Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Να παινεψουμε το σπιτι μας![]()
και ελεγα .... ωραιο τυπακι καλα γραφει να και μια σοβαρη προσοπικοτητα ....
@@ ακου κτμ ,,,κτμ ......
λυπαμαι φιλε πραγματικα λυπαμαι ....![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλους δρομους και παντα με καλη παρεα .......
![]()
Πριν παρουμε τον δρομο της επιστροφης ,σκεφτομαι:Δεν τους παω και μια Αγιο-Νικητα να δουνε λιγο θαλασσα τα παιδια να ανοιξει το ματι τους?!Παμε λοιπον…![]()
Αμμουδια,θαλασσα κρυσταλο και καφεδακια διπλα στα μοτορια μας!!!
Και καπου εκει,σκαει η παρατηρηση: «Ρε σεις,ο Νικος εχει TDM με μαμα εξατμισεις ρεεεε!!!»![]()
Το τι δουλεμα του ριξαμε μετα δεν περιγραφεται…![]()
![]()
![]()
-Νικο,εισαι καγκουρας αγορι μου.Που ξανακουστηκε TDM με μαμα εξατμισεις…?!![]()
Στα καπακια ,ερχεται και η παραδοσιακη χωριατικη θιτσα να μας κανει παρατηρηση που εχουμε παρκαρει τα μηχανακια τοοοσο κοντα στην παραλια και ασχημενει το τοπιο,λεει.![]()
Μαλλον,το TDM θα εννοουσε.Τοοοσο ασχημο ηταν με τις μαμα εξατμισεις!!!![]()
Ριξαμε αρκετο γελιο και με αυτην,μιας και ως γεννημα-θρεμα του νησιου ξερω τα χουγια αυτων των ανθρωπων.Ο διαολογος ηταν επεικος!!!![]()
Να σημειωσω ότι ο Αγιος-Νικητας τετοια εποχη είναι χωριο-φαντασμα καθως δεν κυκλοφορει ψυχη και επισης την πανεμορφη παραλια των φωτογραφιων(που τα μηχανακια μας ασχημεναν…) εχουν φροντισει οι ιδιοι να την καταστρεφουν ριχνοντας ολους τους βοθρους των ξενοδοχειων τους εκει μεσα παρανομα!!!![]()
![]()
![]()
Αφου τελειωνουμε τα καφεδακια μας ,αρματονομαστε ξανα και αυτή την φορα παιρνουμε τον δρομο της επιστροφης.Κανουμε μια μικρη σταση ξανα στην Αμφιλοχια για ξεμουδιασμα των καλαισθητων ποπων μας και συνεχιζουμε.![]()
Τελευται σταση μετα την παρακαμψη Αγρινιου για να χαιρετισουμε τα παιδια που πανε Αιτωλικο.![]()
Στο σημειο μαζευεται και η ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ.Ενα από τα μηχανακια τους(R1) μαλλον κουρεψε σαζμανλιγο πριν και το φερνουν σπρωχτο!!!Θα περιμενουν τρειλερ να ερθει να το φορτωσουν,μου λεει ένα από τα παιδια…
![]()
Εμεις χαιρετιομαστε,δινουμε τις αναλογες ευχες και αναχωρουμε για Πατρα.
Το ρημαδο-καντηλοφως του ΚΤΜ σε συνδιασμο με την φιμε ζελατινα του κρανους μου και τα προβληματικα μου ματια με δυσκολευουν αρκετα ,μιας και εχει αρχισει να νυχτωνει.Ετσι,αποκοβωμαι από τον sf1n4k1 και τον Χρηστο(όχι αυτος που γυρησε πισω!).Με περιμενουν μετα τα διοδια της γεφυρας,όμως, για να χαιρετιθουμε και εμεις.
Αναχωρουμε γρηγορα-γρηγορα ,γτ η μπετζινα μου τελειωνει και βιαζομαι να φτασω Πατρα…
![]()
Ελπιζω να μην σας κουρασα με τις περιγραφες μου…Παρολο που για αλλου ξεκινησαμε και αλλου καταληξαμε,νομιζω ότι περασαμε θαυμασια!!!Εις το επανειδην λοιπον και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
και ελεγα .... ωραιο τυπακι καλα γραφει να και μια σοβαρη προσοπικοτητα ....
@@ ακου κτμ ,,,κτμ ......
λυπαμαι φιλε πραγματικα λυπαμαι ....![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλους δρομους και παντα με καλη παρεα .......
![]()
![]()
![]()