Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΑΝ;;;;;;;;

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Δεν ξέρω αν σε ξέσκισαν ,αλλά εναν π@@τσο τον έφαγες σίγουρα !

Καλώς ήρθες στον κόσμο της BMW

γιατι πηρε αποδειξη για 60? 180 δεν πληρωσες?
    done.

Την πατησα σαν μακακας με το θεμα της αποδειξης.Οσο για τα μπουζι 2 εχει.Αυτο που με χαλασε ηταν ο τσαμπουκας του μαστωρα,ολο μαγκια ηταν και πνευμα .....Εγω του ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν ειμαι κανενας ξερολας και οτι δεν ξερω πολλα γιατι ειμαι νεος στο χωρο.
    Never ride faster than your angel can fly!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Αν κατάλαβα καλά η μηχανή είναι μια F650 Funduro την οποία πήρες μεταχειρισμένη και έκανες το πρώτο σέρβις της..δε ρώτησα και πρίν..σέρβις στα πόσα χλμ δηλαδή;
    55000
    Never ride faster than your angel can fly!!!!!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Πάτα μια εδώ

στο εξουσιοδοτημένο ΤΟΥΟΤΑ που πήγαινα το αυτοκίνητο, μου έκοβε απόδειξη μόνο για τα ανταλλακτικά και την εργασία την πλήρωνα ξεχωριστά χωρίς ΦΠΑ. Μάλλον κάτι τέτοιο έγινε και εδώ.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Έπεσε σε φιλότιμο μάστορα φαίνεται και δεν κάνω πλάκα,εγώ πρόσφατα έσκασα 230 ευρώ για τη μηχανή και 55 για το αυτοκίνητο και απόδειξη δεν είδα από αμφότερους...τουλάχιστο αυτός έκοψε και 60 ευρώ για τα μάτια του κόσμου...

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    σχετικά καλή τιμή είναι ,τα ίδια είχα πληρώσει λίγο πριν την δώσω την δικιά μου, συν την αλλαγή λαδιων στις μπουκάλες....
    (2 μπουζί έχει...)

ωραία μηχανή και αξιόπιστη, και πηγαίνει και χώμα όχι σαν τα σημερινά υποτιθέμενα Ον-off
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Η απόδειξη είναι για τα ανταλλακτικά. Για την εργασία κόβουν παροχής υπηρεσιών, συνήθως διαφορετική. Δεν τα κόβουν ποτέ και τα δύο σε μία. Τα 120 για τα οποία δεν σου έκοψε απόδειξη είναι για την εργασία είναι κανα 60άρι για τις βαλβίδες και άλλα τόσα για τα υπόλοιπα. Αν τους ρωτούσες γιατί 120 θα σου έλεγαν. 60 για τις βαλβίδες και 40 για τα υπόλοιπα + 20% ΦΠΑ. Δλδ πλήρωσες εσύ το φπα που δεν πλήρωσε αυτός γιατί δεν σου έκοψε απόδειξη. Και αντί να το γλυτώσεις εσύ το έβαλε αυτός στην τσέπη. Ότι θέλουν κάνουν ρε.. Έχω ακούσει και εγώ διάφορα.

http://www.moto.gr/forums/showthread...pagenumber=118
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    παιδια στην θεσ/νικη το μικρο σερβις για το 990 adventure στα7.500 χλμ κανει 150.00 euro και το μεγαλο στα 15.000 χλμ κανει 400.00 euro . και δεν παιζει αποδειξη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Απόδειξη παίζει παντού φτάνει να την ζητάτε και να την πληρώνεται, γιατί και αυτή κοστίζει.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Απείλησε τους να δεις για πότε σου κόβουν. Εμένα δεν μου έχει τύχει. Αν δεν μου κόψουν ζητάω και μου κόβουν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    εδω πανω για ktm εχει 3 εξουσιοδοτημενα συνεργεια και αξιζει το 1 για bmw εχει 1 συνεργειο οποτε ειναι δυσκολα

Παλαιό μέλος
    Καλα ειναι.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF