ας με βοηθησει καποιος να μην απαντησωΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
17 σελίδες πόστ, 3817 επισκέψεις, 253 απαντήσεις κι ακόμα η sarimarina δεν έχει αποφασίσει τι μηχανάκι θα καβαλήσει........![]()
![]()
ας με βοηθησει καποιος να μην απαντησωΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
17 σελίδες πόστ, 3817 επισκέψεις, 253 απαντήσεις κι ακόμα η sarimarina δεν έχει αποφασίσει τι μηχανάκι θα καβαλήσει........![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
επιτέλους :![]()
πλάκα κάνω.... συνεχίστεπεριμένω με αγωνία
![]()
Φύγαμε...
Η επιλογή έγινε με τα εξής κριτήριαΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos1400
Επειδη τωρα το'δα αυτο το θρεντ...
Κοντοχωριανακι ?
18 ολοκληρες σελιδες spam αλλα και σοβαρα, σε BMW F650 κατεληξες ??!?!? (χωρις παρεξηγηση οι ιδιοκτητες).![]()
α)υψος σέλας
β)τιμή
γ)αισθητική
Με τα χρήματα που διέθετα για πρώτη μηχανή αλλα και με το "άπειρο" μπόι μου, η F650 και μάλιστα η συγκεκριμμένη που είδα, ανταποκρινόταν απόλυτα στις προδιαγραφές.
Επισήμως απο σήμερα το μεσημέρι αρχίζει η "εκπαίδευση" με το bandit 400 του "αγοριού απέναντι" ....και ο θεος βοηθός!!![]()
Θα σου πρότεινα να μη δαγκωθείς.....γιατι θα φαρμακωθείς!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ας με βοηθησει καποιος να μην απαντησω![]()
![]()
![]()
Πιστεύω το ιδανικό μηχανάκι για οτιδήποτε! Κάνει λίγο απ' όλα και είναι μέσα σ' όλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Η επιλογή έγινε με τα εξής κριτήρια
α)υψος σέλας
β)τιμή
γ)αισθητική
Με τα χρήματα που διέθετα για πρώτη μηχανή αλλα και με το "άπειρο" μπόι μου, η F650 και μάλιστα η συγκεκριμμένη που είδα, ανταποκρινόταν απόλυτα στις προδιαγραφές.
Επισήμως απο σήμερα το μεσημέρι αρχίζει η "εκπαίδευση" με το bandit 400 του "αγοριού απέναντι" ....και ο θεος βοηθός!!![]()
![]()
Πραγματικά, πολύ καλή επιλογή!![]()
![]()
+ ότι χαμηλώνει κι άλλο με ένα ειδικό kit ρύθμισης αναρτήσεων κ σέλας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Πιστεύω το ιδανικό μηχανάκι για οτιδήποτε! Κάνει λίγο απ' όλα και είναι μέσα σ' όλα!![]()
![]()
(να πω κ γω κάτι σοβαρό)![]()
Φύγαμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Πιστεύω το ιδανικό μηχανάκι για οτιδήποτε! Κάνει λίγο απ' όλα και είναι μέσα σ' όλα!![]()
![]()
![]()
Λιγο με ανησυχει το θεμα του βαρους αλλα φιλοδοξώ να εκπαιδευτώ καλά στο "μουλάρι" του απέναντι , που εχω την αισθηση οτι ειναι κομματακι βαρύτερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
+ ότι χαμηλώνει κι άλλο με ένα ειδικό kit ρύθμισης αναρτήσεων κ σέλας.
(να πω κ γω κάτι σοβαρό)![]()
Συνήθεια είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Λιγο με ανησυχει το θεμα του βαρους![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είναι απ' τα ελαφρύ μηχανάκια της κατηγορίας. Όταν κυλάει βέβαια η μοτόΑρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Λιγο με ανησυχει το θεμα του βαρους αλλα φιλοδοξώ να εκπαιδευτώ καλά στο "μουλάρι" του απέναντι , που εχω την αισθηση οτι ειναι κομματακι βαρύτερο.
δεν τίθεται θέμα βάρους. Στο σταμάτα-ξεκίνα-σταμάτα-ελιγμός-σταμάτα-ξεκίνα κτλ. της πόλης
είναι θέμα συνήθειας. Ούτως ή άλλως άμα σου γύρει πολύ δεν πρόκειται να το κρατήσεις.
Άμα τη χαμηλώσεις πιστεύω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Την ίδια έχω κ γω (πλέον G650GS) κ όντως κάνει (σχεδόν) τα πάντα.
Καλή αγορά!
Φύγαμε...
και εγω μου το προτεινα παλια αλλα δε με ακουγα και τωρα εχω παθει ανοσιαΑρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Θα σου πρότεινα να μη δαγκωθείς.....γιατι θα φαρμακωθείς!!![]()
![]()
![]()
![]()
αν και φαρμακερός.....αν μη τι άλλω έχεις χιουρορ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και εγω μου το προτεινα παλια αλλα δε με ακουγα και τωρα εχω παθει ανοσια![]()
![]()
![]()
![]()
(Μεγαλο)κοπελιά, συγχαρητήρια για την επιλογή ..!!![]()
Μόλις πάρεις το BMW, φεύγεις για Ηράκλειο, βρίσκεις τον Μιχάλη τον Γαρουφαλάκη (γνωστό και ως MikeG) και την κάνετε για εντουράδα στον Γιούχτα ..!!!![]()
Υ.Γ.
Και αν σε αρχίσει στα μα και μου του τύπου: Εμείς βγαίνουμε και χωμάτικα ΚΤΜ και πάμε σε δύσκολα μέρη και δεν έχεις λάστιχα και είναι βαρύ το μηχανάκι σου κ.λ.π., απλά πες του το εξής:
Όταν τα έκανες εσύ ρε καρ(γ)ιόλη σε άλλους, καλά ήταν ..???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
παιδικη ασθενεια που δεν αντιμετωπισθηκε αποτελεσματικα προφανωςΑρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
αν και φαρμακερός.....αν μη τι άλλω έχεις χιουρορ!!![]()
![]()
![]()
Σε πρώτη φάση , προσδοκώ να επιβιώσω στην ισιάδα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(Μεγαλο)κοπελιά, συγχαρητήρια για την επιλογή ..!!![]()
Μόλις πάρεις το BMW, φεύγεις για Ηράκλειο, βρίσκεις τον Μιχάλη τον Γαρουφαλάκη (γνωστό και ως MikeG) και την κάνετε για εντουράδα στον Γιούχτα ..!!!![]()
Υ.Γ.
Και αν σε αρχίσει στα μα και μου του τύπου: Εμείς βγαίνουμε και χωμάτικα ΚΤΜ και πάμε σε δύσκολα μέρη και δεν έχεις λάστιχα και είναι βαρύ το μηχανάκι σου κ.λ.π., απλά πες του το εξής:
Όταν τα έκανες εσύ ρε καρ(γ)ιόλη σε άλλους, καλά ήταν ..???![]()
Αμα την βγάλω καθαρή....θα παρώ και τα όρη και τα άγρια βουνα!!