Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω νομιζω οτι ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ DUCATISTI...
και να πως η Honda ΔΕ μιμείται τη ducati...
http://www.hondamotorcycles.com.au/m...try/vtr250.htm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΩΧ! Ένα αξιόπιστο Ντουκάτι!!!!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω νομιζω οτι ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ DUCATISTI...
και να πως η Honda ΔΕ μιμείται τη ducati...
http://www.hondamotorcycles.com.au/m...try/vtr250.htm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΩΧ! Ένα αξιόπιστο Ντουκάτι!!!!:rotflmao:
Η διαφορά του άντρα απο το παιδί είναι στην τιμή των παιχνιδιών τους....
Ωχ! Ρε! αυτό είναι ίδιο το monsterακι!
το είδε κανείς άλλος ότι ο τίτλος της σελίδας λέει mpe?
EΣΥ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ(Ζ1000) ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕΣ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ(ΚΤΜ950SM)Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΚΟΝΗ ΦΑΝΑΡΙ ΦΑΝΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΗΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ .ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ.Ο ΣΩΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΩΤΣΟ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΡΑΚΟΣΟΥΖΟΚΑΥΛΟΓΚΑΖΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ...ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ(m1k1e) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΕΝΑ CB ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ![]()
![]()
Τι έχει λέει; γΚανΤεΜ; Ωχ ωχ αμά δεις κανά Speed Triple στο φανάρι άλλαξε δρόμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
EΣΥ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ(Ζ1000) ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕΣ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ(ΚΤΜ950SM):rotflmao: :rotflmao:
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ(m1k1e) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΕΝΑ CB ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ![]()
![]()
Πάντως δοκίμασε καμμιά φορά αγγλικό τσάι έχει ωραία γεύση και πολλές ποικιλίες :rotflmao:
Triple 1050![]()
κανα σπιντ τριπλ ρε παιδια νΑ του ΜΑΘΩ ΛΙΓΟ ΤΡΟΠΟΥΣ...
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΜ ΠΑΛΙ ΡΕ ΤΣΟΦΛΙΑ...:a29: :a29:
bibikos ready for action. :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
κανα σπιντ τριπλ ρε παιδια νΑ του ΜΑΘΩ ΛΙΓΟ ΤΡΟΠΟΥΣ...
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΜ ΠΑΛΙ ΡΕ ΤΣΟΦΛΙΑ...:a29: :a29:
Triple 1050![]()
ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΥΓΑ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΚΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΛΑΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
bibikos ready for action. :a5:
Απο όλη την συζήτηση μου εχουν κανει τρομερη εντύπωση οι απαντήσεις του 620... αααα περασε και ενα CBR 1000 στην γειτονιά του (σταματημενο ηταν αλλα πιανεται).
620 ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α φιλια στο maraki![]()
![]()
:rotflmao: που ειναι και συναδελφος σου και που ξέρει το φορουμ μας ρε κατι συμπτωσεις που εχει η ζωη
![]()
![]()
:a028:
ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΡΟΜΟ ΑΜΑ ΔΩ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΠΕΝΤ ΤΡΙΠΛΑρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Τι έχει λέει; γΚανΤεΜ; Ωχ ωχ αμά δεις κανά Speed Triple στο φανάρι άλλαξε δρόμο.
Πάντως δοκίμασε καμμιά φορά αγγλικό τσάι έχει ωραία γεύση και πολλές ποικιλίες :rotflmao:ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΛΕΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΡΩΤΟ ΤΟ ΚΤΜ ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΒΕΒΑΙΑ
![]()
![]()
ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΡΟΜΟ ΑΜΑ ΔΩ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΠΕΝΤ ΤΡΙΠΛΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΛΕΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΡΩΤΟ ΤΟ ΚΤΜ ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΒΕΒΑΙΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. :a5: :a5: :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΡΟΜΟ ΑΜΑ ΔΩ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΠΕΝΤ ΤΡΙΠΛΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΛΕΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΡΩΤΟ ΤΟ ΚΤΜ ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΒΕΒΑΙΑ
![]()
![]()
Στρώσε όμως πρώτα το μηχανάκι σου μην το σπάσεις πριν το χαρείς.![]()
Triple 1050![]()
καλα βρε μπαγασα και ηταν αυτος λογος να μη κανεις δεξια να περασω με το σκειτμπορντ;
wrench
τους σιχαινομαι τους ευρωπεους και ειδικα τους ιταλους βαλανε χερι οπου μπορουν βιομηχανια προς εξαφανιση η ducati και βγαζει το 90 κατι ss900που σπανε κουδουνανε και για να δουλευουν περνουν micouni και για να στριβουν χωρις να χανουν λαδια απο τα μπροστινα showa.κατα τ αλλα ιταλικη βιαμηχανια.Και αν το 900 παει να με περασει με το 600 βαραει και καμοια μπιελα για πρωινο.καποτε υπηρχαν αγωνες αντοχης που ενα κωλο boll d or τριγιρνουσε μονο του οταν bmw kai ducati εψαχναν τα pits.Και αρχισαν να κανουν κινητηρες να μη χανουν λαδια και λαστιχενιους μασπιεδες και ενα καρο κοινοτυπιες που για τον γιαπωνεζο ηταν καθημερινοτητα και μιζα σε ιταλικο χα χα οι ανδρες εχουν μανιβελα.και ηρθαν τα s bikes και αλωνιζαν οι γιαπονεζοι και εχανε εσοδα ο προεδρος της fim που ηταν μετοχος σε ολες τις πιστες και τι εκανε εξομειωσε το 2κιλυνδρο με το 4κιλυνδρο με μια ιδεα μιας αδελφης απο την Αγγλια που ειπε 2κιλ.1000=4κιλ.750.και οταν ακομη τα γιαπονεζικα αλλωνιζαν εβαλαν και κιλα στα 4κιλυνδρα .αν και τοτε δεν τους νικουσαν θα εκοβαν και το δεξι χερι του οδηγου της kawa.και μετα οι ιταλοι ειχαν μονοπωλειο.και τοτε εβγαζαν τα κιλα απο τα 4κιλυνδρα .ελεος με τις μ---ς των διοικουντων την fim περνετε θαρος .Και λετε τι ,οτι εχουν φρεσκαδα εξελιξης; απο τοτε που τους θυμαμε με ενα κωλο 2κιλυνδρο και βαλαμε και desmo.τι το χρειαζεται ο κουλος το βραχιολι αφου στις 20 μερες θελει επισκευη η πομονα.για ξυπνηστε και πειτε μου κινητηρα στις 22,000rpmκαι ρελαντι 500rpm.και δουλευει δεν ειναι ιδεα .στις ποσες ωρες αλλαζει καρτερ η ducati στου αγωνες SBκαι σε ποσες η HONDA.βεβαια δεν λεω σαν μουσιακο ειδος καλες ειναι οι ευρωπαιες
wrench
[SIZE=4]ΤΑ ΙΤΑΛΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ..........1ον- ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΗ ΤΟ ΜΟΤΕΡ!!!!2ον ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΟΥΣ!!!!3ονΔΕΝ ΞΟΔΕΥΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ -ΤΣΟΓΟ-ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΗ!!!!!!!:rotflmao:
![]()
alatis!OI GRIGOROI........