγαίνεται στο υπουργείο, ή εξουσιοδοτήστε κάποιον δικό σας να κάνει τη μεταβίβασή.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...... ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ..... ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ......ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.....

Χρωσταω μια ενημερωση μιας και ξεκινησα το θεμα..
    Λοιπον καταφερα και εβγαλα αδεια και πινακιδα αφου πρωτα υποχρεωθηκα να αλλαξω "συγκοινωνιακη ζωνη" (στην αδεια κυκλ αναφερεται η διεθυνση ενος φιλου σου, και μετα μπορεις να πας σε ενα ΚΕΠ με την αδεια και να ζητησεις αλλαγη κατοικιας).

Τεσπα δεν γινοταν αλλιως. Το μοτορι ηταν "κουτας" με οδομετρο 0
    (απιστευτη εμπειρια..μονο used ειχα καβαλησει). Εκανα 7κμ απο τον εμπορα μεχρι το σπιτι. Εδωσα πολυ προσοχη στο δεξι καρπο και αν δεν ητανε σκληρος ο συμπλεκτης θα ημουνα πιο ανετος.
    Τα φρενα μου φανηκε πως δεν πιανανε καλα αλλα ετσι κιαλλιως δεν "τσαρουχωνω" ποτε.
    Θελω να χαμηλωσω κατα ενα βημα ( το preload θα πειραξω στο 3,,ετσι δεν ειναι????) γιατι θελω να εχω ευκολες μανουβρες σε ανηφορες κατηφορες με τα 2 ποδια κατω
    Μεχρι 100 βαθμους πηγε και μου φανηκε να "στεναχωριεται" οταν δεν το αφηνα να ανεβει πανω απο 4000 στροφες.
    Δεν σας πρηζω αλλο.
    Μενω Πειραια κεντρο και δεν λεω οχι σε καφεδακι και κουβεντα.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ....

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2006, 11:35
  2. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ??
    από Spazz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 09:22
  3. "Λοιπόν; Τι είπε ο γιατρός;"
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2005, 20:48