Για group δεν ξέρω αλλα είναι σίγουρο ότι πρέπει να χωρίσουμε αυτό το thread σε 2 (spam και no-spam) γιατι ήδη γίνεται χαμόςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να φτιαχνουμε και τα γκρουπ σιγα σιγα![]()
![]()
Για group δεν ξέρω αλλα είναι σίγουρο ότι πρέπει να χωρίσουμε αυτό το thread σε 2 (spam και no-spam) γιατι ήδη γίνεται χαμόςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να φτιαχνουμε και τα γκρουπ σιγα σιγα![]()
![]()
και αυτη ειναι η γλυκα σπυρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Για group δεν ξέρω αλλα είναι σίγουρο ότι πρέπει να χωρίσουμε αυτό το thread σε 2 (spam και no-spam) γιατι ήδη γίνεται χαμός
![]()
οι πληροφοριες ειναι συγκεντωμενες στα πρωτα 2-3 ποστ του νικου.δε χρειαζεται να διαχωριστει τπτ.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μα έτσι κι αλλιως δε θα διανυκτερεύσουμε στον Αώο τελικα, αλλα στη Βωβούσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
E λοιπόν εγώ ψήθηκα για σκηνή και για να έχει λυσσάξει ο λοστρόμ... εεε πλοίαρχοςότι αξίζει ο Αωός θα ναι καλή φάση. Οπότε cap πιάσε μία
και μάθε μου να την κουβαλάω και να την στήνω κιόλας
. Θα χω και DSLR μαζί τότε οπότε θα ναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλω και μπόλικες φωτό στη λίμνη
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Υπάρχει πάντα η δυνατότητα , όσοι θέλουν κρεβάτι να πάνε Βοβούσα, και όσοι σκηνή, στον Αωό.
Την άλλη μέρα το πρωί , μετά το ξύπνημα και τον καφέ, οι πρώτοι κατεβαίνουν και μαζεύουν τους άλλους.
Ούτως ή άλλως από την λίμνη θα περάσουν άπαντες....και η κινητή τελεφωνία είναι για να εξυπηρετεί....
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Δε γινεται αυτό πρόεδρΑ, ειναι 110 χλμ απο Βωβούσα ως τη λιμνη (ακολουθώντας τη διαδρομή που εχει ποσταρει ο Νικος)
Ας που βλεπω να μην προλαβαινουμε να φτασουμε ως τον Αώο το βραδυ
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αφου δε ροχάλιζες εσύ ρε :wacko: ... ούτε ο θοδωρής, σιγά τον τενόροΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι το θυμαμαι στο ακροπολ...![]()
![]()
έχεις να φας γκαζάκι στη μάπααααΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
MikeG - Σκηνή*
*για να τραγουδάω στο λέλο να αποκοιμηθεί...
![]()
![]()
νπατ : με ερωτηματικό εμένα είπαμε ... 27 Ιούνη έχω παραδοτέα![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε γινεται αυτό πρόεδρΑ, ειναι 110 χλμ απο Βωβούσα ως τη λιμνη (ακολουθώντας τη διαδρομή που εχει ποσταρει ο Νικος)
Ας που βλεπω να μην προλαβαινουμε να φτασουμε ως τον Αώο το βραδυ
Όλα είναι θέμα παρουσίασης. Και εσύ έχει βάλει το ανάποδο σενάριο για να προσδιορίσεις πολλά χλμ. Από Βοβούσα μέχρι Αώο είναι πολύ λιγα χλμ. Αφου η φορά του Νίκου είναι ανάποδη τότε το γκρουπ που είναι Αώο πάει και βρίσκει του άλλους στη Βοβούσα
![]()
Με μπέρδεψεςΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Όλα είναι θέμα παρουσίασης. Και εσύ έχει βάλει το ανάποδο σενάριο για να προσδιορίσεις πολλά χλμ. Από Βοβούσα μέχρι Αώο είναι πολύ λιγα χλμ. Αφου η φορά του Νίκου είναι ανάποδη τότε το γκρουπ που είναι Αώο πάει και βρίσκει του άλλους στη Βοβούσα
![]()
![]()
Τα υπολόγισα με βάση αυτο (στο πρωτο ποστ)
Τι έχω κάνει λάθος;Απ' το Τσεπέλοβο κατευθυνόμαστε προς ανατολικό Ζαγόρι: Τσεπέλοβο - Κήποι - Φραγκάδες - Τρίστενο - Φλαμπουράρι - Δίλακκο - Βοβούσα - Περιβόλι.
Πληροφορίες μου λένε ότι το κομμάτι αυτό είναι από τα ομορφότερα που μπορείς να βρεις σ' όλη τη χώρα. Εγώ το έχω κάνει τόσο μικρός που δεν θυμάμαι τίποτα. Τα ωραία όμως συνεχίζουν...
Από το Περιβόλι πάμε ανατολικά για να βγούμε πίσω, σχεδόν, στα Γρεβενά: Περιβόλι - Ζιακάς - Μαυραναίοι - Γρεβενά
Πριν φτάσουμε στα Γρεβενά, πέφτουμε στον κεντρικό δρόμο Γρεβενών - Ιωαννίνων (όχι στην Εγνατία, στον παλιό) και τον ακολουθούμε κατεύθυνση προς Ιωάννινα: Γρεβενά - Κηπούριο - Κρανιά - Μηλιά.
Δέκα περίπου χλμ μετά τη Μηλιά (συνεχίζοντας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα) πέφτουμε σε δρόμο που φεύγει βορειοδυτικά προς την Λίμνη Πηγών Αώου. Τον ακολουθούμε και κάνουμε τον γύρω της λίμνης. Ο γύρος μας βγάζει ξανά στον Γρεβενών-Ιωαννίνων, λίγo παρακάτω από εκεί που τον αφήσαμε και λίγο πριν το Μέτσοβο: Μηλιά - Λίμνη Πηγών Αώου - γύρος της λίμνης - Μέτσοβο.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
να πετάξω την εξυπνάδα μου ?
το ενδεχόμενο αναχώρησης Παρασκευή απόγευμα μετά τις δουλειές μας? να φτάσουμε κάπου καλαμπάκα να διανυκτερεύσουμε εκεί ώστε το ΣΚ να βγούν πιο άνετα τα χλμ .... παίζει ?
(μη βαράτε όλοι μαζί, ένας ένας)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Εξτρα κοστος Γιαννη...![]()
Που να βρεις καταφυγιο με 10 ευρω εκει...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να πετάξω την εξυπνάδα μου ?
το ενδεχόμενο αναχώρησης Παρασκευή απόγευμα μετά τις δουλειές μας? να φτάσουμε κάπου καλαμπάκα να διανυκτερεύσουμε εκεί ώστε το ΣΚ να βγούν πιο άνετα τα χλμ .... παίζει ?
(μη βαράτε όλοι μαζί, ένας ένας)
Νομιζω οτι ειναι πολύ πιο άνετο, αλλά πιο ακριβό από άποψη διανυκτέρευσης.
Δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα, και αν ειναι να έρθω, το προτιμώ.
Στην τελική, πάμε οι δυό μας και τους περιμένουμε
![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχα, αυτο τώρα το είδα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
[B][...]4. Ρυθμός: Ο ρυθμός μας θα είναι "σβέλτος τουριστικός" (ΤΜ) όπου μας παίρνει, πιο χαλαρός αλλού και αργός στα πολύ δύσκολα κομμάτια με κακό οδόστρωμα. Δεν πάμε να το παίξουμε "τιμόνια", δεν θα δούμε ποιος την έχει μακρύτερη και σκοπός είναι να γυρίσουμε όλοι με χαμόγελα και με όσα πλαστικά φύγαμε (και στην ίδια περίπου κατάσταση)[...]![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais