Δεν είχα δει ούτε ένα επεισόδιο μέχρι χτες. Λίγο λόγω σιχαμένου hype, λίγο λόγω σιχαμένων φανμπόιδων. Αλλά, λόγω τραυματισμού/ακινησίας, μου τέλειωσαν όλες οι σειρές/ταινίες, οπότε είπα να το κατεβάσω να δω τι λέει.
11 επεισόδια σερί. Κοιμήθηκα κατά τις 7 το πρωί. Καλό είναι.
Life begins at 45°.
Μου θύμισες το στόρυ μου με το Αρμαγεδών. Ρε να με παρακαλάνε να το δούμε φίλοι και γνωστοί, όχι να τους λέω, δε τη βλέπω εγώ
αυτή την επιστημονική παρωδία με τις βλακείες.
Το είδα ένα μεσημέρι σε παλιά τηλεόραση και χωρίς καν στερεοφωνικό ήχο πιεσμένος ντε και καλά.
Ακόμα δακρύζω όταν θυμάμαι το "...that's man is not a salesman...that's your daddy..." και το "...Astronauts..."
http://www.youtube.com/watch?v=CjNxU...eature=related
γαμώτι, πάλι τα ίδια τώρα που το ξανάδα...
Ποιος είχε τα φαεινή ιδέα να προτείνει το Sherlock;;;
Ποιος είχε τα φαεινή ιδέα να προτείνει το Sherlock;;;
Τι θα γίνει τώρα;;;; πότε θα'χουμε νέα επεισόδια;;;
ΠΟΤΕ ΘΑ'ΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;;;;;
![]()
:a37:
Πατέρας πια..
'Εχεις παρατηρήσει σ' αυτές τις αμερικανιές (Αρμαγγεδών,Indipendence Day,κλπ) πως όταν μιλάει ο Πρόεδρος(με κεφαλαίο) όοολη η υφήλιος από το Ουλάν Μπατόρ μέχρι τα νησιά του Πάσχα είναι στημένη στους δέκτες και τον παρακολουθεί
απνευστί ενώ μια πατριωτική μουσική υφέρπει στα μεγάφωνα;![]()
Πραγματικά δε με πειράζει. Οι ταινίες αυτές ούτως ή άλλως απευθύνονται στο Αμερικανικό κοινό πρώτα και μετά ως προπαγάνα στους υπόλοιπους.
Πολλές φορές τους ζηλέυω για τη π'ιστη και το πατριωτισμό τους τους αμερικλάνους, αλλά είναι κουβέντα για άλλο θρεντ![]()
Θες να κάτσω να το αναλύσω δηλαδή;
Έχω πλέον ίντερνετ πάλι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Game of thrones το λεπόν.
Τα δυο πρώτα επεισοδιάκια είδα μέχρι στιγμής, και το ενδιαφέρον κορυφώθηκε.
Δεν είναι "μάπα"![]()