Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Τοτε επρεπε.Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μιλένα Αποστολάκη
http://www.capital.gr/News.asp?id=1317824
Τωρα ειναι αργααααα αγαπη μου γλυκιααααα που λεει και το γνωστο λαικο ασμα![]()
:ZZZ:
http://www.antinews.gr/2011/03/18/91699/
για να γινει αυτο 8ελει και @@ τα οποια δε διαθετει ουτε ο συγκεκριμενος ουτε η παραταξη που εκπροσωπει....
και εγώ ορέ καπετάνιε που θέλω την χώρα μέσα στην Ευρώπη και την ένωσή της , αλλά διαφωνώ με την κυβερνητική πολιτική , τι σκατά ψηφίζω ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε στηλιτεύω καμια επιλογή.
Καθε μια, εχει τα υπερ και τα κατα. Στο χέρι σας ειναι να αποφασισετε![]()
Προσωπικά θεωρώ ότι το δημοψήφισμα που γίνεται με εκβιαστικούς όρους σε περιόδους κρίσης , όχι μόνο είναι λάθος αλλά και επικίνδυνο.....![]()
151 παει και αυτος στο μουσκιο..
http://www.youtube.com/watch?v=HOgBjS7tlZc
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ρε η κουκουβαγια δεν μπορει να μιλησει.![]()
Ε ρε ντερτια.:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
και εγώ ορέ καπετάνιε που θέλω την χώρα μέσα στην Ευρώπη και την ένωσή της , αλλά διαφωνώ με την κυβερνητική πολιτική , τι σκατά ψηφίζω ?????
Προσωπικά θεωρώ ότι το δημοψήφισμα που γίνεται με εκβιαστικούς όρους σε περιόδους κρίσης , όχι μόνο είναι λάθος αλλά και επικίνδυνο.....![]()
Ακριβώς αυτό φίλε!
Ευτυχώς που δεν θα γίνει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Ακριβώς αυτό φίλε!
Ευτυχώς που δεν θα γίνει.
και από πού προκύπτει αυτό ?![]()
Ειλικρινά πιστεύεις ότι θα φθάσει η κυβέρνηση μέχρι το Γενάρη που λέει ότι θα κάνει δημοψήφισμα ? :a5: :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
και από πού προκύπτει αυτό ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ειλικρινά πιστεύεις ότι θα φθάσει η κυβέρνηση μέχρι το Γενάρη που λέει ότι θα κάνει δημοψήφισμα ? :a5: :a5:
Όχι ! Αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω κιόλας ....![]()
Δυο τρεις πρωτες σκεψεις για το δημοψηφισμα...
Ειμαι πεπεισμενος οτι το μελλον της ελλαδας ειναι μεσα στο ευρω...
Ειμαι επισης πεπεισμενος οτι η σκληρη μονεταριστικη πολιτικη της ευρωπης (γερμανια) ειναι αδιεξοδη οχι μονο για την ελλαδα αλλα για την ευρωζωνη στο συνολο της...
Αυτες οι δυο πεποιθησεις ειναι φανερο πως συγκρουονται μεταξυ τους...
Γνωριζω πως υπαρχει και αλλος δρομος μεσα στο ευρω για την ευρωπη...
Τα οικονομικα εργαλεια υπαρχουν, η πολιτικη βουληση μονο χρειαζεται και μεχρι στιγμης τιποτα δεν εδειχνε οτι ενας τετοιος δρομος θα ακολουθηθει... τιποτα μεχρι χθες...
Ισως τωρα η ευρωπη εκβιαστει να αλλαξει ροτα... ισως οχι... μενει να το δουμε...
παντως δεν πρεπει να το βλεπουμε στενα ελληνικα... ισως παιχτει το ευρω σε αυτο το δημοψηφισμα...
Keep on rocking in a free world !!!
Δε μου λες Βελζεβούλη..
Ποιόν φοβάσαι?
Τον Απατεώνα ή τον Μαλάκα ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Δε μου λες Βελζεβούλη..
Ποιόν φοβάσαι?
Τον Απατεώνα ή τον Μαλάκα ?
βασικά και τους δύο ...
...οκ και το λιβάνι μου την σπάει λίγο![]()
politikous allazoume me ekloges....
polites pws allazoume?
tha vgei o papandreou methavrio kai tha pei oti ton fagan ta megala symferonta kai i dysareskeia twn "pelatwn"![]()
Accipere quam facere praestat injuriam