Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΕΛΙΚΑ??

Εισπνοή.... εκπνοή....

Re: ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΕΛΙΚΑ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis 71
    παντα ορθιοι
    μακης
    γιατί ζούμε σε μια χώρα που η "μόστρα" είναι το Α και το Ω.

o prizontas Το avatar του/της orizontas

Re: Re: ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΕΛΙΚΑ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    γιατί ζούμε σε μια χώρα που η "μόστρα" είναι το Α και το Ω.

Γιατι ζουμε σε μια εποχη που ολα γινονται ....

για το μ@υνι ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    o kosmos den ine etimos gia mas akomi
    Οι ελληνες πολιτες εννοεις

Παλαιό μέλος
    αλλοι το πηρατε στην πλακα και χαιρομαι που σας εκανα και γελασατε και αλλοΙ μου λετε για μοστρα και για γκομενες και αλλοι οτι κανω διαφημηση στην συγκεκριμενη εταιρια κτλ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ!!! ουτε το ζητουμενο της ολης υποθεσης.το ζητουμενο ειναι γιατι οταν βγαινω με μια μουρατη μηχανη ειτε χαρλευ ειτε σουπερ ντουπερ σπορ ειτε ξερω γω τι ολοι με αντιμετωπιζουν σαν μοτοσυκλετιστη και οταν θα βγω με μια παλια ή οχι τοσο μουρατη μηχανη και την προταιραιοτητα θα μου κοψουν και σημασια δεν θα μου δωσουν .και δεν μιλαω για κουτακηδες μιλαω για ΕΜΑΣ τους μοτοσυκλετιστες .διαβαζω στα φορουμ πως οι ιχδες δεν μας δινουν σημασια για πως οι ιχδες ετσι αλλιως αλλιωτικα.ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ??
    ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΡΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΣΤΟΠ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ,ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΠΟΥ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ??γιατι δεν σταματας να τον βοηθησεις οταν τον δεις να παιδευται στην ακρη του δρομου??και αφου φερεσαι ετσι τι ειναι αυτο που σε ξεχωριζει απο τους ιχδες και σε κανει μοτοσυκλετιστη?? η τιμη της μηχανης σου?? το οτι ειναι καινουργια??ή οτι μολις την γυαλισες για να κανεις μοστρα στις γκομενιτσες???
    αυτη την απλη απορια εχω .αν μπορειτε να μου την λυσετε πεστε μου .

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis 71 αυτη την απλη απορια εχω .αν μπορειτε να μου την λυσετε πεστε μου . [/B]
    εχεις δικιο , συμβαινει. Το ξερω καλα γιατι εχω και μικρο παλιο μηχανακι και μεγαλο ποιο καινουργιο. Γινετε. Γιατι???? γιατι υπαρχουν πολλοι νεοπλουτοι. Για αυτο. Μην δινεις σημασια κοιτα εσυ να κανεις αυτο που θεωρεις σωστο.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εχεις δικιο , συμβαινει. Το ξερω καλα γιατι εχω και μικρο παλιο μηχανακι και μεγαλο ποιο καινουργιο. Γινετε. Γιατι???? γιατι υπαρχουν πολλοι νεοπλουτοι. Για αυτο. Μην δινεις σημασια κοιτα εσυ να κανεις αυτο που θεωρεις σωστο.
    Eτσι ακριβως ειναι..
    Η πεμπτουσια του μοτοσυκλετισμου δεν βρισκεται στα σιδερα,αλλα στον ιδιο τον μοτοσυκλετιστη..
    The only easy day was yesterday.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ξερετε τι δεν θα ξεχασω ποτε εγω? τη στιγμη που καταφερα να ξεκινησω πρωτη φορα με συμπλεκτη χωρις να σβησει και εκανα την πρωτη μου βολτα......μικρη......... συντομη...με δανεικο μηχανακι....ενα simson! πανε 26 χρονια.......αρκετα (μηχανακια) μετα................και ποιος ξερει τι ακομα............η αισθηση αυτης της ΠΡΩΤΗΣ δεν ξαναγινεται........
    και ας ηταν simson........ενοιωθα ενας μικρος θεος!
    καπως ετσι ολοι δεν ξεκινησαμε και διαλεξαμε αυτον τον (τροπο) ζωης? ξεχναμε ομως οι ανθρωποι δυστυχως.............
    :smilea:
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis 71

αυτη την απλη απορια εχω .αν μπορειτε να μου την λυσετε πεστε μου .

Εγώ φίλε Μάκη το βλέπω αλλίως... Πάντα το ωραίο και το καλό τραβάει (και θα τραβάει) τα βλέμματα, την προσοχή και την προτεραιότητα...
    Σωστό? Μάλλον όχι αλλά αυτό κάνουμε -σχεδόν πάντα- όλοι και πιο πολύ αφθόρμοιτα.

Όπως πολλοί θα σταματήσουν με το όχημά τους για να περάσει το ξανθό μ**νι ενώ την κοπέλα με τα παραπάνω κιλά θα την γράψουν στα αρχ@@@α τους....

Όπως κάποι λένε "ωραία ρόδα έχει ο τύπος, του αξίζει να περάσει"...

Με τον ίδιο τρόπο πολλοί λένε ασε να περάσει το Busa, η Harley, η μουράτη Agusta κοκ...

Όπως τραβάνε τον "σεβασμό" τα καλίγραμμα και όμορφα "μωρά" έτσι θα γίνεται πάντα και με τις Μοτο...
    Η σωστή συνταγή είναι ΛΥΣΕΙΣ και όχι γκρίνια
    :a019: :a019:

Για την μόστρα όλα .......

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos M
    Εγώ φίλε Μάκη το βλέπω αλλίως... Πάντα το ωραίο και το καλό τραβάει (και θα τραβάει) τα βλέμματα, την προσοχή και την προτεραιότητα...
    Σωστό? Μάλλον όχι αλλά αυτό κάνουμε -σχεδόν πάντα- όλοι και πιο πολύ αφθόρμοιτα.

Όπως πολλοί θα σταματήσουν με το όχημά τους για να περάσει το ξανθό μ**νι ενώ την κοπέλα με τα παραπάνω κιλά θα την γράψουν στα αρχ@@@α τους....

Όπως κάποι λένε "ωραία ρόδα έχει ο τύπος, του αξίζει να περάσει"...

Με τον ίδιο τρόπο πολλοί λένε ασε να περάσει το Busa, η Harley, η μουράτη Agusta κοκ...

Όπως τραβάνε τον "σεβασμό" τα καλίγραμμα και όμορφα "μωρά" έτσι θα γίνεται πάντα και με τις Μοτο...
    μην το λες ρε φίλε υπάρχουν και άνθρωποι που γουστάρουν τις παχουλές! ξέρω κοπέλα που τη χώρισε γκόμενος γιατί έχασε πολλά κιλά :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    φιλε μου δεν μιλαω για προσοχη αν διαβασες ,του τυπου ααααααααααααααα τι ωραια μηχανη.μιλαω για προσοχη μη μου βγαινεις ενω εχεις στοπ και πλακωνομαι στα φρενα ,μη μου κανεις σφηνες μπροστα στην ροδα μου μη σε χτυπησω και πεσουμε και οι δυο .αυτην την προσοχη λεω.
    οσο για τον φιλο με το simson
    +10000000
    εμενα ηταν φλορετα

Ο makis 71 έχει απόλυτο δίκαιο. Εκτός απ'τη μηχανή και το αμάξι, μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κυκλοφορώ και με ποδήλατο, (city bike με ενσωματωμένο φως μανίσιο, και έξτρα στροβοσκόπιο που το διάλεξα να σε τυφλώνει - στην κυριολεξία - για να μην περνάω απαρατήρητος). Ε μιλάμε δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να με δουν. Να κυκλοφορώ γυμνός; Δεν είμαι και η Τζούλια... Η ίδια αντιμετώπιση και από δικυκλιστές και από αυτοκινητιστές.
    The Doctor. (no, really!)

Ο πραγματικός μοτοσυκλετιστής δεν κάνει διακρίσεις σε μικρά και μεγάλα μηχανάκια. Τώρα καλώς ή κακός υπάρχουν και κάποιοι που καβαλάνε είτε για να πηγαίνουν στη δουλειά τους πιο γρήγορα είτε για να βγάλουν καμιά γκόμενα. Μην περιμένεις αυτοί να σκεφτούν ποτέ όπως σκέφτεσαι εσύ που έχεις τη μηχανή για να σε ταξιδεύει όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά.

Παλαιό μέλος
    για θεσσαλονικη μιλαω φιλε και σε καταλαβαινω τι εννοεις.και εγω λατερνα το εκανα το ποδηλατο μου απο τα φωτα και παλι σκατα.
    φιλε μου και εγω στην δουλεια μου παω με την μηχανη .το κυριο μελημα μου εκτος απο την δικια μου ασφαλεια ειναι και η ασφαλεια των αλλων ασχετα αν οδηγουν ,οτιδηποτε και να οδηγουν,ή ειναι πεζοι.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF