Οι prepaid είναι λιγότερο πρακτικές από τις πιστωτικές. Ο μόνος λόγος που τις χρησιμοποιούν είναι η αυξημένη ασφάλεια. Όταν δεν τίθεται θέμα ασφάλειας, γιατί να παιδεύεσαι (και να χρεώνεσαι 2ε το γέμισμα)?
Οι prepaid είναι λιγότερο πρακτικές από τις πιστωτικές. Ο μόνος λόγος που τις χρησιμοποιούν είναι η αυξημένη ασφάλεια. Όταν δεν τίθεται θέμα ασφάλειας, γιατί να παιδεύεσαι (και να χρεώνεσαι 2ε το γέμισμα)?
Life begins at 45°.
Πάντα βάζω το ακριβές ποσό που θα χρησιμοποιήσω.
Αυτό το φόρτιση-επαναφόρτιση ποτέ δεν το κατάλαβα σε τι διαφέρει.
Πάντα 2€ γιατί είμαι και λαρτζ.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
"Φόρτιση" είναι τα πρώτα χρήματα που βάζεις όταν εκδίδεται η κάρτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Πάντα βάζω το ακριβές ποσό που θα χρησιμοποιήσω.
Αυτό το φόρτιση-επαναφόρτιση ποτέ δεν το κατάλαβα σε τι διαφέρει.
Πάντα 2€ γιατί είμαι και λαρτζ.
"Επαναφόρτιση" είναι κάθε επόμενη φορά.
![]()
για γελια ειναι οι χρεωσεις παραπανω...
ακουστε τι εκανα εγω. ανοιγω λογαριασμο στη Πειραιως και κανω επιτοπου αιτηση για internet banking . δωρεαν ολα
μπαινω winbank και εκει εχει επιλογη να φτιαξεις "εικονική" πιστωτική καρτα δωρεαν. τα πρωτα 4 γεμισματα ειναι δωρεαν. γεμιζεις απο το λογαριασμο σου στη τραπεζα αλλα απο το σπιτι σου μεσω winbank
μεχρι τωρα εχω καρτα που τη δεχεται ακομα και το paypal(πηρα τηλ και μου εδωσαν το τετραψηφιο "κωδικο επιβεβαιωσης''
μολις λιγα λεπτα μετα τη χρεωση των 1.5 ε απο το paypal) και εχω και κανονικα "πιστωτική καρτα" για οσα site δε δεχονται paypal
κσι ολα αυτα ΤΣΑΜΠΑ και χωρις να περιμενω σε σειρες στα ταμεια...