Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 97

Θέμα: Keat - Σot

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    είχα επισκεφθεί το σχολείο ,όταν ήμουν 15 χρονών με τον πατέρα μου ,στην γιορτή των αρχάγγελών,γιορτή και της αεροπορίας.μου είχαν δώσει και ραφτόσημα του σχολείου.το θυμάμαι σαν χθες, που είχα μπει και σε ένα f5 και μας εξηγούσε ένας πιλότος πως πετάει ένα αεροσκάφος.

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αμα σε ενδιαφερουν θεματα για την ελληνικη πολεμικη αεροπορια εχω μια σειρα απο dvd πολυ ενδιαφεροντα με αεροπορικες επιδειξεις,εκπαιδευση κτλ.Αμα θελεις να στα γραψω πες μου αμα ειναι.
    φιλε μου αν βρουμε καποιο τροπο και μπορουμε θα τα ηθελα κα γω..

Το ΚΕΑΤ οργανώθηκε τη δεκαετία του '90, με κύριο αντικείμενο την σωστή θεωρητική τακτική και την on the jοb training, για τις αερομαχίες και προσβολές εδάφους. Σήμερα κρίνεται πολύ πετυχημένο, ακόμα και με τα US & NATO military aviation standards. Λοιπόν, δεν είναι τυχαίο το lock-άρισμα της ουράς των Τουρκικών F-16 στις dogfights από τα δικά μας αναχαιτιστικά, παρόλη την αριθμητική υπεροπλία τους .... Αν χρειάζεσαι παραπάνω λεπτομέρειες και για το ΚΕΑΠ , υπάρχει προσωπική εμπειρία...
    αν εχεις τον χρονο και την διαθεση οτιδηποτε μπορεις να μας πεις θα ηταν ενδιαφερον και χρησιμο

Δείτε και αυτό το βίντεο που τραβήχτηκε στην Σχολή Ικάρων http://www.youtube.com/watch?v=Ol3X...amp;feature=fvw
    απο Σεπτεμβρη ελπιζουμε να ειμαστε εκει
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    CG φαντάζομαι εννοείς όχι τίποτα Call Girls αλλά Mirage F1CG έ;;;;
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    φιλε μου αν βρουμε καποιο τροπο και μπορουμε θα τα ηθελα κα γω..

αν εχεις τον χρονο και την διαθεση οτιδηποτε μπορεις να μας πεις θα ηταν ενδιαφερον και χρησιμο

απο Σεπτεμβρη ελπιζουμε να ειμαστε εκει
    Σου το εύχομαι ολόψυχα.. εμένα με έφαγε το Falcon 4.0 και ο IVAO.. και κόπηκα ΚΑΙ..

μάζευε τώρα μαλάκα λεφτά για ATPL.. :rotflmao:

σαν το ανέκδοτο με τον τοτό που γίνεται γιατρός για να πάρει datsun έχω καταντήσει..

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

γιατι κοπηκες φιλε??
    καλα ε? πριν 5 λεπτα επαιζα ενα dogfight στο falcon :P
    τι ειναι το ATPL?
    for sale!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    είχα επισκεφθεί το σχολείο ,όταν ήμουν 15 χρονών με τον πατέρα μου ,στην γιορτή των αρχάγγελών,γιορτή και της αεροπορίας.μου είχαν δώσει και ραφτόσημα του σχολείου.το θυμάμαι σαν χθες, που είχα μπει και σε ένα f5 και μας εξηγούσε ένας πιλότος πως πετάει ένα αεροσκάφος.
    Εγω το 2005 ειχα παει στον Αρχαγγελο και ειχα μπει σε eurofighter.Αλλα να σου πω κατι τωρα?Μου φανηκε ευκολοδηγητο.Επρεπε να το κανω καμια βολτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Εγω το 2005 ειχα παει στον Αρχαγγελο και ειχα μπει σε eurofighter.Αλλα να σου πω κατι τωρα?Μου φανηκε ευκολοδηγητο.Επρεπε να το κανω καμια βολτα.
    εγω προχτες πηγα στην 111 Π.Μ. και μπηκα σε ενα f 16 c block 50 + αλλα δεν μου το δωσανε βολτα
    for sale!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    γιατι κοπηκες φιλε??
    τι ειναι το ATPL?
    Airline Transport Pilot's Licence

Μανιβελάτο μέλος
    γιατι κοπηκες φιλε??
    τι ειναι το ATPL?
    Διοπτροφόρος Μύωπας..

Airline Transport Pilot Lisence.. Βασικά ελπίζω με τα χρήματα της προικοδότησης να φτάσω μέχρι CPL (Commercial)..

εγω εκανα εξετασεις πριν κανα μηνα και ειχα 20/20 ευτυχως...

δηλαδη μπορεις να βγαλεις διπλωμα πιλοτου και ας μην εχεις αριστη οραση??
    for sale!

Την "Ικαριαδα" την εχει δει κανένας σας;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μανιβελάτο μέλος
    εγω εκανα εξετασεις πριν κανα μηνα και ειχα 20/20 ευτυχως...

δηλαδη μπορεις να βγαλεις διπλωμα πιλοτου και ας μην εχεις αριστη οραση??
    Ναι, μπορείς να αποκτήσεις πτυχίο χειριστού αεροσκαφών από Private Pilot Lisence εώς και ATPL και διάφορα Ratings.. Το θέμα είναι ότι το κόστος για ένα κλικ πριν το ATPL είναι γύρω στα 40.000 ευρώ στην Ελλάδα και δυστηχώς από την 11η Σεπτεμβρίου και μετά τα πράγματα είναι δύσκολα.. Έκλεισαν πολλές εταιρίες και αυτό δημιούργησε μία δεξαμενή πολύ έμπειρων και άνεργων πληρωμάτων.. Επιπλέον αν πας ΗΠΑ μετά θα πρέπει να το γυρίσεις σε JAR που από ότι έχω ακούσει από μερικά παιδιά δεν είναι ότι πιο εύκολο... Ο πατέρας μου επέμενε να σπουδάσω κάτι πρώτα (όχι πως θα το αντέχαμε οικονομικά) γιατί το ATPL δεν θα με εξασφάλιζε.. εκ των υστέρων βλέπω ότι είχε δίκιο και απλά ελπίζω να μην χρειαστώ την προικοδότηση..

Ξεφύγα πάλι...

μαλιστα...και με αυτο το διπλωμα τι ειδους α/φ μπορεις να πεταξεις?
    for sale!

Μανιβελάτο μέλος
    μαλιστα...και με αυτο το διπλωμα τι ειδους α/φ μπορεις να πεταξεις?
    ATPL (μαζί με το multi engine rating) - πολυκινητήριο αεροσκάφος. Από εκεί και πέρα είτε πληρώνεις για πιστοποίηση & build time σε κάποιον τύπο κοινώς τα κέρατα σου.. είτε στις χρυσές εποχές πήγαινες για εκπαίδεση με έξοδα κάποιας αεροπορικής.. νομίζω..

μαλιστα.. και μετα μπαινεις στα επιβατικα ε?

εσυ πιλοτος θες να γινεις?

υ.γ. συγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων αλλα αυτα τα πραγματα δεν τα κανουμε στο σχολειο:smilea:
    for sale!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ