Σελίδα 20 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    και ενα touch ποδοσφαιρικό.... 2,8 μύρια ευρώ + 600.000 σε περίπτωση μεταπώλησης ώς ρήτρα πριν λήξη συμβολαίου του Σκόκο... με μεταγραφή στα Αραβικά Εμιράτα... Νεκροταφείο παικτών.

Το οτι ενας παίκτης προτιμάει τα 6 μύρια συμβολαίου (2+1 έτη) απο το να παίξει και να ζοριστεί σε δυσκολότερα πρωταθλήματα και ειδικά σε αυτή την ηλικία, εμένα μου λέει πως καλά έκανε η ΠΑΕ και τον έστειλε.

Καντάρια μπάλα, ποδοσφαιρική ικανότητα και ταλέντο.. αλλά είχε ενα μεγάλο κακό που χάλασε ουσιαστικά και την εικόνα του σε άλλες ομάδες. Επέλεγε παιχνίδια για να παίξει και είχε μεγάλες μεταπτώσεις.. συν κάτι βεντετισμούς... ε.. λογικό να μην έρθει σοβαρή πρόταση απο ομάδα εξωτερικού παρά μόνο απο κάποια ξεχασμένα πρωταθλήματα. Και μάλιστα απο ομάδα που τερμάτισε 10η στο πρωτάθλημα της.

Το θέμα βέβαια είναι τι κάνουμε εμείς τώρα... γιατί τα 2,8 υποψιάζομαι πως θα πάνε για τρύπες και οχι για παίκτες...

KANE TO KOΡΟΙΔΟ..........ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τά πράμματα είναι όπως άκριβώς τά λές καί πολύ χειρότερα.
    Μιά χαρά είναι τά 3 μύρρια μέ τέτοια κρίση.
    Πρώτος στόχος νά πιάσουν τόπο τά λεφτά....??
    ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ...!!
    Άμα είναι μόνο νά πουλάμε......καί μετά νά παίρνουμε τσουτσέκια...??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Διαιτητές υπάρχουν, βίντεο υπάρχει, αθλητικοί δικαστές υπάρχουν. Ας κάνει μια αναφορά ο επίσημος ΠΑΟ κι άσε τον όποιο υπεύθυνο να αποφασίσει αν ο Μπουρούσης έκανε καλά ή όχι και πώς πρέπει να τιμωρηθεί.

...
    τωρα σε αυτο τινα σου απαντησω ρε....λες και ζεις αλλου

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    ektos apo sena...pou ta dikeologis -stin ousia-akoma ke tora egrapses opos estrose na...kimithi o Bourousis
    οπως ειπα και στον σφαιρο...προσωπικη αποψη

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    γαυρακια την επομενη θα παιξει ο παο με λιγοτερους παικτες...μπας και....

τι?? δεν θα παίξουν οι διαιτητές???
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μιλάμε έχει καταντήσει γελοίο και το κακό είναι ότι αντί να διορθώνεται γίνεται χειρότερο...

καταλαβαινεις το υφός με το οποιο το λέω......
    ειναι σαν το παραδειγμα που ενα μπουκαλι στο κορνερ ειχε βρει τον πουστοτζορτζεβιτς στην τουμπα.....και ειπατε......ε ....ενταξει....σε αυτον δεν πειραζει...

καταλαβες τι εννοω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τι?? δεν θα παίξουν οι διαιτητές???
    καλα εσυ αστο

μα όταν λες δεν θα παίξουν παίκτες...

φανταστηκα θα παίξουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 5vs5

εκτός αν στο τελευταίο 3λεπτο τα είδες ΟΛΑ φυσιολογικά απο πλευράς διαιτησία....

τι άλλο θα διαβασουμε.... σας φτύνουν πάντως.... στο λέω να το ξερεις...δεν βρεχει...

υ.γ καλά για τους 2 πρώτους αγώνες πιστεύω δεν χρειάζετε να μιλήσουμε καν.... έβγαζαν μάτι με τις προσπαθειές τους οι γκρι
    στπυς 2 πρώτους σφύριξαν με σκοπό να ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο βαζελος
    στον 4ο σφύριξαν με σκοπό να ΜΗΝ νικήσει ο γαύρος.... μέχρι το 37' κρατήσαν τα προσχήματα... μετα που σφίξαν οι κώλοι διακριτικά επενέβησαν

ΚΑΙ ΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ...........ΗΤΑΝΕ

Τού γείτονα........

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    αυτο ειναι προσωπική αποψη γιωργο....οχι του λαου του παναθηναικου...
    προσωπικη αποψη...

εγω γραφω εδω οχι ο παναθηναικος ή ο κοσμος του.
    αν θελεις να διαβασεις τι λεει ο κοσμος του και να επιβεβαιωσεις οτι σουλεω, υπαρχουν τα sites
    Ρε παλαβέ δεν ειρωνεύομαι. Αφού τα βλέπω κι εγώ...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μα όταν λες δεν θα παίξουν παίκτες...

φανταστηκα θα παίξουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 5vs5

εκτός αν στο τελευταίο 3λεπτο τα είδες ΟΛΑ φυσιολογικά απο πλευράς διαιτησία....

τι άλλο θα διαβασουμε.... σας φτύνουν πάντως.... στο λέω να το ξερεις...δεν βρεχει...

υ.γ καλά για τους 2 πρώτους αγώνες πιστεύω δεν χρειάζετε να μιλήσουμε καν.... έβγαζαν μάτι με τις προσπαθειές τους οι γκρι
    αστο ρε συ μην ασχολεισαι....
    διαβασε και το φως.....τα ""ιδια"" με σενα λεει

Ρε παλαβέ δεν ειρωνεύομαι. Αφού τα βλέπω κι εγώ...
    δεν ειπα οτι ειρωνευεσαι ρε...απλα σου λεω οτι ξερεις τι παιζει....

με την ιδια λογικη τζωρτζ να σου πω κατι???

εδω μεσα μιλαγατε πριν λιγο διαστημα για το διδυμο ντιογκο γκαρσια....

correct me if i am wrong....
    αυτο που λεγατε-με ήταν....ΝΑΙ ....Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ τον φιογκο.....ΑΛΛΑ!! δειτε ρε τι ειχε προηγηθει!!! δειτε ρε....κλπ κλπ....μια φαση πιο πριν τον ειχε χτυπησει υπουλα, και σε εκεινη την φαση του εριξε γροθια στην κοιλια
    αρα??? ""καλως"" επραξε ο γκαρσια ( το καλως σε εισαγωγικα οπως βλεπεις)

παρομοιως....καλως επραξε ο φιλαθλος που ο μπουρουσης του κανει κολοδαχτυλα, του δειχνει το ταμπλο....του λεει δεκαμερες και θα σε φτιαξω ( θα σε βαλω στην θεση σου ειχε πει για την ακριβεια) που του επιτεθηκε...

δεν υπαρχει διαχωρισμος σε αυτα τζωρτζ

προκαλεις και το πληρωνεις

τωρα σε αυτο τινα σου απαντησω ρε....λες και ζεις αλλου
    Ξέρω πού ζω, αλλά και το να δέρνω τον παίχτη δεν είναι λογική ακόμη κι αν έκανε κωλοδάχτυλα ή ότι άλλο θέλει. Να του κατεβάσω όλα τα καντήλια ναι, αλλά να τον δέρνω και μάλιστα εκ του ασφαλούς δεν είναι ούτε μαγκιά, ούτε και λύση!

Το ίδιο και για τον τζόλεβιτς. Όσο κι αν ήταν προκλητικός βουτηχτής δε σημαίνει ότι έπρεπε και να τον δέρνουμε. Εγώ προσωπικά σε παίχτη δεν έχω πετάξει ποτέ τίποτα. Δεν βρίσκω το νόημα. Τη δουλειά του κάνει. Αν δεν την κάνει σωστά ας ψαχτούν άλλοι.

Δηλαδή φαντάσου φίλε και να χάνατε προχτες τί θα γινόταν εκεί μέσα... Της Υεμένης :a015:
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

αστο ρε συ μην ασχολεισαι....
    διαβασε και το φως.....τα ""ιδια"" με σενα λεει
    έλα πες την αλήθεις.... είσαι ο Γκοτζος....

ρε τι διαβάζουμε.... βρε πέτσινοι λίγη ντροπή

η αλήθεια έιναι ότι εσείς οι βάζελοι έχετε ένα θέμα με τις αλήθειες και την αντικειμενικότητα....
    σαν τον ελέφαντα με το ποντίκι είστε

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Σσσσσσσσ..................

Mιλαει ο ΑΕ 6ΑΡΑΣ τωρα.....

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...327147.html...!!!

Θελει και εκδικηση......

( Παρακαλα μην καει το γκαζον στο οακα παλι και .......... )

δεν ειπα οτι ειρωνευεσαι ρε...απλα σου λεω οτι ξερεις τι παιζει....

με την ιδια λογικη τζωρτζ να σου πω κατι???

εδω μεσα μιλαγατε πριν λιγο διαστημα για το διδυμο ντιογκο γκαρσια....

correct me if i am wrong....
    αυτο που λεγατε-με ήταν....ΝΑΙ ....Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ τον φιογκο.....ΑΛΛΑ!! δειτε ρε τι ειχε προηγηθει!!! δειτε ρε....κλπ κλπ....μια φαση πιο πριν τον ειχε χτυπησει υπουλα, και σε εκεινη την φαση του εριξε γροθια στην κοιλια
    αρα??? ""καλως"" επραξε ο γκαρσια ( το καλως σε εισαγωγικα οπως βλεπεις)

παρομοιως....καλως επραξε ο φιλαθλος που ο μπουρουσης του κανει κολοδαχτυλα, του δειχνει το ταμπλο....του λεει δεκαμερες και θα σε φτιαξω ( θα σε βαλω στην θεση σου ειχε πει για την ακριβεια) που του επιτεθηκε...

δεν υπαρχει διαχωρισμος σε αυτα τζωρτζ

προκαλεις και το πληρωνεις
    Όχι με κουκούλα και μαζί με άλλους 50 από πίσω. Έτσι γαμώ και τον Κινγκ Κονγκ φίλε!

Ο Γκαρσία ήταν ένας με έναν. Έφαγε αγκωνιά, είδε ότι το κοράκι πετούσε χαρταετό και απάντησε. Δεν πήγε να βαρέσει κανέναν άλλον. Με τον φιόγκο τα είχε αυτόν κοπάνησε. Μην κοιτάς που η ΝΕΤ ξαφνικά έχασε τα ριπλέι από την αγκωνιά κι ο Γκαρσία εμφανίστηκε ως ψυχοπαθής που βαράει χωρίς ιδιαίτερο λόγο... Μαλακία ως αντίδραση μεν, αλλά ανθρώπινη. Το να κάνω ντου όμως από την κερκίδα με κουκούλα και την κάλυψη του όχλου εμένα μου κάνει κάπως.

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε