με ειδα να γινομαι σαν τον κωλο της μαιμους σε προσωπο,καρκαλα και αυχενα απο το καψιμο που αρπαξα χτες στα μεγαρα.ποναει γτπμ και δεν εχει ερθει καν το καλοκαιρι!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Mε βλέπω να μην μπορώ να κουνηθώ από τον πόνο (real timing καθώς γράφω) από την βόλτα του Σαββάτου σε τετρακέφαλους και πλάγιους από το στροφιλίκι του Αγίου Ιωάννη Ρόσσου.Γέρασα ρε πστ μου!
![]()
Keep spamming!!!:a13:
με ειδα να αποφευγω καταρχην σταματημενα αυτοκινητα (με τελευταιο μια porsche boxter) και στο καπακι τις μπαριερες στην Ελευσινα...αν δεν ειστε στα καλα σας μια βολτα με την μηχανη μπορει να ειναι βαλσαμο...αλλα και απο την αλλη να γινει μεγαλη μαλακια...να προσεχετε και να ειστε παντα ορθιοι...
Σα παλαβός πήγαινα στους άδειους δρόμους της πόλης. Ακόμα φοράω το μπουφάν και το κράνος, καθώς γράφω αυτές τις γραμμές. Χρειάζομαι μια γερή βόλτα (πολλών ημερών).
Είδα να μου γλυστράει η μηχανή γιατί πάτησα πράσινη γλύτσα με το παπούτσι και δεν μπόρεσα να την κρατήσω....την άφησα απαλά και ευτυχώς την γλίτωσα με ένα σημαδάκι στο κάγκελο (αγαπημένο αξεσουάρ!!)....το κακό είναι οτι απο την ένταση να την αφήσω σιγά σιγά με τσίμπησε η μέση.....![]()
Με είδα να γυρνάω απο τη δουλειά οδηγώντας το μοτορι σα κλεμμένο...ξεκράνωτος, να τρέχω, χωρίς λόγο να περνάω κόκκινα, να βγαίνω απο τη στροφή πατηλικόνωντας καθως και να ζουζάρω σε κάθε δυνατή ευκαιρία...
...
επίσης με είδα να μου λέει η δικιά μου
- καλά ποτε έφυγες - πότε έφτασες?
- εεε...ήταν όλα πράσινα...:a13:
- δε μου λες το ξέρεις οτι έχεις 30αρίσει?:a31:
Εγω ειμαι 28. Εχω 2 χρονάκια ακόμα...
Να ειχα παλι το suzuki και όχι το Africa...
Με είδα με το παπί της δουλειάς (πακετάδικο lifan 125 μαμά) να ρίχνω στην Γαλατσίου στο ανέβα σε ενα καραφτιαγμένο supra.
Ρε πιτσιρίκο, ενα σκασμό λεφτά εδωσες στον μηχανικό σου και σε περνάει lifan 125 μαμα?
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Από ό,τι καταλαβαίνω, ο Απρίλιος ήταν δύσκολος μήνας για πολλούς ε;
Με είδα πριν λίγο καιρό να καβαλάω τη Μελίβοια τελείως ζουρλαμένος. Σας πέτυχα σε ένα φανάρι στη Βουλιαγμένης. Λευκό Tiger και μαύρο Ζ750."Άνοιξε" σου έκανε ο φίλος σου δείχνοντας εμένα. Άλλο που δεν ήθελα. Ένα πάτημα κάναμε, ήθελα και άλλο, αλλά όσο και να σου κόλλαγα δεν τσίμπησες. Ίσως δεν έπρεπε να είχα ανοίξει τόσο πολύ από την αρχή.
Αν διαβάζεις εδώ, ευχαριστώ. Το χρειαζόμουν...
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
με είδα να με περνάει παπί (για πολλοστή φορά) στην αττική οδό γιατί κάνω οικονομία στη βενζίνη
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
με ειδα να καβαλαω το μωρο χτες στις 1:30 τη νυχτα, φουλ εξαρτηση κ να 200αριζω, μπας κ αδειασει το μυαλο
απο το αλλο το μωρο...
ματαια ομως, μονο το ρεζερβουαρ αδειασε....
cb 600 hornet '05