Mπράβο !!!!!![]()
![]()
Το έκανες τέλειο το εργαλείο!!!
![]()
![]()
Mπράβο !!!!!![]()
![]()
Το έκανες τέλειο το εργαλείο!!!
![]()
![]()
Eσυ να είσαι καλά φιλαράκο!!!! Με γύρισες πολλά χρόνια πίσω με το garelli , συγκεκριμένα στο 1982 όταν το πήρα κρυφά βόλτα απο έναν φίλο,ήταν μοναδική εμπειρία η πρώτη βόλτα !!! Το μοντέλο ήταν το vip2 (αυτόματο με 2 φυγοκεντρικές εναλλαγές-ταχύτητες).Το αγόρασα σχεδόν 1 χρόνο μετά , και μπήκα στον μαγικό χώρο των 2 τροχών,γύρω μου βέβαια κυκλοφορούσαν RD350,XR250-500,μερικοί φίλοι είχαν ακόμη mercier και molvedo αλλά εγω πλέον είχα <μηχανάκι> έτσι το garelli μου ήταν ο θεός για μένα.Μετάνοιωσα που το πούλησα αργότερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
να σε καλα φιλε G/S![]()
![]()
Δεν έκανες απλά ενα restoring σε κάποια μηχανή,έκανες restoring σε κάποια όνειρα στίς αρχές της δεκαετίας του 80.Και πάλι μπράβο,άλλοι θα το είχαν δώσει σε παληατζή να μην τους πιάνει τον χώρο στην αυλή τους......:
τι λες τωρα... για εμενα ειναι εγκλημα να περνανε παλιατζηδες και να εχουν παλαια μηχανακια πανω γιατι απλα καποιοι δεν ξερουν να εκτιμουν...τελος παντων φιλε μου αν μπορεις-εχεις ορεξη-θελεις γινεται να μου πεις πως λειτουργει το φυγοκεντρικο του γιατι δεν το εχω λυσει ποτε και θα ηθελα να ξερω (κυκλοφορουν πολλες φοτογραφιες αλλα καμια δεν βοηθαει ιδιαιτερα.). ευχαριστω εκ των προτερων![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
... για εμενα ειναι εγκλημα να περνανε παλιατζηδες και να εχουν παλαια μηχανακια πανω γιατι απλα καποιοι δεν ξερουν να εκτιμουν...
Τελικα εσενα σε εχω συμπαθησει πολυ!!!
![]()
Πατέρας πια..
Αν είναι το VIP 1 έχει σταθερό φυγοκεντρικό(δηλαδή οταν φεύγει επιταχύνει σταθερά,και δεν <αλλάζει> άλλη ταχύτητα μέχρι την τελική του).Αν είναι το VIP 2 θα το καταλάβεις γιατί περίπου την στιγμή που έχει φορτώσει το μισό γκάζι,αλλάζει ο ήχος του και επιταχύνει λίγο ακόμη μέχρι την τελική του(είναι όπως περίπου ένα αυτόματο αυτοκίνητο την ωρα που <ρίχνει >τις ταχύτητες επιταχύνωντας.Πληροφοριακά αναφέρω οτι το μεγαλύτερο αδερφάκι του μοντέλου που έχεις ονομαζόταν VIP 3 και είχει χειροκίνητο επιλογέα με τρεις σχέσεις!!(σαν αυτόν που έχουν οι κλασσικές VESPA) Ασε που το ποδόφρενο το είχε στο αριστερό πόδι!!!!Τώρα όσο αναφορά το πώς δουλεύει το συγκεκριμένο φυγοκεντρικό , δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί στο δικό μου δεν το είχα λύσει ποτέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
.τελος παντων φιλε μου αν μπορεις-εχεις ορεξη-θελεις γινεται να μου πεις πως λειτουργει το φυγοκεντρικο του γιατι δεν το εχω λυσει ποτε και θα ηθελα να ξερω (κυκλοφορουν πολλες φοτογραφιες αλλα καμια δεν βοηθαει ιδιαιτερα.). ευχαριστω εκ των προτερων![]()
![]()
![]()
φιλε G/S ειναι με 2 ταχυτητες ειναι σιγουρο. απλα πολλες φορες πιο παλαια σκαλονε και δεν αλαζε λογικο γιατι ειχε μεινει πολλα χρονια σε ακινησια αλλα τωρα αλαζει κανονικα. τελος παντων καποια στιγμη θα το λυσω δεν θα μου την γλυτοσει... σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου![]()
![]()
![]()
ακουσα ενα τραγουδι στο ραδιοφωνο που ελεγε
το garelli μας κοιταζω και θυμωνω μια εφταμιση yamaha ζαχαρωνω![]()
δεν γινοτανε να μην το ανεβασω
http://www.mygreek.fm/el/video-clip/4648/Tsikamboum-(Live)
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πωωωω.. που το θυμηθηκαν αυτο ρε συ???
Εχω να το ακουσω... χρονια και χρονια..
Πατέρας πια..
τι να σου πω δεν ξερω που το θυμιθηκαν εγω παντως προτη φορα το ακυσα
![]()
![]()
Λογικο ρε Τομ!!! Αυτο το τραγουδι βγηκε πριν γεννηθεις!!!![]()
![]()
Πατέρας πια..
tssss pena!kaloriziko file!
ευχαριστω πολυ φιλε λιακο
λοιπον ετυχε να βρω ενα παλιο μου κινητο και μεσα εχω μια φωτο οπως ηταν το μηχανακι καποτε... ελπιζω να βλεπετε τις διαφορες![]()
κορυφαιο ειναι το τιμονι απο αλλο μοτοποδηλατο (δυστιχος πηγε για σιδερα...) και η σελα απο μαυρη σακουλα σκουπιδιων και δεματικα ασπρα μεγαλα
καντε την συγκριση.....
![]()