Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    είναι κάτι iso από παιχνίδια πολύ μεγαλύτερα ..... προφανώς από fat32 σε NTFS δεν γίνεται χώρος format , οπότε στραβά ξεκινήσαμε .....

Γίνεται με τα προγράμματα που είπα πιο πάνω.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Γίνεται με τα προγράμματα που είπα πιο πάνω.
    τώρα ξεκίνησα αργό και βασανιστικό φορματ μέσα από τα win . Γρήγορο δοκίμασα αλλά μου έβγαζε πως η συσκευή χρησιμοποιείται και κάτι τέτοια . Ελπίζω μέχρι να γυρίσω από την δουλειά το μεσημέρι να έχει τελειώσει το πανηγύρι και μετά , ξανά μανά copy άλλα 500 τόσα G ..... ότι καλύτερο

Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ...μιας και το ανοιξατε το θεμα... κατι παρομοιο....

εξωτερικος 500 γιγα, επαιζε κανονικα!
    μεταφερθηκε το πισι μαζι του και ο σκληρος με τη θηκη του κτλ ολα κομπλε, σε αλλο χωρο (ασχετο αλλα λεμε τωρα) και επανασυνδεθηκαν

Το σκληρο τον βλεπει αλλα μετα απο 2-3 λεπτα ειναι κατεστραμενα τα αρχεια, δεν αναγνωριζεται (οπως στον φιλο), τον επανασυνδεω αλλα @@δια δεν τον βλεπει καν στο "ο υπολογιστης μου" κτλ κτλ

ειναι σχεδον γεματος με σημαντικα αρχεια και εχω ξεκινησει να τα αντιγραφω οσο διαρκει η φαση που τον βλεπει, πολλες φορες ομως οπως καταλαβαινετε τα 2-3 λεπτα δεν επαρκουν!

δεν εχω δοκιμασει σε αλλο πισι αν παιζει και τον εχω βαλει σε ολες τις usb που εχει πανω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

μεταφερθηκε το πισι μαζι του και ο σκληρος με τη θηκη του κτλ ολα κομπλε, σε αλλο χωρο (ασχετο αλλα λεμε τωρα) και επανασυνδεθηκαν

Το σκληρο τον βλεπει αλλα μετα απο 2-3 λεπτα ειναι κατεστραμενα τα αρχεια, δεν αναγνωριζεται (οπως στον φιλο), τον επανασυνδεω αλλα @@δια δεν τον βλεπει καν στο "ο υπολογιστης μου" κτλ κτλ

ειναι σχεδον γεματος με σημαντικα αρχεια και εχω ξεκινησει να τα αντιγραφω οσο διαρκει η φαση που τον βλεπει, πολλες φορες ομως οπως καταλαβαινετε τα 2-3 λεπτα δεν επαρκουν!

δεν εχω δοκιμασει σε αλλο πισι αν παιζει και τον εχω βαλει σε ολες τις usb που εχει πανω...
    Ίσως να τα έχει παίξει ο usb controller του δίσκου.Αντίστοιχο θέμα είχα με έναν εξωτερικό όπου
    το pc τον έβλεπε όποτε ήθελε(αν ήθελε).Προσπαθούσα να κάνω μεταφορά αρχείων και δεν τελείωνε ποτέ.Απλά άνοιξα το κουτί,ξήλωσα τον δίσκο και τον χρησιμοποιώ σαν εσωτερικό.Άλλωστε όλοι οι εξωτερικοί δίσκοι απλοί sata είναι.
    BRAOU!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SALTAPIDAS
    Απλά άνοιξα το κουτί,ξήλωσα τον δίσκο και τον χρησιμοποιώ σαν εσωτερικό.Άλλωστε όλοι οι εξωτερικοί δίσκοι απλοί sata είναι.

γινεται αυτο???

ποιος μπορει να μου το κανει???

το θεμα ειναι οτι δεν εμπιστευομαι να τον δωσω καπου χωρις να ειμαι παρων για το τι μπορουν να αντιγραψουν απο εκει μεσα!

πολύ τσόντα μέσα ε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    πολύ τσόντα μέσα ε;

χ3στηκα γι αυτες

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Στείλτον στην Πάτρα πουλάκι μου να σου κάνουμε τις αντιγραφές, είμαστε μηχανικοί κύριος με φτυχία λέμε. Και όσο για εχεμύθεια μην το συζητάς καθόλου, τα περιεχόμενα θα τα ξέρουμε εσύ , εγώ κι όλος ο λαός του Forum. Πάντως χωρίς πλάκα είναι όπως στα λένε, ανοίγεις το κουτί και μέσα υπάρχει ένας κανονικότατος HDD SATA Ή P ATA (IDE).
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Στείλτον στην Πάτρα πουλάκι μου να σου κάνουμε τις αντιγραφές, είμαστε μηχανικοί κύριος με φτυχία λέμε. Και όσο για εχεμύθεια μην το συζητάς καθόλου, τα περιεχόμενα θα τα ξέρουμε εσύ , εγώ κι όλος ο λαός του Forum. Πάντως χωρίς πλάκα είναι όπως στα λένε, ανοίγεις το κουτί και μέσα υπάρχει ένας κανονικότατος HDD SATA Ή P ATA (IDE).

δεν εχει βιδες!

σκ@τ@, φοβαμαι να τον ανοιξω!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ελα απογευμα Λουτσα να σε ανοιξω εγω.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    πριν ανοιξεις την θηκη του εξωτερικου σου

να βεβαιωθεις απο το νετ οτι ειναι μοντελο που εχει βυσμα για να μπει σε λαπτοπ

καθως τελευταια οι εταιριες τα εχουν αλλαξει γιαυτο ακριβως το λογο, να μην μπορεις να τον χρησιμοποιησεις ως εσωτερικο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ελα απογευμα Λουτσα να σε ανοιξω εγω.

κλεινω το μαγαζι στις 21:00!

Αυριο που ειναι αργια? :wacko:

θα τα σωσουμε κιολας σε καινουργιο και να παει να γ@μηθει ο παλιος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    πριν ανοιξεις την θηκη του εξωτερικου σου

να βεβαιωθεις απο το νετ οτι ειναι μοντελο που εχει βυσμα για να μπει σε λαπτοπ

καθως τελευταια οι εταιριες τα εχουν αλλαξει γιαυτο ακριβως το λογο, να μην μπορεις να τον χρησιμοποιησεις ως εσωτερικο..

εγω δεν το κανω μονος μου!

υποτιθεται φανταζομαι οτι οποιος το αναλαβει, ξερει... ε?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    κλεινω το μαγαζι στις 21:00!

Αυριο που ειναι αργια? :wacko:

θα τα σωσουμε κιολας σε καινουργιο και να παει να γ@μηθει ο παλιος?

Αν ερθεις πρωι να σκαψουμε ,να φυτεψουμε γυρω στα 10 δεντρα,να φτιαξουμε μια μανδρα και να φαμε το σουπερ σκορδαλι(με πατατα) της μανας μου, το απογευμα σε βολευω.

Αν δεν σ'αρεσει το πρωινο προγραμμα παιζει μονο το απογευματινο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Αν ερθεις πρωι να σκαψουμε ,να φυτεψουμε γυρω στα 10 δεντρα,να φτιαξουμε μια μανδρα και να φαμε το σουπερ σκορδαλι(με πατατα) της μανας μου, το απογευμα σε βολευω.

Αν δεν σ'αρεσει το πρωινο προγραμμα παιζει μονο το απογευματινο.

Για το 2ο σκελος δε μου απαντησες! κανουμε επιτοπου save στον αλλον ή λες οτι θα φτιαχτει αυτος?? :wacko:

επισης πες ποσο θα κοστισει γιατι εγω δεν σκαβω!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF