To εβαλα μεσα σε εισαγωγικα...![]()
To εβαλα μεσα σε εισαγωγικα...![]()
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
RE DE XTYPAS ENA S.D NEW 05?Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Με σκοτωσες με το ''ηλικιωμενος'' :hypnotizeΤεσπα.
Σενινια δεν εχω 12000 για πλακα. Θα ματωσω για να το παρω. Οταν ομως θελεις κατι τοσο πολυ...
Βαλαμε και 3ο μηχανακι στην εξισωση. Δεν πειραζει καλο κανει. Ωραιο ειναι και το SMC. Ποσο κανει αυτο;
Α, ξεχασα, την παρασκευη θα εχει το το 950 οπως ειναι στην καταχωρηση (εξατμισεις και λοιπα) στην βουλιαγμενης. Εχω κλεισει ραντεβου για test ride. Για να δουμε. Ισως βαλουν και τον δουκα.
9490? προτεινομενη.Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Βαλαμε και 3ο μηχανακι στην εξισωση. Δεν πειραζει καλο κανει. Ωραιο ειναι και το SMC. Ποσο κανει αυτο;
![]()
PROSOPIKA EGO THA PERNA TO 950..ALLA TO SM-R! PORTOKALI PLAISIO KAI TO MIKRO NTEPOZITO..
KAI GIATI SYNEXEIA PERNEIS TON MPOULO RE BARBIE ??Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
PROSOPIKA EGO THA PERNA TO 950..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
AMA MATHEI O ANTHROPOS KAPOS RE FILE..ANTE NA ALAXEI META..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
KAI GIATI SYNEXEIA PERNEIS TON MPOULO RE BARBIE ??![]()
NAI RE SY SPRYRO, ALLA SUZUKI ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
AMA MATHEI O ANTHROPOS KAPOS RE FILE..ANTE NA ALAXEI META..![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
re file ayto den allazei me tipota tora..oyte rakosylektis de to thelei..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
NAI RE SY SPRYRO, ALLA SUZUKI ...???![]()
![]()
![]()
για μενα δεν τιθεται θεμα επιλογης εφ οσον εχεις στρωμα...τυφλα το 690 και ειδικα το smr...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αυτο εννοω. Και στο πρωτο ποστ αυτο ηθελα να γραψω αλλα το ξεχασα. Σε αυτο αναφερομουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
PROSOPIKA EGO THA PERNA TO 950..ALLA TO SM-R! PORTOKALI PLAISIO KAI TO MIKRO NTEPOZITO..
parto....Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Αυτο εννοω. Και στο πρωτο ποστ αυτο ηθελα να γραψω αλλα το ξεχασα. Σε αυτο αναφερομουν.
psaxe ligo sto forum stis agellies paizei ena tetoio me 10k xiliometraΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
parto....
akrapes...2 fcr+ polla extra sta 10 xiliarika.
apantao se mena mpas me peiso na pao na to paro..![]()
:rotflmao:
as me pyrovolisei kapoios
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
exo tetoio re alla thelo kai kati gia kathe mera..Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Εσύ να πας να πάρεις ενα τέτοιο.... (και πολύ σου είναι)...![]()
![]()
![]()
ayto me diskoleyei sti kinisi.![]()
:rotflmao: