Υπόψιν, αναφέρομαι για ταβέρνα και όχι μεζεδοπωλείο ε!
Να φάμε καλά !![]()
Να φάμε καλά !![]()
Γ@μω την διατροφη μου μεσα.....![]()
ps:Παιζει και νηστεια στην μεση.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Να φάμε καλά !![]()
τετοια ειναι και εχει και γαμω τα παϊδακια!
βεβαια και αυτο που λεει ο Qspec φαινεται πολυ καλο και ειναι και κοντα μου
Ασχέτως με το σημερινό, αν είσαι κοντά να πας. Αξίζει. Το καλύτερο ρακόμελο (αρκετά σκούρο άρα πολύ μέλιΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
βεβαια και αυτο που λεει ο Qspec φαινεται πολυ καλο και ειναι και κοντα μουκαι η καλύτερη τεμπουλέ που έχω δοκιμάσει στην Αθήνα.
Έτσι έτσι. Θέλω παϊδάκια, μπριτζόλες, πασέτες, μπιφτεκάκια, πατάτες, σαλάτα και κρασί !
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Για τέτοια φάση προτείνω τον Χρηστάρα στο Πολυδένδρι. Είναι λίγο στον διάολο αλλά ο τύπος δεν υπάρχει. Δεν έχει αίσθηση της ποσότητας και όταν παίρνει παραγγελία σου λέει αυτός τι θα πάρεις.
Οι ψημένες φέτες ψωμιού που φέρνει είναι σαν φρατζόλες, κομμένες οριζόντια...
ΤΑ ΛΙΟΔΕΝΤΡΑ λες??Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Κοντά στο γήπεδο του Ατρόμητου.Έχει καλό φαΐ,σέρβις,κρασί και τιμές![]()
(*εχει κ νηστίσιμα)
Λοιπόν επειδή έχετε σχεδόν γράψει για όλη την Αττική, ας συμφωνήσουμε σε ένα που είναι σχετικά κοντά & δούμε πόσοι ήμαστε.
Υποθέτω ότι είτε Νέα Σμύρνη, ή Περιστέρι. Εκτός αν παίζει όντως και κάτι άλλο δοκιμασμένο κοντά.
Οπότε Συμμετοχές:
1. MikeG
2. latris mixanis
3. DimChios
4. QSpec
εγω ειπα για Μυρτια επειδη ειναι ΚΑΡΓΑ δοκιμασμενο απο παρα πολλους απο δω μεσα!
Ο,τι θελετε! ετσι κι αλλιως δεν ειμαι 100% μεσα, αναλογα τη δουλεια!
![]()
Τσου, αυτό το θυμώμουν... όχι οινο κάτι αν θυμάμαι καλά το λένε... Μαράκι είναι το τελευταίο μαγαζάκι λίγο πριν τα σχολεία που βλέπουν καβάλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από mystique
ΤΑ ΛΙΟΔΕΝΤΡΑ λες??![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
το τελευταίο μαγαζάκι λίγο πριν τα σχολεία που βλέπουν καβάλας![]()
Ρε σε σχολεία θα με πάτε να με βάλουνε μέσα μετά? Οργανωμένο σχέδιο τη κόβω τη δουλειά...![]()
![]()
Same here.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ο,τι θελετε! ετσι κι αλλιως δεν ειμαι 100% μεσα, αναλογα τη δουλεια!
![]()
![]()
καταλαβα αλλα δεν το θυμαμαι κ εγω το ονομαΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Τσου, αυτό το θυμώμουν... όχι οινο κάτι αν θυμάμαι καλά το λένε... Μαράκι είναι το τελευταίο μαγαζάκι λίγο πριν τα σχολεία που βλέπουν καβάλας![]()
![]()
Οινομαγειρείο- Οινοθεραπευτήριο καπως ετσι.. θυμάμαι μόνο το όνομα του κυρίου που το έχει χαχαχαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από mystique
καταλαβα αλλα δεν το θυμαμαι κ εγω το ονομα![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!