Σελίδα 20 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

Banned Το avatar του/της Nazgul
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Σε είδα που με κοίταγες έξω από το Everest.

Τα μάτια σου ήταν ορθάνοιχτα...τεράστια σαν τους ανεμόμυλους που κυνήγαγε ο σαλεμένος Ιππότης.

Από το ένα χέρι σε κράταγε ο μπαμπάς και από το άλλο η μαμά σου και εσύ τους κράταγες πίσω με όση δύναμη είχες και φώναζες ''περιμένετε λίγο...''

Γρήγορα γάντια/κράνος και έβαλα μπροστά και άστραψες ολόκληρος ρε πιτσιρίκο...σπίθες πετάγανε τα μάτια σου.

Μην βιαστείς να μεγαλώσεις, έτσι κι αλλιώς είσαι πιό πολύ μηχανόβιος από πολλούς που οδηγάνε...

Γεια σου συναδελφάκι.

Οτι πιο ωραιο εχω διαβασει εδω και καιρο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Female
    Body
    Inspector

the other guys...

Σε ειδα λοιπον φιλε με τον νιντζα 1100 στην παραλλιακη να με κυνηγας σε κυνηγαω.ωραιο τομ μηχανημα κ γρηγορος οδηγος δυστηχως επρεπε να στριψω για πειραια.καλες βολτες κ παντα ορθιος.
    vroum vroum

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Σας είδα χθες βράδυ 9 παρά μετά την καταιγίδα...

Η Πειραιώς μετά την Πέτρου Ράλλη κλασικά πλημμυρισμένη κι εσείς με το περιπολικό κάθετα στην Πειραιώς στο κατέβα να κάθεστε μέσα και τριγύρω να γίνεται πανικός από τα αμάξια που στρίβανε αριστερά προς τα Πετράλωνα (κανονικά απαγορεύεται), κι εσείς αραχτοί μέσα χωρίς καμία διάθεση να βοηθήσετε την κατάσταση...

Σημειωτέον εκείνη τη στιγμή δεν έβρεχε πλέον...

Μια απορία μόνο, το καταλάβαμε, δεν είστε μπάτσοι, κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι είστε που βαριούνταν να κάνουν τη δουλειά τους.
    Αλλά: αν γινόταν ένα τρακάρισμα, που ήταν πολύ πιθανό δεδομένων των συνθηκών, δε θα σας ήτανε περισσότερο μπλέξιμο η γραφειοκρατία μετά αντί να κάτσετε εκεί ένα τεταρτάκι ο καθένας να κάνετε κουμάντο τα αυτοκίνητα;;;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Εισπνοή.... εκπνοή....
    έχω αρχίσει και βλέπω πλέον πολλά αμάξια να παραβιάζουν κόκκινο με στυλ παπιού...
    σταματάει.. κοιτάει.. περνάει...

η τροχαία υπάρχει ακόμα ή δεν ηφισταθόμεθα; που λέει και η τζούλια

Μέλος με μέλλον Το avatar του/της giorlari
    Μπάτσε γκριζομάλη με το GS1200...

Σε βλέπω 1-2 φορές τη βδομάδα, στη Λάρισα...

ΠΑΝΤΑ χωρίς κράνος, οκ λέω..

ΠΑΝΤΑ χωρίς πινακίδα, οκ...

ΠΑΝΤΑ παρκάρεις πάνω σε πεζόδρομους, πεζοδρόμια, οκ πάλι....

ΑΛΛΑ 3ΚΑΒΑΛΟΣ με την κυρά και την κόρη, ΟΛΟΙ ακράνωτοι και ΧΩΡΙΣ πινακίδα και γενικά στα @@ σου γιατί είσαι undercover μπάτσος (δεν λέω άλλα στοιχεία), αυτό πάει πολύ!!

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!
    Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι, θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Σας είδα χθες βράδυ 9 παρά μετά την καταιγίδα...

Η Πειραιώς μετά την Πέτρου Ράλλη κλασικά πλημμυρισμένη κι εσείς με το περιπολικό κάθετα στην Πειραιώς στο κατέβα να κάθεστε μέσα και τριγύρω να γίνεται πανικός από τα αμάξια που στρίβανε αριστερά προς τα Πετράλωνα (κανονικά απαγορεύεται), κι εσείς αραχτοί μέσα χωρίς καμία διάθεση να βοηθήσετε την κατάσταση...

Σημειωτέον εκείνη τη στιγμή δεν έβρεχε πλέον...

Μια απορία μόνο, το καταλάβαμε, δεν είστε μπάτσοι, κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι είστε που βαριούνταν να κάνουν τη δουλειά τους.
    Αλλά: αν γινόταν ένα τρακάρισμα, που ήταν πολύ πιθανό δεδομένων των συνθηκών, δε θα σας ήτανε περισσότερο μπλέξιμο η γραφειοκρατία μετά αντί να κάτσετε εκεί ένα τεταρτάκι ο καθένας να κάνετε κουμάντο τα αυτοκίνητα;;;
    Μπορει και να φευγανε.Που να μπλεκεις τωρα με χαρτια κλπ?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σε ειδα,αλλα σε ειχα μυριστει απο νωρις.
    Εβγαινες απο παραδρομο, κορναρα οτι ερχομαι και παρ ολα αυτα βγηκες ρε καραγκιοζη.
    Μιλαγες στο κινητο φυσικα και δε σε ενοιαξε καν.
    Τα χριστοκαντηλα τα ακουσες ομως,ευτυχως που δεν ειπες τιποτα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Τα χριστοκαντηλα τα ακουσες ομως,ευτυχως που δεν ειπες τιποτα..

http://www.youtube.com/watch?v=Wk2iV...eature=related

:rotflmao: :rotflmao:

Πριν από λίγες ημέρες, είδα άλλον έναν πρωτότυπο συνδυασμό.... Busa λοιπόν, του οποίο ο αναβάτης, φορούσε Dainese δερμάτινο τούμπανο, κράνος εχμμ γκουχ γκουχ (δλδ όχι), κοντό παντελονάκι και το αγαπημένο μου... Κροξ παντόφλες!!! Βολεύουν δεν λέω..:rotflmao: :rotflmao:
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Διχάλα Βουλιαγμένης-Συγγρού.

Περιμένω να στρίψω Βουλιαγμένης,δίπλα μου ταρίφας
    μπροστά xt να περιμένει με αναμμένο το ΔΕΞΙ φλας.

ταρίφας:τον βλέπεις αυτόν μπροστά? είχε δεξί φλας και έστριψε αριστερά
    εγώ:ε μάλλον θα το ξέχασε
    ταρίφας:ναι αλλά άμα τον χτύπαγα θα έφταιγα?που έστριψε εμπρός αριστερά
    στη λωρίδα μου ενώ είχε ανάψει δεξί φλας?

έτσι για να υπάρχει και αντίλογος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
    Πριν από λίγες ημέρες, είδα άλλον έναν πρωτότυπο συνδυασμό.... Busa λοιπόν, του οποίο ο αναβάτης, φορούσε Dainese δερμάτινο τούμπανο, κράνος εχμμ γκουχ γκουχ (δλδ όχι), κοντό παντελονάκι και το αγαπημένο μου... Κροξ παντόφλες!!! Βολεύουν δεν λέω..:rotflmao: :rotflmao:
    Χειμωνιάτικο?

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Πήγαινα στην έδρα και σε πέτυχα στα φανάρια της Δουκίσσης πλακεντίας, στο μετρό...

Εκει που παρακαλάς να βρέξει μπας και αποκτήσει ο δρόμος πρόσφυση απο το τριχοειδε φαινόμενο του νερού.

Εσυ με το evo ΙΧ, εγω με το gsr.

Τα ημισλίκ και η τετρακίνηση, δουλέψανε καλά!

Δεν ελεγα να σταματήσω να σπινιάρω!!!

Φτάσαμε στη γέφυρα της Αττικής σχεδόν μαζί!

Απο τα πιο ωραία ανοιγματα που εχω κανει!

Καλούς δρόμους!

::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Σας είδα καμιά 20αριά νομάτους να φεύγετε από Στεμνίτσα κατά τις 14:00 σήμερα, κανένα αυτοκόλλητο του forum από ότι πρόλαβα να δω, χαιρέτησα και κορνάρατε, και εγώ με το κουτί ζήλεψα (άσε που κλείδωσα και τα κλειδιά μέσα....)

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Σας είδα σήμερα το πρωί 2 ss στο δρόμο της Επιδαύρου, σας χαιρέτισα και μου απαντήσατε...ήμουν με το κουτί και σας ζήλεψα ρε γαμώτο
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα