Αρχικά καλωσήρθες στο φόρουμ
![]()
![]()
Στη συνέχεια συγχαρητήρια για το ταξίδι σου, αλλά και τη περιεκτικότητα και σοβαρότητα της περιγραφής σου.![]()
Ελπίζω να συνεχίσεις να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας, το ίδιο δυναμικά, όπως ξεκίνησες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στη συνέχεια συγχαρητήρια για το ταξίδι σου, αλλά και τη περιεκτικότητα και σοβαρότητα της περιγραφής σου.![]()
Ελπίζω να συνεχίσεις να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας, το ίδιο δυναμικά, όπως ξεκίνησες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Welcome!
Ευχαριστούμε για τον χρόνο που διέθεσες να παραθέσεις όλες αυτές τις πληροφορίες και την εμπειρία σου από το ταξίδι σας.
Κρίμα να μην εμπλουτιστεί το καλογραμμένο κείμενό σου με φωτογραφίες. Το ταξιδιωτικό σου θα γινόταν πιο ευχάριστο και πιο χρωματιστό.
Μακάρι να πάτε και Βαρκελώνη και να μας μεταφέρεις και από κει τις εμπειρίες σου.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλώς όρισες !
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
ελπίζω να μου χρησιμεύσουν οι οδηγίες σου το καλοκαίρι που θα προσπαθήσω να κάνω κάτι ανάλογο...μπράβο ωραίο ταξίδι....
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Καλή αρχή!
Πάντα τέτοια τώρα που άρχισες! Με το καλό στην Βαρκελώνη.
Καλοταξιδος Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες και στα δικα μας οι λευτερες, αν μπορει ας βοηθησει καποιος να επισυναψη τις φωτο θα ηταν πολυ ομορφο και πιο ευκολοδιαβαστο.
Τι εγινε τελευταια πεφτει πολυ ταξιδιωτικο και πραγματικα το απολαμβανω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Πάντα καλοτάξιδος και πάντα όρθιος φίλε.Πολύ όμορφο ο ταξιδιωτικό σου.
![]()
![]()
![]()
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
Ωραιος.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα που έκανες την αρχή .......ποιός σε σταματάει.
Πάντως είναι να μην σου μπει το μικρόβιο.
Αν πάρω από τον εαυτό μου έκανα κομμάτι της διαδρομής σου και δεν μου έχει ξεκολλήσει από το μυαλό η ιδέα να ξαναπάω.
Πολύ ωραίο το ταξιδιωτικό σου αλλά (όπως είπαν και οι άλλοι) λείπει το χρώμα των φωτογραφιών.Δεν πειράζει όμως.Κάθε αρχή και δύσκολη.
Περιμένουμε το επόμενο.
Συγχαρητήρια!!!
παντα τετοια και την επομενη φορα
πιο μακρια![]()
mpravo file....
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
καλώς όρισες
πάντα τέτοια !
Με το καλό στην Βαρκελώνη.![]()
![]()
![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Φίλε μου πολύ καλό!!!! Μόνο που βάζεις φωτία στα μπατζάκια μας και μας ξεσηκώνεις. Σου εύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
a022