Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Yamaha Aerox Rossi Replica 50cc.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Unhappy Φιλε ακομη δεν το πηγα σε ενα απο αυτα τα συνεργεια που μου ειπε να παω η ΜοτοΔυναμικ

Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
    Ρε Pavlara τελικά τι έγινε? Έβγαλες άκρη?
    Φιλε ακομη δεν το πηγα σε ενα απο αυτα τα συνεργεια που μου ειπε να παω η ΜοτοΔυναμικη.

1. Λογο οτι δεν εχω ουτε ενα ευρω σε περιπτωση που μου ζητησουν χρηματα για οτιδηποτε.

2. Το χρειαζομαι αυτες της μερες για να μετακινουμε μεχρι την αλλη εβδομαδα μιας και ηρθε ενας φιλος μου απο Αθηνα και ειμαστε συνεχεια στον δρομο.

Που σημαινει οτι δεν λεει να το αφησω στο σερβις και να κοινουμαστε με τα ποδια ή ακομη και με ταξι ή με λεωφορειο μιας και τα ποδια και το λεωφορειο ειναι σκετη ταλαιπωρια ενω το ταξι ειναι πολυ δαπανηρο - πολυεξοδο.

3. Ακομη κουτσα στραβα πηγαινει και θελω να το δοκιμασω να δω αν μπορω να το παω μεχρι την Χαλκιδικη (Πρωτο ποδι).

Ελπιζω αν ολα πανε καλα τελος της αλλης εβδομαδας θα το παω να το ελεγξουν.

Αυτα προς το παρον και καλη συνεχεια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ngk_iridium_spark_plugs.gif 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	14,1 KB 
ID:	17728

Cool Αγαπητοι φιλοι.

Αγαπητοι φιλοι.

Επιτελους το πηγα και τελικα εγινε σαν καινουργιο.

Πληρωσα φυσικα 50 ευρουλακια αλλα αξιζε τον κοπο μιας και το πηγα πρωι 08:30 και το πηρα στις 16:30.

Ενω σε ολους τους αλλους μεχρι τωρα τους το αφηνα για τουλαχιστον μια εβδομαδα και ουτε καν το βλεπανε.

Επιτελους μπορω και το πηγαινω ευχαριστα χωρις κανενα προβλημα.

Τωρα αυτο που θελω ειναι να το κανω καμια βελτιωση - μετατροπη για να γινει ποιο γρηγορο.

Ξερετε κανα καλο μαγαζι ή καμια ιστοσελιδα ή κανενας απο εσας εχει καμια προσοπικη εμπειρια για να μου προτεινει κατι ή να μου μεταφερει της γνωσεις του?

Καλες διαδρομες.

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Άντε, καλό τέλος είχες. Ποιος ήταν ο μάστορας που το πήγες και είδες αυτή την διαφορά??? Όσο για μετατροπές δεν γνωρίζω κάτι αλλά δεν θα στο συνιστούσα. Συνήθως χάνεις μόνο λεφτά. Αν θέλεις κάτι πιο γρήγορο προσπάθησε να αγοράσεις κάτι πιο μεγάλο.

Unhappy Σε αυτον που τον πηγα και επιτελους μου το εφτιαξε ηταν οι αδελφοι Μερεμτζακη στην Θε

Σε αυτον που τον πηγα και επιτελους μου το εφτιαξε ηταν οι αδελφοι Μερεμτζακη στην Θεσσαλονικη Κ.Καραμανλη 135.
    Το θεμα ειναι οτι μαλλον το γκατεμιασα γιατι κατα της 13:00 εμεινα στην Εγνατια 100 απο μπουζι και ευτυχω ηρθε ενας απο την Express Service και μου το αλλαξε.
    Εντωμεταξυ το μπουζι το ειχα αλλαξει πριν απο 2 μερες που το ειχα στο σερβις.
    Εχω αλλαξει επισημα μεχρι τωρα 7 μοπυζι μεσα σε λιγοτερο απο 10 μηνες και εχω μονο 4000 χιλιομετρα στο κοντερ.

Εχεις κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Μου ειπαν οτι φταιει η βενζινη και ειδικα το λαδι που αφηνει καταλοιπα.

Τι λαδι να βαλω και τι βενζινη στο γραφειο μου αυτην την στιγμη που σας γραφω εχω 4 μπουκαλια απο SHELL,CASTROL,EKO,MOTOREX.
    Ολα ειναι Full Synthetic 2t.

Βενζινη εβαζα Shell V Power Racing, BP Ultimate ,
    και τωρα βαζω μονο EKO Kinitron Super Unleaded.

Εχω αλλαξει 5 μοντελα μπουζι.
    NGK BR8HS,BR7HS,BR6HS.
    Στο μηχανακι φοραω αυτην την στιγμη NGK BRP7HS
    και εχω εφεδρικο NGK B7HS.

Ε! Τι αλλο να κανω εχω ξεμεινει απο ιδεες.

Πειτε μου κατι μιας και παλι αρχιζω και τα χανω.
    Δεν νομιζω να υπαρχει αλλο ατομο σαν και εμενα μεσα στην εγγυηση και να εχει τοσα προβληματα.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Παλαιό μέλος

ερωτηση

παρακολουθησατο προβλημα και στην ερωτηση στον φιλο η απαντηση ειναι.το μπουζι δειχνει τι καυση κανει.μαυρο μπουζι ειναι πλουσιο μιγμα και κατα 95%φταιει το καρμπυρατερ.κοιτα μηπως φρεζεται η εισοδος του καρμπυρατερ απο πανω μεχρι το καρμπυρατερ.δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι.οταν το μπουζι παρει εκεινο το μαυτο γιαλυστερο τοτε ειναι σχεδον βραχυκυκλωμενο.επεισεις μπορει να κολλα το choke.παρε τους και απυλισε τους τα ιδια μου κανανε πριν 12 χρονια με ενα fzr600 μολις πηγε να παρει δημοσιοτητα ολοι ενδιαφερθηκαν και το περιδικο που το θα δημοσιευε καθυστερισε 6 μηνες μετα εμαθα οτι ειχε μετοχες του περιοδικου.βρωμικα πραγματα.εχεις το internet μεγαλος φιλος .αυριο θα σου στειλω το τηλεφωνο του συνεργειου της yamaha .και μενα μου φενονται ψιλομ...ς.θα πας στο συνεργειο και αν δεν...κατευθειαν στα πανω πατωματα.με καταλαβαινεις;
    wrench

Re: ερωτηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από wrenchfzr
    παρακολουθησατο προβλημα και στην ερωτηση στον φιλο η απαντηση ειναι.το μπουζι δειχνει τι καυση κανει.μαυρο μπουζι ειναι πλουσιο μιγμα και κατα 95%φταιει το καρμπυρατερ.κοιτα μηπως φρεζεται η εισοδος του καρμπυρατερ απο πανω μεχρι το καρμπυρατερ.δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι.οταν το μπουζι παρει εκεινο το μαυτο γιαλυστερο τοτε ειναι σχεδον βραχυκυκλωμενο.επεισεις μπορει να κολλα το choke.παρε τους και απυλισε τους τα ιδια μου κανανε πριν 12 χρονια με ενα fzr600 μολις πηγε να παρει δημοσιοτητα ολοι ενδιαφερθηκαν και το περιδικο που το θα δημοσιευε καθυστερισε 6 μηνες μετα εμαθα οτι ειχε μετοχες του περιοδικου.βρωμικα πραγματα.εχεις το internet μεγαλος φιλος .αυριο θα σου στειλω το τηλεφωνο του συνεργειου της yamaha .και μενα μου φενονται ψιλομ...ς.θα πας στο συνεργειο και αν δεν...κατευθειαν στα πανω πατωματα.με καταλαβαινεις;
    Σε καταλαβαινω.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. YAMAHA AEROX ROSSI REPLICA 50cc
    από pavlaras1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 02:48
  2. YAMAHA AEROX ROSSI REPLICA 50cc
    από pavlaras1 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 01:59
  3. YAMAHA AEROX ROSSI REPLICA 50cc