Σελίδα 20 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 101516171819202122232425 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 395

Θέμα: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Honda Cb 500 Four 71

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kppantelis
    [QUOTE=macgyver2180;2166949]κοιτα φιλε μου.εχω παει σε τρεις διαφορετικους για να μου κανουν χρωμιο διαφορα πραγματα απο το μηχανακι.τα φτερα μπροστα πισω απο μεσα δεν εχουν την ιδια ποιοτητα χρωμιου με αυτο που εχει απο εξω.αυτο που φαινεται στην φωτο δεν ειναι σκουρια.εχει χρωμιο αλλα ειναι σαν κακης ποιοτητας.ειναι πιο θαμπο.πιστευω οτι το κανουν για λογους οικονομιας.ενας εκατσε και μου εξηγησε οτι εσωτερικα πρεπει και επιβαλλεται να βαλω ασταρι για χρωμια ωστε να μην σκουριασει μετα απο χρονια.

οσο για την ψωρα που λες τον ρωτησα και μου εξηγησε οτι επειδη πριν τα παω για χρωμιωση η διαβρωση ηταν πολυ μεγαλη ειναι πολυ δυσκολο να μην εμφανιστει αυτο το φαινομενο.

πολυ πιθανο να μου ελεγε μαλακιες.παντως και στους 3 που εχω παει εχω τετοια θεματακια στα χρωμια τοπικα.[/QUOT

φιλε μαγκαιβερ,αυτο που σου ειπαν οτι αν η διαβρωση ειναι μεγαλη δεν μπορει να καλυφτει τελειως ειναι σωστο.εξω ξαναδει παρομοια περιπτωση.τωρα ολα εξαρτονται απο την εκταση της διαβρωσης και απο το μαστορα που τα νικελωσε.σιγουρα τα αδικει η φωτο,οπως λες λογω φλας.τεσπα,δεν θα τα χαλασουμε εκει,μια ερωτηση εκανα.κανεις πολυ καλη δουλεια και μου αρεσει γενικα οπως το πας,οπως και στο παπι,επισης.καλη συνεχεια!
    pantelis performance

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Μια χαρά γίνεται!!!

Σιγα σιγά και σταθερά.. όπως πρέπει!!!

Νταξει σε δικαιολογούμε.. είχες και το παπί να νταντεύεις...

Προχώρα αδερφέ!! Σωραίος!!!
    Πατέρας πια..

Ανυπομονώ να το δώ τελειωμένο!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macgyver2180
    Καλησπερα.μετα απο πολυ καιρο λεω σιγα σιγα να ασχοληθω με το δευτερο σκελετο απο το honda.εχω σκοπο αυτο το σκελετο να του κοψω πισω τα τελειματα οπου πιανει το πισω φτερο και να μπει ο κοκκοβιος και να γινει cafe racer

σημερα πρωι στο σπιτι του φιλου μου που ειχα αφησει το σκελετο γιατι τον ηθελε να παιρνει μετρα για το κοκκοβιο( ασχολειται αποκλειστικα αυτος μονο με την σελα)
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC09981.jpg‎   DSC09983.jpg‎  

ειχα παρει δυο μπουκαλια remover.να θυμησω οτι τον προηγουμενο σκελετο τον ειχα κανει αμμοβολη.αρχισαμε με το remover και τις συρματοβουρτσες

αρχισανε τα δυσκολα.εμπρος καλα μου χερια.

ειλικρινα το μετανοιωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ τριψιμο και αποτελεσμα οχι ικανοποιητικο.το χρωμα ειναι παλιο και εβγαινε δυσκολα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC09984.jpg‎   DSC09988.jpg‎  

κατα τις 12 εφυγα απο το Στεργιο και πηρα μαζι μου το σκελετο να συνεχισω σπιτι.Συνεχισα να τριβω μεχρι στις 5. ειλικρινα δεν θα το ξανακανω.το χρωμα εφευγε πολυ δυσκολα.

μετα απο πολλες ωρες εφτασα σε ενα επιθυμητο αλλα οχι ικανοποιητικο αποτελεσμα.αυριο θα το πιασω με το τριβειο και μπροστα θα βαλω συρματοβουρτσα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC09991.jpg‎   DSC09994.jpg‎  

μετα αφου τελειωσα τον εβαλα στο γκαραζ.πιστευω οτι η λυση της αμμοβολης ειναι η πιο ευκολη .αλλωστε τα δυο μπουκαλια remover κοστισανε 20 ευρω.τον προηγουμενο σκελετο τον ειχα κανει αμμοβολη με 40 ευρω.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC00002.jpg‎   DSC00006.jpg‎   DSC00005.jpg‎  

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    ειναι χοντα φιλε το χρωμα κι ειναι καλης ποιοτητας και δεν φευγει. πολυ πιθανων να ηταν ηλεκτροστατικη και τοτε. τα γιαμαπα παντως γδερνονται πολυ πιο ευκολα.

γιατι μηπως ηταν μαπα το ρεμουβερ? εγω το πηρα 6ευρω το λιτρο παντως. παιζει ρολο κι η μαρκα σιγουρα.

δεν ξερω τι να πω? εγω χθες το πηρα!!!!δεν βγαζεις ακρη αμα δεν εχεις καποιον εμπιστοσυνης.αστο τωρα. τα εφαγα καλα σημερα.ολοκληρη μερα με το σκλετο και ακομα δεν τελειωσα

ειναι το θεμα που το βαζεις και τι επεξεργασια ειχε πριν. για παραδειγμα στις ζαντες απο το cbr μου το στεφανι ειναι λειο στα ακρα και ματ η σαγρε στο κεντρο. βαμμενες με ηλεκτροστατικη απο την μανα τους. στα ακρα το χρωμα τιναζει για πλακα. στο κεντρο παλι ευτυχως οχι. αλλα παλι μου κανει εντυπωση. μηπως δεν το αφησες αρκετη ωρα?
    για δες πως εγινε το τεποζιτο απο honda xl.. και το περασα μονο με πανι για να φυγει. χωρις καθολου ξυσιμο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC00868.jpg 
Προβολές:	540 
Μέγεθος:	92,6 KB 
ID:	256329

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    παιδια σαφως και η αμμοβολη εχει καλυτερο και πιο γρηγορο αποτελεσμα.αλλα προσοχη στην περιοχη του λαιμου με τα νουμερα.μετα απο υαλοβολη και παχια πουδρα στην ηλεκτροστατικη μου εχει τυχει να καλυφθουν εντελως τα νουμερα

καλη συνεχεια

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ Το avatar του/της vforever
    Πανο τωρα που πηρες το κολαει στους σκελετους,για περνα απο την ταρατσα
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ

μετα απο δυο μερες ξυσιμο επιτελους το εφερα σε μια καλη κατασταση.βγηκαν σχεδον ολες οι σκουριες
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC00018.jpg‎   DSC00019.jpg‎   DSC00025.jpg‎  

Παρόμοια θέματα

1. Honda CB Super Four ... na tin paro??
    από stef.corfu στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 12:33
  2. Τι λέτε για το Honda CB 500;
    από Wheelie στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 10:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ