Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Σωληνακια Υψηλης και μαργαριτα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    α ωραια..Σωληνακια θα βαλω μπρος πισω?Μαργαριτα μπρος πισω η μπρος αρκει.Εχω χοντρικη στην galfer.Aξιζει η να κοιταξω για braking που λες?
    εγώ του φοράω μόνο μπροστά και μου αρκεί !!

βέβαια αν βάλεις και πίσω προφανώς το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και σίγουρα το μηχανάκι θα δείχνει πιο όμορφο!!

α ωραια..Σωληνακια θα βαλω μπρος πισω?Μαργαριτα μπρος πισω η μπρος αρκει.Εχω χοντρικη στην galfer.Aξιζει η να κοιταξω για braking που λες?
    στο 660 εχω μπρος πισω braking, ειναι ακριβες ιδιαιτερα το μπροστα, δε θυμαμαι ακριβως αλλα μπορεις να ρωτησεις στη μιχαλακοπουλου. Δεν εχω παραπονο απο το φρεναρισμα απλα σε σχεση με φιλους που εχουν τις μαμα δισκοπλακες βλεπω πως οι δικες μου εχουν με τον καιρο περισσοτερη φθορα νομιζω

σε σχεση με το μαμα δεν εχει καμια σχεση το φρεναρισμα μου πλεον με σωληνακια μπρος πισω hel και ακτινικη τρόμπα από r1 και τα προοδευτικα ελατηρια
    hands off my woman and my bike

Αρχικά δημιουργήθηκε από belvedere
    http://img696.imageshack.us/img696/2110/dsc00075in.jpg
    η μπροστα braking μαργαριτα στο 660

και η αγκυρα
    http://img263.imageshack.us/img263/1889/dsc00073jv.jpg
    http://img683.imageshack.us/img683/9859/dsc00076f.jpg
    Ομορφα...το δοχειακι με πατεντα ειναι τοσο ψηλα η ετσι ηταν?

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    εγώ του φοράω μόνο μπροστά και μου αρκεί !!

βέβαια αν βάλεις και πίσω προφανώς το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και σίγουρα το μηχανάκι θα δείχνει πιο όμορφο!!
    Νομιζω οτι το πισω ειναι καλυτερο με τα yamaha...ειναι πολυ ευαισθητο...
    Τα υψηλης ισως φερουν ανεπιθυμητα μπλοκαρισματα..

Xrated...τι ελατηρια εχεις ? Ισως χρειαστεις βελτιωση μπροστα...

Ομορφα...το δοχειακι με πατεντα ειναι τοσο ψηλα η ετσι ηταν?
    δεν ειχα πως να το στηριξω το δοχειακι και το στριξα οπως οπως και μετα βαρεθηκα να φτιαξω καλυτερο στηριγμα. Αμα κοντυνω το σωληνακι θα ρθει πιο κατω το δοχειο αλλα βαριεμαι παλι εξαερωση. Τη βαλβιδα του στοπ εφτιαξα με πατεντα κατα τα λλα η τρομπα του ρο1 ειναι, 16αρα ακτιικη μπρεμπο

με καλυτερα φρενα, καλο ειναι μπουν και προοδευτικα ελατηρια μπροστα, οπως ειπε και ο απο πανω, τα δικα μου ειναι χαιπερπρο
    hands off my woman and my bike

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Κάνε τις μετατροπές σου σταδιακα για να μην χαλάσεις απο την αρχή ενα σωρο λεφτα που ίσως δεν χρειάζεται
    Βάλε δηλαδή αρχικα σωληνάκι υψηλής στο μπροστινο. Κάνε παράλληλα και ένα σέρβις στο φρένο, άλλαξε υγρά, τσιμουχάκια, λυσιμο δαγκάνας και καθάρισε το.
    Δες αν σε ικαναποιει η διαφορά και πόσο. Λογικά θα δείς τεράστια διαφορά.
    Αν μετα και πάλι θές κάτι παραπάνω, βάλε 32ρα μαργαρίτα braking h galfer που είναι ημίπλευστες.
    Εκεί θα έχει μεταμορφωθεί το μπροστινό σου σχεδόν 100% σε σχέση με το μαμά.
    Αλλαγές σε τρόμπα και δαγκάνες δεν χρειάζονται σε αυτό το μηχανάκι, είναι υπερβολή (αρκεί τα μαμίσια να δουλεύουν σωστα)
    Στο πίσω, ένα σωληνάκι υψηλής θα σου δώσει μεγαλύτερη αμεσότητα αλλα θα πρέπει να το συνηθίσεις, με προσοχή στην αρχή γιατι θα μπλοκάρει πιο εύκολα ο τροχός.
    Το να βάλεις μαργαρίτα και πίσω είναι θέμαι αισθητικής και μόνο (δεν παίρνει ημίπλευστη, ούτε μεγαλύτερης διαμέτρου)
    Και κυρίως, πειραματίσου με τακάκια (πρότίμησε μαλακές πάστες) τα τακάκια είναι αυτα που δημιουργούν τεράστια διαφορά σε αίσθηση και αποτέλεσμα!
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου φιλε.μπορεις να μου εξηγησεις ποιες ειναι οι ημίπλευστες και ποια αλλα ειδη υπαρχουν?

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου φιλε.μπορεις να μου εξηγησεις ποιες ειναι οι ημίπλευστες και ποια αλλα ειδη υπαρχουν?
    Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω κείμενο όπου θα βρείς μερικές αναλυτικές αναφορές περί δίσκων τακακίων και φρένων γενικότερα:

http://motoselida.tripod.com/A003.htm

Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

kατι ασχετο για να μην ανοιγω αλλη συζητηση...
    Πως γινεται η εξαερωση στα φρενα στα χτ660χ;;
    Four wheels move the body, two wheels move the soul.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
    Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω κείμενο όπου θα βρείς μερικές αναλυτικές αναφορές περί δίσκων τακακίων και φρένων γενικότερα:

http://motoselida.tripod.com/A003.htm

Πολυ ενδιαφερον υλικο εχει.thx

Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
    kατι ασχετο για να μην ανοιγω αλλη συζητηση...
    Πως γινεται η εξαερωση στα φρενα στα χτ660χ;;

Με πατημένη τη μανέτα του μπροστινού ή το πεντάλ του πίσω φρένου ξεβιδώνεις ελάχιστα το βιδάκι εξαέρωσης όπου έχεις τοποθετήσει ένα διάφανο σωληνάκι που καταλήγει σε ένα βαζάκι ή κάποιο άλλο δοχειάκι για να μην χύνονται τα υγρά πάνω στη μοτό.
    Ξαναβιδώνεις το βιδάκι εξαέρωσης και επαναλαμβάνεις μέχρι η αίσθηση της μανέτας ή του πεντάλ να γίνει σκληρή.
    Στο μεταξύ προσέχεις το δοχειάκι των υγρών να μην αδειάσει.
    Λεπτομερέστερη περιγραφή από το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να κάνω, ελπίζω να βοήθησα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Με πατημένη τη μανέτα του μπροστινού ή το πεντάλ του πίσω φρένου ξεβιδώνεις ελάχιστα το βιδάκι εξαέρωσης όπου έχεις τοποθετήσει ένα διάφανο σωληνάκι που καταλήγει σε ένα βαζάκι ή κάποιο άλλο δοχειάκι για να μην χύνονται τα υγρά πάνω στη μοτό.
    Ξαναβιδώνεις το βιδάκι εξαέρωσης και επαναλαμβάνεις μέχρι η αίσθηση της μανέτας ή του πεντάλ να γίνει σκληρή.
    Λεπτομερέστερη περιγραφή από το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να κάνω, έλπίζω να βοήθησα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Λεπτομερέστερη περιγραφή από το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να κάνω, ελπίζω να βοήθησα.
    φΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩς ΜΟΥ ΕΧΕΙς ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧω μια αισθηση οτι εγινε πιο βαρυ το μπροστινο(γενικως το τιμονι στο στριψιμο κτλ)..Δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος και μου εχουν μεινει πατημενα τα φρενα(αν ναι ειναι ελαχιστο)...Μπορουν να μεινουν πατημενα τα φρενα αν δεν το κανεις σωστα????

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Μηπως εβαλες πολλα υγρα?

Γυρνα το τιμονι να ερθει το δοχειο στην ευθεια και κοιτα το δεικτη που εχει (τζαμακι)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF