Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Προβλημα - ακομα δεν το πηρα...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
    πιστεύω ότι "το πρόβλημά σου" θα λυθεί μόλις γίνει καθαρισμός στο ιντζέκσιον (SDTV).
    Eλάχιστοι μηχανικοί βγάζουν και καθαρίζουν (με υπέρηχους) τις πεταλούδες, όπως προβλέπεται κάθε 24.000 χλμ.
    Προσωπικά, το δικό μου μηχανάκι, όταν έγινε ο συγκεκριμένος καθαρισμός είχε περισσότερη ροπή χαμηλά και πήγαινε καλύτερα από καινούργιο..
    the motorcycleboy reigns

Kαλημερα.

Τελικα ηταν το TPS, οπως ειπαν πολλοι εδω μεσα.
    Πηγα στον Σταθοπουλο στη Μαυρομιχαλη, αλλαγη TPS, φτιαξιμο αλυσιδας και κατι σφιξιματα εδω-εκει, 60 ευρω συνολο.
    Περιμενα ενα 20λεπτο, το πηρα και εφυγα!
    Μετα που καβαλησα δεν εκανε πια τα ιδια, οποτε ηταν αυτο.
    Εμεινα ευχαριστημενος, θα το παω και για σερβις εκει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Αταίριαστος
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
    πιστεύω ότι "το πρόβλημά σου" θα λυθεί μόλις γίνει καθαρισμός στο ιντζέκσιον (SDTV).
    Eλάχιστοι μηχανικοί βγάζουν και καθαρίζουν (με υπέρηχους) τις πεταλούδες, όπως προβλέπεται κάθε 24.000 χλμ.
    Προσωπικά, το δικό μου μηχανάκι, όταν έγινε ο συγκεκριμένος καθαρισμός είχε περισσότερη ροπή χαμηλά και πήγαινε καλύτερα από καινούργιο..

σου καθάρισε με υπέρηχους τις πεταλούδες;;;;;;;;;;;

Προφανώς Κώστα, έτσι μου είχε πεί τότε (24.000 χλμ.)
    Έβγαλε τον ψεκασμό και τον έστειλε στο "καθαριστήριο" όπου τον άφησε μία ημέρα, γι΄αυτό και έμεινα ένα 24ωρο χωρίς μηχανάκι...
    Ο μηχανικός είναι ο Μπάμπης (του Χαβέλλα) για τον καθαρισμό είχα πληρώσει 200 ευρώ.
    Το μηχανάκι μου έσβηνε στο ρελαντί ζεστό.... μετά το καθάρισμα πήγαινε πολύ καλύτερα από πρίν σε όλο το φάσμα του στροφομέτρου και ειδικά χαμηλά (3.000 σ.α.λ.) είχε τόση ροπή όσο πριν από το καθάρισμα στις 4.500...
    the motorcycleboy reigns

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ