Σελίδα 20 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    [B]Γιατί Αλεξάκο να πάω εγώ έξω? Δεν ενοχλούσα κανέναν πριν μπεις εσύ στο μαγαζί. Δέκα νοματαίοι που ήμασταν, όλοι βρωμοκοπούσαμε τσιγαρίλα αλλά δεν μας πείραζε.

Κι ομως ηρθε η ωρα που θα πατε εξω φιλε μου..και πολυ αργησατε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    τι να σου πω ρε Λεωνίδα δεν ξέρω τι γίνεται στην Ιταλία.

εγώ ξέρω ότι εδώ και 1-1,5 χρόνο έχουν σκληρύνει τα μέτρα κατά του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους αλλά στην ουσία δεν γίνεται τίποτα.

αυτό βέβαια δεν μπορώ να σου κρύψω ότι με βολεύει όντας περιστασιακός καπνιστής
    εγώ που συζήτησα με κάτι Ρωμαίους το θέμα, μου είπαν ότι όταν ψηφίστηκε ο νόμος τα ίδια έλεγαν (σιγά μην εφαρμοστεί κλπ) αλλά πλέον εφαρμόζεται
    και στα 31 μου ήπια το πρώτο ποτό μέσα σε bar χωρίς να καπνίζει ΚΑΝΕΙΣ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    εγώ που συζήτησα με κάτι Ρωμαίους το θέμα, μου είπαν ότι όταν ψηφίστηκε ο νόμος τα ίδια έλεγαν (σιγά μην εφαρμοστεί κλπ) αλλά πλέον εφαρμόζεται
    α με κάτι Ρωμαίους? δλδ τους πρωτευουσιάνους?
    γιατί στην επαρχία και δη στα χωριά λιγάκι δύσκολο να εφαρμοστεί...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Θα ξαναπήγαινες?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Θα ξαναπήγαινες?
    σ' ένα μαγαζί με καθαρό αέρα, πολύ καλύτερες τιμές από Ελλάδα και γεμάτο ιταλίδες; μπαααα

μέχρι να φτάσω - αν φτάσω - στην ηλικία του καφενείου μπορεί να έχει εφαρμοστεί

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Πάντως από 1η Σεπτεμβρίου το μέτρο θα αρχίσει να εφαρμόζεται. Σήμερα απόγευμα έσκασε στην εταιρία ένα mailάκι που με ευχαρίστησε ιδιαίτερα. Θα χουμε γλέντια στον σχεδόν ανύπαρκτο υπαίθριο χώρο.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    λες ε?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    λοιπόν...

απο 50-150 το πρόστιμο σε παραβάτες καπνιστές. Μάλιστα αν "αντισταθούν" σε ελεγκτές υπάρχει διαδικασία ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ-ΣΥΛΛΗΨΗΣ!!! Το πρόστιμο βεβαιώνεται και αποστέλλεται στην εφορία του παραβάτη.

Απο 500-10000 ευρώ το πρόστιμο σε καταστήματα που αν γίνουν και υπότροποι ΧΑΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ απο μερικές μέρες εώς και οριστικά!!!!

Το 80% θα πηγαίνει στην τοπικη αυτοδιοίκηση απο το ποσό των προστίμων και το 20% στο Υπουργείο Υγείας. Οπότε όπως κατανοείτε και με το σκεπτικό οτι Δημοτική Αστυνομία και Λιμενικό θα ελέγχουν , είναι σχεδόν σίγουρο οτι οι καμπάνες θα είναι εκεί.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο θα είναι μόνο συστάσεις κατά την Υπουργό Υγείας, που όμως θα προσμετρούνται αργότερα αν τα ίδια καταστήματα και παραβάτες αδιαφορήσουν για το μέτρο...

Είπατε τίποτα;... ειδικά σε εποχές που ψάχνουν να βγάλουν χρήματα θεωρείτε οτι δεν θα το επιβάλλουν το μέτρο ακόμα;

Ή μήπως οι ιδιοκτήτες θα θέλουν να δούν κλειστό και χρεωμένο με μερικές χιλιάδες ευρώ το μαγαζί τους;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    λοιπόν...

απο 50-150 το πρόστιμο σε παραβάτες καπνιστές. Μάλιστα αν "αντισταθούν" σε ελεγκτές υπάρχει διαδικασία ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ-ΣΥΛΛΗΨΗΣ!!! Το πρόστιμο βεβαιώνεται και αποστέλλεται στην εφορία του παραβάτη.

Απο 500-10000 ευρώ το πρόστιμο σε καταστήματα που αν γίνουν και υπότροποι ΧΑΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ απο μερικές μέρες εώς και οριστικά!!!!

Το 80% θα πηγαίνει στην τοπικη αυτοδιοίκηση απο το ποσό των προστίμων και το 20% στο Υπουργείο Υγείας. Οπότε όπως κατανοείτε και με το σκεπτικό οτι Δημοτική Αστυνομία και Λιμενικό θα ελέγχουν , είναι σχεδόν σίγουρο οτι οι καμπάνες θα είναι εκεί.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο θα είναι μόνο συστάσεις κατά την Υπουργό Υγείας, που όμως θα προσμετρούνται αργότερα αν τα ίδια καταστήματα και παραβάτες αδιαφορήσουν για το μέτρο...

Είπατε τίποτα;... ειδικά σε εποχές που ψάχνουν να βγάλουν χρήματα θεωρείτε οτι δεν θα το επιβάλλουν το μέτρο ακόμα;

Ή μήπως οι ιδιοκτήτες θα θέλουν να δούν κλειστό και χρεωμένο με μερικές χιλιάδες ευρώ το μαγαζί τους;

Gandalf
    αν "αντισταθούν" δηλαδή αν σε σταματήσει τροχαία για ζώνη / κράνος, θα "αντισταθείς"

ΜΑΚΑΡΙ να το επιβάλλουν στους χώρους εστίασης / διασκέδασης επιτέλους

μου λείπει ο thou-vou

μου λείπει ο thou-vou
    Απο αύριο θα έχει πολλά νεύρα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    @Λεωνίδας...

"αντισταθούν" ===> αρνηθούν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις ή/και αρνηθούν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας για την βεβαίωση της παράβασης. Κάτι σαν εκείνο με τα εισητήρια για ΟΑΣ, ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ κτλ.... Μόνο που τώρα επειδή είναι και Λιμενικοί ίσως να μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω (άμεση σύλληψη και οχι κλήση ΕΛ.ΑΣ). Αυτά είπε τουλάχιστον το πρωί στον ΣΚΑΙ η υπουργός Υγείας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    @Λεωνίδας...

"αντισταθούν" ===> αρνηθούν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις ή/και αρνηθούν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας για την βεβαίωση της παράβασης. Κάτι σαν εκείνο με τα εισητήρια για ΟΑΣ, ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ κτλ.... Μόνο που τώρα επειδή είναι και Λιμενικοί ίσως να μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω (άμεση σύλληψη και οχι κλήση ΕΛ.ΑΣ). Αυτά είπε τουλάχιστον το πρωί στον ΣΚΑΙ η υπουργός Υγείας.

Gandalf
    οι λιμενικοί αν δεν κάνω τραγικό λάθος μπορούν να κάνουν κανονικά σύλληψη
    οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν ξέρω...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω ΘΕΛΩ να εφαρμοστει το μετρο.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF