παίδες, το πρωί άκουσα ότι το παιδάκι
πέθανε από αφειδάτωση. Δεν του χορηγήσαν ορό στη Βέροια,
ενώ έβλεπαν ότι ήταν αφυδατωμένο.
παίδες, το πρωί άκουσα ότι το παιδάκι
πέθανε από αφειδάτωση. Δεν του χορηγήσαν ορό στη Βέροια,
ενώ έβλεπαν ότι ήταν αφυδατωμένο.
εφυγε ενα αγγελουδι αδικα αυτο εχει σημασια. οτι και να λεμε εμεις, σωστο η λαθος, το πονο των γονιων του δεν τον εχουμε.
προσωπικα κ για την ιστορια πιστευω οτι ειναι καθαρα λαθος εκτιμηση κ αντιμετωπιση του περιστατικου εξ αρχης.
δεν λεω αλλα. δεν ξερω τι ακριβως εγινε, ΔΕΝ πιστευω ευκολα τα καναλια. να πεσουν κεφαλια μηπως και δεν ξαναγινει ποτε, ειτε σε παιδι ειτε σε ενηλικα.
κουραγιο στους γονεις.
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
....και όχι μόνο αυτό!
Έκαναν το λάθος, να μην βάλουν το σωστό ταμπελάκι στο μωρό,
ούτως ώστε να το αναγνωρίσουν...
που ζούμε γαμώ με τους παλιάνθρωπους...
θα συμφωνησω πως τωρα πια ειναι αργα και δεν εχει μαλλον και τοσο πολυ σημασια
για το ταμπελακι,αυτο πια κι αν ειναι,το κερασακι στην τουρτα!
το συστημα μπαζει απο παντου,ειναι γνωστο σε ολους,τετοια περιστατικα το αναδεικνυουν απλως
απλα,μια επισημανση στον φιλο πριν,η νεκρωση οργανων δεν σημαινει οτι προυπηρχε ντε και καλα κυκλοφορικο προβλημα,ανετα θα μπορουσε να προκληθει ως αποτελεσμα κατι αλλου και οχι να αποτελει την αιτια
η ηλικια παιζει τεραστιο ρολο.απο γαστρεντεριτιδα δεν πας,σε νορμαλ συνθηκες,ενους δηλαδη κατα τα αλλα υγιους ενηλικα.
σε ενα ουσιαστικα βρεφος τοσο μικρο,οι πολλαπλες αφυδατωσεις με εμετους και διαρροιες λογω γαστρεντεριτιδας,αν θεωρησουμε τελικα οτι γιαυτο μιλαμε,ανετα προκαλουν ηλεκτρολυτικες διαταρχες και πολυ σοβαρα επομενως προβληματα και σε αλλα συστηματα.αλλες εφεδρειες εχω εγω και αλλες για παραδειγμα ενας 95+ με χιλια μυρια προβληματα απο πισω.ενδεικτικα μονο το αναφερω.μην προδικαζουμε ξαναλεω,τι ακριβως εχει συμβει δεν το ξερω ουτε εγω ουτε καποιος αλλος επειδη διαβασε μονο ενα αρθρο καπου..
Η καρδιακή ανακοπή(καμία σχέση με έμφραγμα) που λένε ήταν ακόλουθο της αφυδάτωσης και της πολυ-οργανικής ανεπάρκειας που οδήγησαν σε πνευμονική εμβολή.
Στο Νοσοκομείο Κοζάνης δεν λειτουργεί η παιδιατρική κλινική γιατί δεν υπάρχει παιδίατρος από τον Νοέμβρη καθώς κανείς δεν φρόντισε να αντικατασταθούν έγκαιρα αυτοί που πήραν σύνταξη και αυτοί που παραιτήθηκαν.
Εκεί δεν μπορούσανε να βάλουνε καθετήρα για χορήγηση υγρών καθώς αυτό στα παιδιά και ιδιαίτερα σε τόσο μικρά δεν είναι καθόλου εύκολο και απαιτεί τις εξειδικευμένες γνώσεις ενός παιδιάτρου.Δυστυχώς η "βόλτα" που ξεκίνησε μετά είναι ότι χειρότερο καθώς πηγαίνανε από μη εξειδικευμένο σε μη εξειδικευμένο νοσοκομείο.
Ελπίζω να είναι το τελευταίο τραγικό συμβάν που ακούμε, αν και πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση σε λίγο τέτοια θα ακούμε κάθε μέρα, αφού σε όλα τα νοσοκομεία επικρατεί η ίδια κατάσταση, με τις ελλείψεις σε ιατρούς και υπάρχουν άδειες και κλειστές κλινικές σε όλα σχεδόν τα περιφερειακά νοσοκομεία και το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στις παιδιατρικές κλινικές όλης της χώρας.
Εγώ θα τους κυνηγούσα μέχρι την κόλαση.
το θεμα ειναι ποιον να κυνηγησεις?
τον γιατρο που ειδε και εξετασε το περιστατικο?
τον γιατρο που παρελαβε το περιστατικο στο δευτερο νοσοκομειο?
το υπουργειο που δεν επισπευδει τις διαδικασιες για να προσληφθουν αμεσα(θαπρπε ηδη μαλλον ναχουν προσληφθει) παιδιατροι οχι μονο στο συγκεκριμενο αλλα και πολλα αλλα νοσοκομεια της περιφερειας?
τον διοικητη του νοσοκομειου που δεν πιεζει την υπουργο για να αυξηθει το ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο στα νοσοκομεια και κεντρα υγειας?
τον διευθυντη της κλινικης που δεν πιεζει και αυτος με την σειρα του και δεν διαμαρτυρεται εντονως για το απαραδεκτο καθεστως των κλινικων?
τον υπαλληλο του νεκροτομειου που μπερδεψε τα ταμπελακια?
την γκαντεμια που μεσα σε ολα αυτα μπορει ανετα να αλλαξε η κλινικη εικονα και αρα να μπερδεψε τους θεραποντες?
ολους τους παραπανω?
υ.γ. κι εγω αυτο σκεφτηκα φιλε,περι συνδρομου πολλαπλης οργανικης ανεπαρκειας.αλλα εκτος και αν ξερεις κατι παραπανω δεν μπορουμε ναμαστε βεβαιοι επειδη κατι διαβασαμε σενα φορουμ
Όλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
........
Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι μεμονωμενο περιστατικοΑρχικά δημιουργήθηκε από nobody
τον γιατρο που ειδε και εξετασε το περιστατικο?
τον γιατρο που παρελαβε το περιστατικο στο δευτερο νοσοκομειο?
το υπουργειο που δεν επισπευδει τις διαδικασιες για να προσληφθουν αμεσα(θαπρπε ηδη μαλλον ναχουν προσληφθει) παιδιατροι οχι μονο στο συγκεκριμενο αλλα και πολλα αλλα νοσοκομεια της περιφερειας?
τον διοικητη του νοσοκομειου που δεν πιεζει την υπουργο για να αυξηθει το ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο στα νοσοκομεια και κεντρα υγειας?
τον διευθυντη της κλινικης που δεν πιεζει και αυτος με την σειρα του και δεν διαμαρτυρεται εντονως για το απαραδεκτο καθεστως των κλινικων?
τον υπαλληλο του νεκροτομειου που μπερδεψε τα ταμπελακια?
την γκαντεμια που μεσα σε ολα αυτα μπορει ανετα να αλλαξε η κλινικη εικονα και αρα να μπερδεψε τους θεραποντες?
ολους τους παραπανω?
υ.γ. κι εγω αυτο σκεφτηκα φιλε,περι συνδρομου πολλαπλης οργανικης ανεπαρκειας.αλλα εκτος και αν ξερεις κατι παραπανω δεν μπορουμε ναμαστε βεβαιοι επειδη κατι διαβασαμε σενα φορουμ
Για να το λέω κάτι παραπάνω ξέρω.
Έχει γίνει χαμός στο δικό μας νοσοκομείο και μάθαμε λεπτομέρειες από την ΜΕΘ.
Αυτό που ψάχνουν τώρα είναι τι προκάλεσε αυτά τα συμπτώματα σε πρώτη φάση και γιατί μπορεί να ήταν τόσο δύσκολη ι διάγνωση και κατά πόσο ήταν πιθανό να υπάρχει διαφορετική έκβαση.
Τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ειναι αυτο !?!?!?
![]()
Τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟκατασταση ειναι αυτη ???
Ρε παιδια εμεις οι Ελληνες το'χουμε το προβλημα αυτο, ή ειναι παγκοσμιο φαινομενο ?
Γιατι δεν κοιταζουμε τα παιδια μας ??
Εχουμε καταντησει μονο ειρωνεια, τσοντα της π@υτσας και του κωλου και μεσημεριανες μπουρδελο-εκπομπες...
![]()
Μας εχει φαει η μαλακια ??
Τι πρεπει να κανει αυτος ο πατερας ??
Τι πρεπει να κανει ??
![]()
Ποιες προτεραιοτητες εχουνε, γ@μω τα κ@λοσπιτα τους....?
αυτοι οι π@@στηδες ???
Να φτιαξουνε περιουσια ? Ονομα ? Τι στο διαολο ?
4-5 πολεις ταξιδεψε το παιδακι και παλι χαθηκε?
που στο διαολο ζουμε ??
![]()
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
Ειμαι απο Κοζανη και Χθες που περημενα σε ενα ιατρειο μπηκε επειγον ενα αγορακι 2-3 χρονων με οξεια βρονχιτιδα και με σπασμους.
Μετα απο 45' εξετασης ο ιατρος καλεσε εκαβ και μαλλον το μετεφεραν σε ιδιωτικη (πολυεθνικη) κλινικη.
Πρωτη φορα στην ζωη μου ειδα τοση αγωνια στα ματια ενος ανθρωπου(των γονιων του).
Πρωτη φορα ευχηθηκα να το παθαινα εγω αυτο και να μην τειρανιεται ο μικρος.
Μακαρι να βρησκετε σε καλα και υπευθηνα χερια τωρα.
Και πριν 2 χρονακια που υπηρχε παιδιατρικη στο νοσοκομειο δεν γινοταν κατι το ουσιωδες.
Τις δυσκολες περιπτωσεις τις μετεφεραν στο''Μποδοσακειο'' η Βεροια.
Αυτα ειναι τα κινητρα για να υπαρξει ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.