Ψηφιζω απριλια![]()
αλλα να ξερεις οτι με τοσα περνεις β στοοοοοοοοοοοοοοοοοοοορμ!!!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Ψηφιζω απριλια![]()
αλλα να ξερεις οτι με τοσα περνεις β στοοοοοοοοοοοοοοοοοοοορμ!!!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
γκρίσο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Από αυτά το Dorsoduro
Αλλά γιατί όχι
- TUONO gen1
- SV 1000
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Ok.....Να πω κι εγω...
Cagiva raptor 1000
+ 1000αρι , 2κυλινδρο , Ιταλικη σχεδιαση,Ιαπωνικη αξιοπιστια, Καλη σελα...
- Ανυπαρκτο στην ελληνικη αγορα(σχεδον φαντασμα) , μεταπωληση (υποστηριξη?) ,
Buell
+ δυνατο και δοκιμασμενο μοτερ, φοβερο Look, μεταδοση με ιμαντα,
- ανταλλακτικα απο Ebay (απο αλλου δεν συμφερει), μεταπωληση(τωρα που εκλεισε και η εταιρεια), στενη σελα... ασαφες και σκληρο σασμαν, Υπερβολικη θερμοτητα κινητηρα
Dorsoduro
+ Λιγο απ'ολα, Fun bike-workbike, Φοβερο Look και αγχολυτικο οδηγημα, Ψηλο Street που συγχωρει πιο ευκολα απο ενα αποτομο SUpermoto,
- στενη σελα που θελει εξοικειωση, μικρο ρεζερβουαρ, παιδικες ασθενειες(φυσα,σασμαν,μπροστινο,ψιλοδιαρροες κλπ)
Moto Guzzi
+ Καλη σελα (χαμηλη και πλατια), Τσαμπουκας V2 με υπεροχες διαχρονικες γραμμες, χαμηλο κεντρο βαρους
- παραξενη θεση οδηγησης(μια χαρα οταν την συνηθισεις), βαρος(?), ταξιδι με αλλου ειδους μοτο (σε Group με Street π.χ.)
Suzuki SV
+δοκιμασμενη συνταγη, οικονομικο, πολλα εξτρα (το ονειρο της μοντιφας) , και fairing με καλη προστασια
- οχι καλη μεταπωληση , στενη και σκληρη σελα, ΠΑΛΙ Clip on?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
χωρις να ξερω πολλα για τα παραπανω,διαβαζοντας μονο οσα εγραψες,θεωρω πως ηδη εδωσες την απαντηση
moto guzzi
BUELL
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Ok.....Να πω κι εγω...
για το v-strom δεν θα πεις![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σοβαρα τωρα,αν και δεν λες για ποια χρηση το θες,
θα πω και εγω τη γνωμη μου!
το γκουζι![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Εγω ψηφιζω dorsoduro αλλα και εγω ακουσει για καποια προβληματα που ειναι ανουσιο να τα παρουσιαζει.Απ'οτι καταλαβαινεις ο καθενας μας λεει τα δικα του και οτι γουσταρει.Εσυ θα επιλεξεις αυτο που γουσταρεις οτι και να λενε εδω μεσα(αυτο το cagiva που το βρηκες?)Πρωτη φορα το ακουω.![]()
![]()
Α,γεια σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
Προχθες οδηγησα ενα τετοιο (σε κοκκινο) και μου εφυγε η μαγκια...
Κοντεψα να σκοτωθω κανα δυο φορες βεβαια...αλλα ρε παιδι μου αυτο το πραγμα παει σαν το enterprise...![]()
Ππωπωπω ενα αρκουδογκαζο που εχει...![]()
![]()
Μητσο....παρε αυτο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο....οικονομικοτατο...κανεις και γυμναστικη...ανετη μεγαλη σελα...χωρις τελη... και χωρις Clip On !!!
Και μετραει και στα θυλικα![]()
![]()
Αυτο που το πας...
Αδερφέ μιας και ψάχνεις για μια ονείρωξη της ζωής σου σε κάποια φάση αυτής , τότε πάρε το γκρίζο , απλά για την εξωτική χάρη που το συνοδεύει . Συγκρίσεις μεταξύ τους δεν νομίζω ότι αξίζει να κάνουμε , ειδικά όταν μερικά απέχουν παρασάγκας από τα υπόλοιπα , πχ ο dorsoduros είναι κάτι άλλο , τα απρίλια πάνε να γίνουν κοινά , τα sv είναι ήδη κοινά και το moto guzzi φέρει κάτι το εξωτικό και μόνο από το όνομα του . Και επειδή συνήθως στις ονειρώξεις μου , βλέπω εξωτικά μέρη με ονειρικές και απλησιαστες καλονές , σου ξαναλέω το guzzi . Και αν κάνεις και καμιά μαλακία που λέει ο λόγος , αξίζει αυτή να έχει γίνει για ένα όνειρο!!!!!