[QUOTE=macgyver2180;2166949]κοιτα φιλε μου.εχω παει σε τρεις διαφορετικους για να μου κανουν χρωμιο διαφορα πραγματα απο το μηχανακι.τα φτερα μπροστα πισω απο μεσα δεν εχουν την ιδια ποιοτητα χρωμιου με αυτο που εχει απο εξω.αυτο που φαινεται στην φωτο δεν ειναι σκουρια.εχει χρωμιο αλλα ειναι σαν κακης ποιοτητας.ειναι πιο θαμπο.πιστευω οτι το κανουν για λογους οικονομιας.ενας εκατσε και μου εξηγησε οτι εσωτερικα πρεπει και επιβαλλεται να βαλω ασταρι για χρωμια ωστε να μην σκουριασει μετα απο χρονια.
οσο για την ψωρα που λες τον ρωτησα και μου εξηγησε οτι επειδη πριν τα παω για χρωμιωση η διαβρωση ηταν πολυ μεγαλη ειναι πολυ δυσκολο να μην εμφανιστει αυτο το φαινομενο.
πολυ πιθανο να μου ελεγε μαλακιες.παντως και στους 3 που εχω παει εχω τετοια θεματακια στα χρωμια τοπικα.[/QUOT
φιλε μαγκαιβερ,αυτο που σου ειπαν οτι αν η διαβρωση ειναι μεγαλη δεν μπορει να καλυφτει τελειως ειναι σωστο.εξω ξαναδει παρομοια περιπτωση.τωρα ολα εξαρτονται απο την εκταση της διαβρωσης και απο το μαστορα που τα νικελωσε.σιγουρα τα αδικει η φωτο,οπως λες λογω φλας.τεσπα,δεν θα τα χαλασουμε εκει,μια ερωτηση εκανα.κανεις πολυ καλη δουλεια και μου αρεσει γενικα οπως το πας,οπως και στο παπι,επισης.καλη συνεχεια!