Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Κ1200s Να το πάρω ή θα κάνω μλκία?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ναι, αλλα επειδη εχει κανει μερικες δεκαδες χιλιαδες χλμ κι επειδη εχει τα ιδια μηχανικα μερη, κατι θα ξερει, δε νομιζεις;
    A OK.Εγώ άλλο νόμιζα.
    Βρήκα κάτι άλλα αλάνια δικά μας που μου είπανε 1-2 πραγματάκια.
    Μόνο κάτι θεματάκια με το φιλτροκούτι που το αλλάζει η BMW και σε μερικά κάνει θόρυβο η καμπάνα αλλά χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Και αυτά στα μοντέλα 2004 και 2005.Από το 2006 και μετά no problem.
    Βρήκα και έναν τελείως ζαβό Γερμανό που έχει κάνει από το 2005 μέχρι τώρα 320.000 ΧΛΜ. Τι διάολο , του κόλλησε κανένας τα @@ στην σέλα και δεν κατέβαινε από 'κεί πάνω???

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    ....
    Βρήκα και έναν τελείως ζαβό Γερμανό που έχει κάνει από το 2005 μέχρι τώρα 320.000 ΧΛΜ. Τι διάολο , του κόλλησε κανένας τα @@ στην σέλα και δεν κατέβαινε από 'κεί πάνω???
    δεν δικαιούμαστε τότε να μιλάμε για αξιοπιστία...

320.000 χλμ μιλάνε από μονα τους!!!

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Θα σου πω για το k1200gt/2006 που είχα.

Προβλήματα δεν παρουσίασε, δεν ήταν όμως και τίποτα το ιδιαίτερο για τα χρήματα που στοίχιζε. Το fjr για παράδειγμα πολύ καλλίτερο σε όλα και σε λογική τιμή.

Τα ανταλλακτικά σε τραγικές τιμές.
    Παραδείγματα (2009) :
    1. Αντικατάσταση μπαταρίας μάρκας BMW (μάλλον Varta) 190€. Η καλλίτερη Yasa που
    ταίριαζε 70€.
    2. Αντικατάσταση μπροστινών δίσκων που στράβωσαν γιατί βράχηκαν ζεστοί (κατά την
    αντιπροσωπία) 800€ το σετ. Αγορά των ίδιων δίσκων από την brembo 400€.

Αν δεν σε εξιτάρει το σήμα που σύμφωνα με κάποιους σε κατατάσσει αυτομάτως σε μια elit, δεν αξίζει κατά την γνώμη μου να πληρώνεις bmw.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Δεν έχω κόλλημα με το σήμα.Είχα BMW αλλά την άλλαξα με κάτι άλλο.(F650st)
    Το θέμα των ανταλλακτικών-αναλώσιμων δεν μου λέει κάτι γιατί λύσεις πάντα υπάρχουν και καλύτερες από τα μαμά πράγματα, όπως είπες και εσύ για τους δίσκους.
    Το θέμα μου είναι να μην είμαι Σαββάτο βόλτα, Κυριακή βόλτα με γερανό και δευτέρα συνεργείο.
    Το θέμα συντήρηση δεν με πολύ καίει αν θα είναι 500 ή 700? το σέρβις αφού και τώρα πάνω κάτω τόσο μου βγαίνει στα μεγάλα σέρβις.
    Όσο πάλι για το FJR ,το έχω οδηγήσει και απλά με έχουν απογοητεύσει τα φρένα του.Τα παίζουν πολύ εύκολα σε ορεινή διαδρομή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Ακου προσεκτικα γιατι την ειχα περσι ! Η μηχανη εχει 2 εγκεφαλους και 70 σενσορες ! Η δικια μου (του 2005) εβγαλε προβλημα εγκεφαλου και κανενας στην ελλαδα δεν μπορεσε να το φτιαξει ! Ακομα και οι γερμανοι μετα 2 μηνες ανταλλαγης εμεηλ σηκωσαν τα χερια ψηλα !
    Οποτε 05,06 καλυτερα αποφυγε τα !

Μετα τον 09/2007 αυτα ολα λυθηκανε !

Happy Buying !

Το έχω κοντά 2 χρόνια με 22000 χλμ , μοντέλο 07

απόλυτα σταθερό ειδικά το μπροστινό σε δρόμους με αμφίβολη ποιότητα ( το λιγότερο , βλέπεις
    κυκλοφορώ Κρήτη )

Εχει μπει μία φορά Σερρες , πήγαινε αξιοπρεπέστατα ( ακολουθούσα βέβαια 600ρια στις ευθείες
    ουτε λογος να πιάσεις χιλιάρια )

Κιβώτιο άσχημο σε αίσθηση , καμία βελτίωση από αλλαγές λαδιών , οι της BMW λένε ότι στρώνει μετά τις 50000 , αμφιβάλλω .

Τελική του στα 270-280 κοντέρ , βέβαια το νιώθεις να τελειώνει μετά τα 250 , γνώμη μου δεν αξιζει να το κυνηγάς τόσο , ένα Haya είναι καλύτερο , όμως πάλι προσωπικά το Κ το θεωρώ καλύτερο από το FJR .

Δεν έχω ESA , έχοντας κάνει βόλτα μηχανάκι που το έχει , το θεωρώ περιττό , αν θέλεις ένα καλό αμορτισέρ αξίζει περισσότερο από ένα μηχανισμό που ρυθμίζει απλά την προφόρτιση για τους τεμπέληδες και η ΒΜW κοστολογεί χιλιάρικα τσάμπα

Πολύ ανετη θέση , αρκετά καλή του συνεπιβάτη , απροβλημάτιστες ημερήσιες βόλτες 500- 600 χλμ.

Με μέσες 140-160 , αυτονομία 240 χλμ , θα ήθελα λίγο παραπάνω ειδικά σε touring μηχανή.

Εδώ μέσα πουλούνται 3 , ( και το δικό μου btw ) , στο car βρίσκεις περισσότερα.

Καλές βόλτες ότι κι αν επιλέξεις !

Γ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF