Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: πηρα το G 650 Gs

Re: Re: Re: πηρα το G 650 Gs

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Καλησπέρα...θες απάντηση αποκλειστικά από τον φίλο παραπάνω επί των ερωτημάτων σου;;;
    Ενοείται πως όχι , κάθε άποψη και γνώμη δεκτή ... απλά άπέυθηνα την ερώτηση προς αυτόν ,λόγο του οτι είναι κάτοχος του G650gs που είναι και η μηχανή που με ενδιαφέρει

Και για να ξαναδιατυπώσω την ερώτηση μου και προς όλους όσους οδηγούν τα μονοκύλινδρα της BMW , Το μονοκυλινδρο της BMW είναι άνετο κλαι αξιόπιστο στα ταξίδια μέχρι 300 - 350 χλμ???

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01

Re: Re: Re: Re: πηρα το G 650 Gs

Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSim25
    Ενοείται πως όχι , κάθε άποψη και γνώμη δεκτή ... απλά άπέυθηνα την ερώτηση προς αυτόν ,λόγο του οτι είναι κάτοχος του G650gs που είναι και η μηχανή που με ενδιαφέρει

Και για να ξαναδιατυπώσω την ερώτηση μου και προς όλους όσους οδηγούν τα μονοκύλινδρα της BMW , Το μονοκυλινδρο της BMW είναι άνετο κλαι αξιόπιστο στα ταξίδια μέχρι 300 - 350 χλμ???
    Είμαι κ γω ένας ευτυχισμένος κάτοχος G650GS :a07:
    Το μηχανάκι κάνει όλα όσα υπόσχεται χωρίς κανένα παράπονο!

Μες την πόλη είναι πολύ εξυπηρετικό κ περιττό να σου πω ότι το χρησιμοποιώ συνέχεια
    λιάζει-βρέχει.

Για τα ταξίδια δεν μπορώ να σου πω πολλά γιατί ακόμα δεν το έβγαλα για μια
    μεγάαααααλη βόλτα. Κάνω όμως σε μια μέρα 120 - 170 χλμ (ανά τακτά χρονικά
    διαστήματα) κ μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ άνετο, τραβάει όπου χρειάζεται,
    οικονομικό στην κατανάλωση κ ακούραστο. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα κ στα 300-350
    Σκυλί !!!
    Μην περιμένεις όμως τρελές ταχύτητες γιατί δεν φτιάχτηκε γι' αυτό (εξάλλου οι δρόμοι,
    τουλάχιστον εδώ στην Κρήτη δεν είναι για πολλά πολλά). Μέσο όρο ταξιδεύω περίπου στα
    80 - 100χλμ/ώρα ανάλογα τη διαδρομή που κάνω, φορτωμένη τη μπαγκαζιέρα πάντα κ
    δεν έχω πρόβλημα.

Αυτά από μένα

ΚΑΙ tm2046 : συγχαρητήρια, καλοτάξιδο κ πάντα όρθιος (έστω κ λίγο αργά)
    Φύγαμε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Re: Re: Re: Re: πηρα το G 650 Gs

Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSim25

...Αφού λοιπόν κάθε γνώμη είναι δεκτή ας καταθέσω και τη δική μου εμπειρία. Είμαι εδώ και 4 χρόνια ευτυχής κάτοχος μιας μονοκύλινδρης F650GS, μοντέλο 2006. Ουσιαστικά η διαφορά με το δικό σου G650GS είναι ότι ο κινητήρας στο δικό σου μοντέλο κατασκευάζεται στην Κίνα για λόγου κόστους και κινεί τη σειρά G της BMW. Μέσα στην πόλη πραγματικό παπί, ευκολοδήγητη, χωράει σχεδόν παντού και έχεις το πλεονέκτημα ότι το τιμόνι (το οποίο κόβει πολύ και συντελεί στην ευκολία χειρισμών και στις μανούβρες) βρίσκεται πάνω από το ύψος των καθρεπτών των αυτοκινήτων, φρένα πολύ καλά και ιδιαίτερα το μπροστινό και επιπλέον η στάνταρ ύπαρξη ABS που προσθέτει παραπάνω πόντους στο θέμα ασφάλεια,3-4 φορές το έχω χρειαστεί κι έχω φρενάρει με ασφάλεια σε καταστάσεις που χωρίς ABS θα είχαμε δράματα...
    Πάμε τώρα στο θέμα που σε ενδιαφέρει...ταξίδι. Φίλε μου,από τα μονοκύλινδρα που κυκλοφορούν ίσως έιναι το πιο κατάλληλο για ταξίδια και έχει τις περισσότερες τουριστικές καταβολές,τόσες autobahn έχουν εκεί στη Γερμανία άλλωστε,κάτι θα ξέρουν παραπάνω. 300 και 350 χιλιόμετρα δεν είναι ταξίδι,είναι εκδρομούλα για τη μικρή μπουμπού.Σέλα αρχοντική και άνετη,ιδιαίτερα για τον συνεπιβάτη,σε βάζει μέσα στη μηχανή σαν θέση οδήγησης.Την καβάλησε για λίγο φίλος με Kawasaki και μόλις κατέβηκε μου είπε πως σε σύγκριση με το δικό του μπορούσε άνετα να κάνει το γύρο του κόσμου,έπαθε πλάκα.Φορτώνεται άνετα σα μουλάρι και η σχάρα έχει αρκετά σημεία για να δέσεις χταπόδια,ιμάντες κτλ. Πολύ καλή ποιότητα κύλισης στην άσφαλτο, οι αναρτήσεις φιλτράρουν τις περισσότερες ανωμαλίες του δρόμου. Κραδασμοί υποφερτοί έως απαρατήρητοι για μονοκύλινδρο σε μεγάλο βαθμό μπορώ να πω. Μοτοσυκλέτες αυτής της κατηγορίας δεν τις αγοράζεις για επιδόσεις και για να τσακίζεις το γκάζι, με 130-140 ταξιδεύει ΑΝΕΤΑ στην εθνική και δεν καίει ΤΙΠΟΤΑ, με σταθερή ταχύτητα σε ταξίδι τα 120 χ.α.ω. έκανα μέχρι να ανάψει η ρεζέρβα με ένα γέμισμα 380 χιλιόμετρα,οπότε δε σε πιάνει και κρύος ιδρώτας αν εκεί που πας θα βρεις βενζινάδικο. Θα σου πρότεινα να βάλεις ένα μεγαλύτερο ανεμοθώρακα κοινώς ζελατίνα για μεγαλύτερη προστασία από τον αέρα,καθώς και χούφτες,κάπου εδώ μέσα κάποιο παληκάρι πουλάει τις μαμίσιες σχετικά φτηνά αν το βρεις...
    Το καλοκαίρι που μας πέρασε ξεκίνησα δικάβαλος από Ισθμό για Μάνη και τελικά η πρώτη στάση για ξεκούραση έγινε στη...Σπάρτη. Καλορίζικη,μην το φοβάσαι,φόρτωσέ το άφοβα και απόλαυσε τη διαδρομή,η μπέμπα σου τρέφεται με χιλιόμετρα η συμβουλή μου. Ό,τι άλλο θες εδώ είμαστε

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
    Εγώ έχω το Dakar, και είμαι περίπου στο ύψος σου.
    Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην ψηλή ζελατίνα της Wunderlich, πραγματικά κάνει δουλειά.
    ευχαριστώ!
    το τιμόνι κλειδώνει με αυτή τη ζελατίνα ή δημιουργεί πρόβλημα;

Το καλοκαίρι θα πάω δικάβαλος για κάποιες μέρες. Υπάρχει τριβάλιτσο, αλλά επειδή πάω για γάμο θέλω στη μία τα πράγματα να είναι χαλαρά (κοστούμι, φόρεμα κλπ), στην άλλη τα θαλασσινά οπότε περισσεύει μία...
    Αν έχετε φωτογραφίες από φόρτωμα, ρίξτε να πάρουμε καμμιά ιδέα...
    Αλλιώς, μάλλον θα πάρω τις δύο πλαϊνές και θα δέσω δύο τσάντες στη σχάρα.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Συγχαρητήρια φιλαράκι ...!!!

Καλύτερη επιλογή δεν μπορούσες να κάνεις ...!!! :a19:
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Transalp 650 Vs Fazer 600 Vs Bmw 650 Gs
    από ΤΑSΟS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2004, 16:04
  2. Το Πηρα Το Πηρα!!!!!