Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: spam στο κινητα

ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ¨ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ¨

Τωρα αν γίνει το κακό και είναι κάποιος άσχετος με το τί πρέπει να κάνει...Πάει σε ένα κατάστημα κινητής που είναι η συνδεσή-κάρτα του και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να λύσουν το πρόβλημα.Πελάτες είμαστε.

Υπάρχουν πολλά τέτοιου είδους παιχνίδια.Τις προάλες είδα ένα που έλεγε.
    ..Πόσο καλός είσαι στο ντίφτ ? ή κάτι τέτοιο .

Κάτι πρέπει να γίνει μ'αυτούς τους τύπους.

Μέλος
    δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό αλλά τα Sony ericsson έχουν μια επιλογή που λέει αποδοχή μηνυμάτων και στις επιλογές μέσα λέει διαφημίσεις ανώνυμα άμα τα απενεργοποιήσει κάποιος αυτά τη μηνύματα δέχεται μετά??
    bariemai na kano olo ta idia kai ta idia

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    καλό είναι να είναι όλοι υποψιασμένοι .. στην άγνοια και στην αφέλεια στηρίζονται όλοι... πάντως ο φίλος εδώ δεν είναι ο μόνος.

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...&pubid=4652863

Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

απο την ΕΚΠΟΙΖΩ

Οι καταναλωτές θα πρέπει:
    • Μόλις αντιληφθούν τη λήψη τέτοιων SMS, να επικοινωνήσουν κατευθείαν με την εταιρία που τους παρέχει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας ή με την ίδια την εταιρία, εφόσον έχουν στοιχεία, που αποστέλλει τα μηνύματα, προκειμένου να ακυρωθεί η «υπηρεσία»
    • Να αρνηθούν να καταβάλουν τις αμφισβητούμενες χρεώσεις στους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας ή να τις πληρώσουν με επιφύλαξη

Η ΕΚΠΟΙΖΩ καλεί την ΕΕΤΤ και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή να ξεκινήσουν ή να επισπεύσουν τις ενέργειές τους ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα και να επιβληθούν κυρώσεις σε κάθε υπεύθυνο.

Πρόσθετα σε αυτά αν έχετε τις διευθύνσεις και τα στοιχεία των εταιριών που σας στέλνουν τα μηνύματα σε περίπτωση που δεν τα έχετε δώσει εσείς τα δικά σας, περί παράβασης του νόμου προσωπικών δεδομένων.

Το κυριότερο όμως είναι το εξής...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΗΣ...

Αν δείτε κάποιον στον δρόμο που μοιράζει φυλλάφια ή κάνει έρευνα θα του δώσετε κινητά, διευθύνσεις , ΑΔΤ, ονοματεπώνυμο; Οι απατεώνες υπάρχουν παντού... ακόμα και στο internet.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    α... και κάτι που θυμήθηκα τώρα... η παροχή υπηρεσιών επι πληρωμή χρειάζεται "υγρή υπογραφή" σε έντυπο (δηλαδή με στυλό και μελάνι) και η απλή αναφορά σε μια ιστοσελίδα και χωρίς μάλιστα την ρητή αποδοχή σας σε έντυπου που θα έχετε και αντίγραφο , κάθε συμφωνία είναι παράτυπη και μη νόμιμη.

Δηλαδή δεν ισχύει και δεν στέκει νομικά τίποτα απο όλα όσα αναφέρουν αν το κυνηγήσετε κυρίως γιατί στην Ελλάδα δεν ισχύει νομικά ακόμα τουλάχιστον , το καθεστώς της ψηφιακής υπογραφής σε τέτοιου είδους συμβόλαια παροχής υπηρεσιών.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ¨ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ¨

Τωρα αν γίνει το κακό και είναι κάποιος άσχετος με το τί πρέπει να κάνει...Πάει σε ένα κατάστημα κινητής που είναι η συνδεσή-κάρτα του και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να λύσουν το πρόβλημα.Πελάτες είμαστε.

Υπάρχουν πολλά τέτοιου είδους παιχνίδια.Τις προάλες είδα ένα που έλεγε.
    ..Πόσο καλός είσαι στο ντίφτ ? ή κάτι τέτοιο .

Κάτι πρέπει να γίνει μ'αυτούς τους τύπους.

oxi file.eisai pelatis alla an kaneis malakia pas to zitas k sto ftiaxnoun.diki sou kinisi einai k esi eisai ipoxrewmenos na to stamatiseis k oxi o ipallilos tis kinitis

Αρχικά δημιουργήθηκε από jafar
    oxi file.eisai pelatis alla an kaneis malakia pas to zitas k sto ftiaxnoun.diki sou kinisi einai k esi eisai ipoxrewmenos na to stamatiseis k oxi o ipallilos tis kinitis
    Σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Όλοι δίκιο έχουν. Το θέμα είναι να σταματήσουν αυτές οι "υπηρεσίες"

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    καταρχας να ευχαριστησω το φιλο τζαφαρ που με βοηθησε

κατα δευτερον ,εδω πηγαινει η φραση την υπογραφη σου κ το ..... να προσεχεις που τη βαζεις.
    νομικα νομιζω πως δε μπορεις να τους κανεις τιποτα γιατι ειναι καλυμενοι με τα μικρα γραμματακια.

απο κει κ περα ομως ολοι αντιλαμβανομαστε πως σκοπος τους ειναι το ευκολο χρημα απο ''ανοητους'' που θα την πατησουν,καλη ωρα εγω.

φυσικα κ θα πρεπε να γινει κατι για αυτο
    ειναι μια νομιμη κλεψια κατα εμου.

αλλα αντε βρες ακρη τωρα....

παιδια προσοχη,ευτυχως εγω βαζω καρτα καθε πασχα κ χριστουγεννα κ μου φαγαν ενα 5ευρο μονο
    δε μπορω να φανταστω αμα ειχα συνδεση τη θα γινοταν......
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    παντως το ηθικο διδαγμα απο αυτα τα σπαμομηνυματα ειναι ενα------>

ΣΠΑΜΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εννοειτε κανω πλακα ετσι
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Αυτο δεν ειναι τιποτα. Εμενα μου ερχονται συνεχεια μυνηματα απο τα εξης νουμερα: 54034 kai 54254.
    αποτελεσμα ειναι να παρω τον παροχεα μου τηλεφωνο και να με συνδεουν απο το εναν στον αλλο για να ακουσω στο τελος .....τι? (αφηνιαζω)
    και στο κατω κατω τις γραφης που βρηκαν το τηλ μου για να μου στελνουν τετοια μηνυματα δεν παιζω ουτε παιχνιδακια,ουτε αυτα τα χαζα στειλε να κερδισεις μπλα μπλα μπλα.
    Α! ....καθε μυνημα με χρεωνει 2 ευρω (και ακομα τραβιεμαι) τι στοπ τι φραγες αυτα το βιολι τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Δηλαδη για να καταλαβω ...

το μοναδικο στοιχειο που εδωσες στο site με το IQ τεστ (ραδικιου), ηταν το νουμερο του κιν σου κ αρχησε κανονικα η χρεωση?

Με αλλα λογια, αν εχεις καποιον που μισεις πολυ μπορεις να βαλεις τον αριθμο του κ να τον γμησεις στις χρεωσεις ?

για πες το site με πμ

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dj_spiros
    Αυτο δεν ειναι τιποτα. Εμενα μου ερχονται συνεχεια μυνηματα απο τα εξης νουμερα: 54034 kai 54254.
    αποτελεσμα ειναι να παρω τον παροχεα μου τηλεφωνο και να με συνδεουν απο το εναν στον αλλο για να ακουσω στο τελος .....τι? (αφηνιαζω)
    και στο κατω κατω τις γραφης που βρηκαν το τηλ μου για να μου στελνουν τετοια μηνυματα δεν παιζω ουτε παιχνιδακια,ουτε αυτα τα χαζα στειλε να κερδισεις μπλα μπλα μπλα.
    Α! ....καθε μυνημα με χρεωνει 2 ευρω (και ακομα τραβιεμαι) τι στοπ τι φραγες αυτα το βιολι τους.
    an thes mporw na se voithisw
    pes mou akrivws apo poia pentapsifia einai k tha prospathisw na se voithisw.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Η εξελιξη του SPAM στο moto.gr (video 3mb)
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2010, 11:24
  2. Φόρο στο φόρο?(Κινητά)
    από Harrys στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2006, 14:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας