το "βροντακας της χρονιάς" ξέχασες...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
![]()
![]()
![]()
![]()
1ο βραβείο στην κατηγορία ''ατάκες'' για το 2011.
:rotflmao: :rotflmao: μα τι μλκς:rotflmao: :rotflmao: δε μπορώ να συνέλθω:rotflmao:
![]()
το "βροντακας της χρονιάς" ξέχασες...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
![]()
![]()
![]()
![]()
1ο βραβείο στην κατηγορία ''ατάκες'' για το 2011.
:rotflmao: :rotflmao: μα τι μλκς:rotflmao: :rotflmao: δε μπορώ να συνέλθω:rotflmao:
![]()
σιγά το κατόρθωμα ρε .... δες μια τη χθεσινή moto 2 στα gp να δεις τι θα πεί ''βροντάω' ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
το "βροντακας της χρονιάς" ξέχασες...
![]()
Kαι του χρονου παιδια ολα ηταν πολυ ωραια . Ευχαριστω
![]()
![]()
![]()
Συγνωμη Allst@rf που δεν καταλαβαμε τι εγινε στη Γραβια .
Γιωργος
και μερικές φωτογραφίες από μένα:
φωτογραφίες
τελικα ετησια δεν ειναι τα χιλιομετρα,δεν ειναι τα τοπια,δεν ειναι το...φαι,δεν ειναι καν τοσο οι μηχανες και η ταλαιπωρια ...
ειναι ο τρουπερ που παντα χανεται,ο καπτεν που καπνιζει περηφανος την πιπα του την ωρα που του τα χωνουν για τις...ακριβεις οδηγιες,ο σναιπερ που ...κυνηγαει τους ...χαμενους,τα...κερατα του μπαρτ,η κοιλουμπα του Ται -καθε χρονια που τν βλεπω εχω την εντυπωση οτι αυξανεται ενα..ποντο-σορυ-,ολοι εμεις που μαζευομαστε καθε χρονο με την πλακα και την...μαλακια μας...
υγ1.σπεσιαλ θενξ στον Βαντα που με...ανεχτηκε ,στον πακμαν που σε ενα σημειο τον ειχα σκουπα και πηγαινα αργα μπας και τον...ξεμοναχιασω ,,στον σναιπερ και τον καπ...-σε σενα φαλακρο αγορι δεν λεω τιποτα ειχες...υποχρεωση..
υγ2.ετησια χωρις τον μπουσα ειναι...απαραδεκτη-και...γρηγορη:wacko:
θενξ του ...ολ
!!!!
![]()
![]()
![]()
Ενα μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα,σε όλους τους leader και σκούπες που είχαν την έννοια μας,που έκαναν τη δοκιμαστική,που προσπάθησαν να περάσουμε καλά τόσα άτομα και τόσες μηχανές μαζί.
Η διαδρομή ήταν παρα πολύ ωραία,αφου στην κατάβαση του Μπράλου λίγο έλειψε να ξύσω και εγώ(Captain πολλά συγχαρητήρια!
)
Ημασταν απίθανα πολλοίκαι νομίζω οτι είναι αδύνατον να πάνε ολα καλά και ίσως να ικανοποιηθούν όλοι.Είναι μια εκδρομή που συμβαίνει μια φορά το χρόνο και είμαι σίγουρη οτι όλοι βάζουν νερό στο κρασί τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.Για μένα ήταν εξαιρετικό να είμαστε όλοι μαζί,να μαθαίνει κάποιος σε κάποιον άλλο τις γραμμές όπως ειπώθηκε πιο πάνω,να μένει κάποιος μέχρι να έρθει η οδική,να τρέχει κάποιος να προλάβει τον άλλον μέσα στο λιοπυρι μην χαθεί και να τον φέρει πίσω,να χανόμαστε 20 μηχανές μέσα σε πλακόστρωτά σοκάκια και να πρέπει να κάνουμε αναστροφή
,μια περιπέτεια,μια παρέα με κοινή αγάπη.
Πολλά συγχαρητήρια σε όσους το οργάνωσαν και κόπιασαν γι αυτό!![]()
![]()
![]()
υ.γ.Το γκρουπ των λουλουδιών ήταν το δικό μου?Κι αν ναι,γιατί λέγεται έτσι?![]()
θελω αλλα μονο σαββατο απογευμα μπορωΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
![]()
![]()
![]()
Εγώ θα έρθω (ίσως έρθει και ο ΝΙΟ), να μας τα πεις από κοντά. Κανόνισα να είναι και ο Φάνης μαζί.
![]()
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Καλώς να'ρθείτε όποτε θέλετεΑρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
θελω αλλα μονο σαββατο απογευμα μπορω![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
εχω δει και κατι σταμπες...να μου πεις αν γινεται![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Παντα τετοια![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Για την Κυριακή έλεγα να το κανονίζαμε αν μπορούσαν τα παιδιά,να παίρναμε και γυναίκες και να γυρίζαμε βολταριστά απογευματάκι. Αν όμως πέφτει παντόφλα πάω πάσο (είμαι παθών και κατανοώ τα προβλήματα του κλάδου), οπότε το κανονίζουμε όποτε μπορείς εσύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
θελω αλλα μονο σαββατο απογευμα μπορω![]()
ΑΑΑΑΑ και μην ξεχάσουμε να πάρουμε και χάρτες μαζί μας μη χαθούμε.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).