home safe......παιδιά μόλις μπήκα πείρα ντεπόν.....τάχο παίξει λέμε....xaxaxaxaxaxaxa φωτός δεν προλαβαίνω σήμερα....χλομό.....παο για άλλη μάχη τώρα xaxaxaxaxaxaxaxaxa
σας ευχαριστώ όλους!!!!!! πέρασα άψογα.....![]()
![]()
![]()
home safe......παιδιά μόλις μπήκα πείρα ντεπόν.....τάχο παίξει λέμε....xaxaxaxaxaxaxa φωτός δεν προλαβαίνω σήμερα....χλομό.....παο για άλλη μάχη τώρα xaxaxaxaxaxaxaxaxa
σας ευχαριστώ όλους!!!!!! πέρασα άψογα.....![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Πριν λιγο γυρισα και εγω με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια......
Δυσκολευτηκαμε λιγο στην επιστροφη εφοσον παλι μας προλαβε το βραδυ και δεν βλεπαμε την τυφλα μας με τις φιμε ζελατινες.....![]()
Θα βαλω μερικες photo απο την βιντεοκαμερα.....(οτι προλαβουμε δηλαδη μεχρι Δευτερα πρωι που θα ξαναμπει ο Τιγκας στο internet)![]()
![]()
μπράβο συμφορουμίτες...
αντε και στις επόμενες να μπορώ να σας ακολουθώ κι εγω...
λέμε...τώρα...
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Αντε ρε π@@@η μου λάστιχα θέλω να βάλω και να ρθω και εγώ.....![]()
![]()
![]()
Στην επιστροφη ανταλλαξαμε με τον Δημητρη μηχανακια - πηρα το CBR του και αυτος το R1 μου.
Στη σταση για Ξυλοκαστρο οταν ανταλλαξαμε αποψεις για τα μηχανακια μου ειπε :
"Φοβερα φρενα! λιγο ακουμπας τη μανετα και σταματαει αμεσως! ειναι σαν την θάλασσα!"
Τι εννοεις ρε Δημητρη ?
Να κοιτα - οταν ριχνεις ενα σκαφος στη θαλασσα απο το τρειλερ εκεινο στη αρχη τσουλαει γρηγορα ετσι? μα μολις πεσει στο νερο σταματαει αποτομα! ετσι ειναι και το R1!!" :rotflmao:
Aντε γεια!! - του κολλησε η θαλασσα μαλλον επειδη πηγαιναμε για μπανιο.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ζηλεύω... θα ρθει η ώρα δεν είναι μακρυά, τέλος μήνα (λάστιχα)+ εξτρα απογευματινές υπερωρίες στην Συγκρού (μπότες) + εξτρά βραδυνες υπερωρίες στη Σόλωνος (παντελόνι)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α ξέχασα και κάτι άλλες υπερωρίες (power commander...)![]()
Yπομονη Λαμπρο, το καλοκαιρι μολις ξεκινησε και εχουμε πολλα ΣΚ μπροστα μας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ζηλεύω... θα ρθει η ώρα δεν είναι μακρυά, τέλος μήνα (λάστιχα)+ εξτρα απογευματινές υπερωρίες στην Συγκρού (μπότες) + εξτρά βραδυνες υπερωρίες στη Σόλωνος (παντελόνι)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α ξέχασα και κάτι άλλες υπερωρίες (power commander...)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω και εγωωωω...
αλλα ρε παλικαρια να το κανονισουμε και καμια
ΚΥΡΙΑΚΗ
Σαββατο ειναι κανονικη εργασιμη![]()
![]()
να μαθω και αυτη τη διαδρομη γιατι ολο για ναυπακτο διαβαζω
και ναυπακτος μου φενεται δεν προκειται να δω![]()