Σελίδα 20 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 314

Θέμα: παρέδωσα κι εγω τις πινακιδες σε ΜΟΤΟ & ΚΟΥΤΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    να πω την προσωπική μου ιστορία με οχήματα...

Πέρισυ λοιπόν... I.X. 1400 και μια μοτό 660cc ==>Τέλη κυκλοφορίας 320 ευρώ περίπου.
    Ασφάλειες ===> κάπου 700 τον χρόνο.

Φέτος..μετά απο επιλογή λόγω μικρής.... η μηχανή έφυγε μαζί με το Ι.Χ για να αγοραστεί ενα καινούριο λίγο μεγαλύτερου κυβισμού.

Ι.Χ. 1600cc ---> Τέλη 265
    Ασφάλεια (με κλοπή) ---> 680 τον χρόνο.

Το κέρδος φυσικά είναι μεγαλύτερο απο την συντήρηση ενός αντί για δύο, όπως και για τις βενζίνες.

Οι εποχές που είχαμε δύο οχήματα έχουν περάσει.. ειδικά σκεπτόμενος πως απο 1-1-2012 θα έχουμε και ενα 10-15% μείωση ΟΛΟΙ μας στον μισθό απο παρακρατήσεις.

Δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να προσαρμοστούμε πλέον στις συνθήκες και στην πραγματική μας οικονομική δύναμη (οχι κάρτες και δάνεια). Θα υπάρχουν και υποχωρήσεις σε θέλω και γούστα .. θα υπάρχουν και συμβιβασμοί ... Όσον αφορά το τι κοστίζουν τα αγαθά , μην ξεχνάμε πως όλα ειναι ΥΠΕΡ-τιμολογημένα στην Ελλάδα.. ειδικά στις κατοικίες μιας και το θίγετε..
    Nαι μονο που δεν προσαρμοζονται ολοι στις συνθηκες.Αλλη ειναι η προσαρμογη με τα 500 ευρω , αλλη με τα 5000 ευρω και αλλη με τα μυρια ευρω.Με αυτη τη λογικη γιατι να μην κανουμε και αλλες περικοπες μεχρι τελικης πτωσης(στον 3ο παραπεταμενο κοσμο πως τα καταφερνουν και ζουν με ενα δολαριο την ημερα πιο εξυπνοι ειναι απο εμας)οπως το φαγητο τις μονες μερες του μηνα,το ηλεκτρικο(εντελως περιττη πολυτελεια μια χαρα βολευομαστε με λαμπες πετρελαιου και απο την στιγμη που δεν θα εχουμε λεφτα για περιττα τροφιμα δεν χρειαζομαστε και ψυγειο),την θερμανση(αν δεν φτανουν για πετρελαιο,βαλε ξυλοσομπα και αν δεν εχεις για ξυλα καψε τα επιπλα)κ.α.Και το σπιτι ειναι περιττη πολυτελεια αφου υπαρχουν οι ανοιχτοι χωροι(πλατειες)για ελευθερη κατασκηνωση και οι σκουπιδοτενεκεδες για ελευθερη βοσκη.Επιτελους η ρομαντικη εποχη της μακριας γαιδουρας και του ζουνταπ που χωραει ολη την οικογενεια επιστρεφει.Αχ τι καλα που περνουσαμε παλια.Τι τα θελαμε τα σπιτια με την πισινα και τα τριλιτρα τζιποειδη. :ZZZ:
    Ενα εθνος μια φωνη ειμαστε και αν βαλουμε ολοι πλατη θα τα καταφερουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Nαι μονο που δεν προσαρμοζονται ολοι στις συνθηκες.Αλλη ειναι η προσαρμογη με τα 500 ευρω , αλλη με τα 5000 ευρω και αλλη με τα μυρια ευρω.Με αυτη τη λογικη γιατι να μην κανουμε και αλλες περικοπες μεχρι τελικης πτωσης(στον 3ο παραπεταμενο κοσμο πως τα καταφερνουν και ζουν με ενα δολαριο την ημερα πιο εξυπνοι ειναι απο εμας)οπως το φαγητο τις μονες μερες του μηνα,το ηλεκτρικο(εντελως περιττη πολυτελεια μια χαρα βολευομαστε με λαμπες πετρελαιου και απο την στιγμη που δεν θα εχουμε λεφτα για περιττα τροφιμα δεν χρειαζομαστε και ψυγειο),την θερμανση(αν δεν φτανουν για πετρελαιο,βαλε ξυλοσομπα και αν δεν εχεις για ξυλα καψε τα επιπλα)κ.α.Και το σπιτι ειναι περιττη πολυτελεια αφου υπαρχουν οι ανοιχτοι χωροι(πλατειες)για ελευθερη κατασκηνωση και οι σκουπιδοτενεκεδες για ελευθερη βοσκη.Επιτελους η ρομαντικη εποχη της μακριας γαιδουρας και του ζουνταπ που χωραει ολη την οικογενεια επιστρεφει.Αχ τι καλα που περνουσαμε παλια.Τι τα θελαμε τα σπιτια με την πισινα και τα τριλιτρα τζιποειδη. :ZZZ:
    Ενα εθνος μια φωνη ειμαστε και αν βαλουμε ολοι πλατη θα τα καταφερουμε.
    εσυ μπορει να τα λες για πλακα, αλλα δεν ειμαστε μακρυα απο εκει....
    το θεμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο ειναι "για κακο μας" ολο αυτο...

και για να μην παρεξηγηθω, θα πω οτι η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση...

για να γυρισω στα οχηματα..
    ειχαμε μαθει με οχηματα κτηνη (οσον αφορα τον κυβισμο και τον ογκο) και βαζαμε σαν κριτηρια την ασφαλεια και την προσπεραση στο ταξιδι φορτωμενοι...
    ολα αυτα βεβαια ειναι μπουρδες και κατα βαθος το ξερουμε ολοι.
    ενα ταξιδι γινεται και με ενα απλο 1200αρι αυτοκινητακι και πλεν με τα 90 αλογα που βγαζουν, κανεις και προσπερασεις σε φορτηγα και οποιοδηποτε αλλο αργο οχημα συναντησεις. δεν θα την κανεις την προσπεραση σε 2,4 δευτερα οπως την εκανες με το 1800αρι turbo σου. θα την κανεις σε 3,8. :a12:
    για την ασφαλεια γελαμε. θελαμε τζιπ για να παμε τα παιδια σχολειο και να ειναι ασφαλη ενω και παλι ξερουμε οτι ολα πλεον τα αμαξια ειναι πολυ ασφαλη (συμφωνα με τα test, που ουτως ή αλλως γινονται με 60χλμ/ωρα). οποτε και εδω μας καλυπτει ενα 1200αρι.

στις μηχανες ακομα "χειροτερα" τα πραγματα. με 200αρες παλιες βεσπες εχουν ταξιδεψει σε ολο τον κοσμο.
    αρα δεν χρειαζομαστε το 1200GS. δεν λεω να γυρισουμε στην εποχη του zundapp και της βεσπας. αλλα ενα απλο transalp την κανει την δουλεια του χιλιομετροφαγου.
    θελαμε μεσα στην πολη δυναμη και ευελιξια και κυκλοφορουσαμε με v-strom. το παπι τα κανει ολα. και αν θες το κατι παραπανω,παρε ενα παλιο 400αρι (δικυλινδρο, τετρακυλινδρο) ή ενα εντουρακι τυπου XR250, TTR250 και εισαι αρχοντας. ουτε 650cc (τελη-ασφαλειες), ουτε παραπανω βενζινες...

αν καποιος τα εχει, να τα χωσει και να παρει τα χιλια καλα. και απο οχηματα ας γεμισει ολο το γκαραζ με τετραλιτρα τζιπ και χιλιαρια ss και 1200αρια ταξιδιαρικα multistrada....
    αλλα αν δεν τα εχεις, μην πας ρε κακοιμοιρε να βαλεις δοσεις για το v-strom το 650 (ή ακομα χειροτερα για το BMW 1200GS) επειδη το εχουν παρει ολοι και θα εισαι μουρη στην γκομενα.
    γιατι οταν θα ερθουν τα παγια εξοδα του (ασφαλειες, τελη, σερβις κλπ) ΜΑΖΙ με την δοση θα κλαις με μαυρο δακρυ...

Πολλοί αναφέρθηκαν ότι ο νόμος είχε "παραθυράκι" για να φοροκλεύουμε.....άλλη μια προσέγγιση της φοροκλοπής που μας εξασφαλίζει ήσυχη συνείδηση....δυστυχώς

Παραθυράκι του νόμου σημαίνει ότι εξακολουθείς να είσαι νόμιμος....με την φοροκλοπή π.χ. δεν κόβω τιμολόγια-αποδείξεις επιλέγεις να παρανομήσεις εις βάρος των υπολοίπων ποντάροντας στην έλλειψη ελέγχων....είναι καθαρά συνειδητή επολογή εις βάρος του συνόλου....

και φυσικά κάποιοι θα που "μα καλά από εμένα θα σωζόνταν το κράτος που δεν έκοβα x-αποδείξεις....ας έπιαναν τα μεγάλα ψάρια...."

Αυτό δε, έχει να κάνει με ένα άλλο <<χάρισμα>> του νεοέλληνα, αν πρόκειται κάτι να πληρώσουμε, φόρο κλπ, πάντα βάζουμε το εαυτό μας στο τέλος της λίστας , "ας πληρώσουν πρώτα οι άλλοι και μετά θα συμμορφωθώ και εγώ...." αλλά δεν χωράνε όλοι στο τέλος της λίστας...

Συνεπώς, ναι φταίμε όλοι, και αυτοί που έφαγαν τα πολλά, και αυτοί που έφαγαν από λίγα (οι οποίοι όμως είναι πάααρα πολλοί).

αλλά βλέπεις...πάντα φταίνε οι άλλοι....

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nm92043
    Πολλοί αναφέρθηκαν ότι ο νόμος είχε "παραθυράκι" για να φοροκλεύουμε.....άλλη μια προσέγγιση της φοροκλοπής που μας εξασφαλίζει ήσυχη συνείδηση....δυστυχώς

Παραθυράκι του νόμου σημαίνει ότι εξακολουθείς να είσαι νόμιμος....με την φοροκλοπή π.χ. δεν κόβω τιμολόγια-αποδείξεις επιλέγεις να παρανομήσεις εις βάρος των υπολοίπων ποντάροντας στην έλλειψη ελέγχων....είναι καθαρά συνειδητή επολογή εις βάρος του συνόλου....

και φυσικά κάποιοι θα που "μα καλά από εμένα θα σωζόνταν το κράτος που δεν έκοβα x-αποδείξεις....ας έπιαναν τα μεγάλα ψάρια...."

Αυτό δε, έχει να κάνει με ένα άλλο <<χάρισμα>> του νεοέλληνα, αν πρόκειται κάτι να πληρώσουμε, φόρο κλπ, πάντα βάζουμε το εαυτό μας στο τέλος της λίστας , "ας πληρώσουν πρώτα οι άλλοι και μετά θα συμμορφωθώ και εγώ...." αλλά δεν χωράνε όλοι στο τέλος της λίστας...

Συνεπώς, ναι φταίμε όλοι, και αυτοί που έφαγαν τα πολλά, και αυτοί που έφαγαν από λίγα (οι οποίοι όμως είναι πάααρα πολλοί).

αλλά βλέπεις...πάντα φταίνε οι άλλοι....
    +άπειρο

Η δουλεια του φουρναρη ειναι να πουλαει τυροπιτες και ψωμι
    Η δικια μου ειναι να πουλαω εκτυπωτες

Αν αυτος εχει το δικαιωμα να κρυβει οτι πουλησε τα προιντα του,το εχω και εγω!
    Εμπορος και γω,εμπορος και αυτος! Γιατι οχι δηλαδη? Επειδη αυτος πουλαει για 2 ευρω και γω για 200?

Αν το συγχωρειτε απο αυτον να φοροδιαφευγει,θα το συγχωρησετε και σε μενα!

Και στην τελικη,τι παει να πει "δεν πειραζει που δεν εκοψε αποδειξη για την τυροπιτα"? Επειδη δηλαδη ειναι μικρη η αξια αυτου που πουλαει πρεπει να το κρυψει? Και εμενα,η αξια αυτου που πουλαω ειναι μικρη σε σχεση με αυτον που πουλαει αυτοκινητα! Να το κρυψω και γω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Η δουλεια του φουρναρη ειναι να πουλαει τυροπιτες και ψωμι
    Η δικια μου ειναι να πουλαω εκτυπωτες

Αν αυτος εχει το δικαιωμα να κρυβει οτι πουλησε τα προιντα του,το εχω και εγω!
    Εμπορος και γω,εμπορος και αυτος! Γιατι οχι δηλαδη? Επειδη αυτος πουλαει για 2 ευρω και γω για 200?

Αν το συγχωρειτε απο αυτον να φοροδιαφευγει,θα το συγχωρησετε και σε μενα!

Και στην τελικη,τι παει να πει "δεν πειραζει που δεν εκοψε αποδειξη για την τυροπιτα"? Επειδη δηλαδη ειναι μικρη η αξια αυτου που πουλαει πρεπει να το κρυψει? Και εμενα,η αξια αυτου που πουλαω ειναι μικρη σε σχεση με αυτον που πουλαει αυτοκινητα! Να το κρυψω και γω?
    και σκέψου ότι ο φουρνάρης θα πουλήσει 100 τυρόπιτες των δυο ευρώ...

το παράδειγμα με την τυρόπιτα χωρίς απόδειξη...είναι δείγμα ποσο large λαός είμαστε.....μόνο για τις εντυπώσεις.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Εσύ πρέπει μετά να πουλήσεις εικονικά σε κάποιον όμως για να καλύψεις την αποθήκη σου.
    Ο τυροπιτάς δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εσύ πρέπει μετά να πουλήσεις εικονικά σε κάποιον όμως για να καλύψεις την αποθήκη σου.
    Ο τυροπιτάς δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.

οτι μεινει την τρωει.βεβαια τωρα που μενουν ολες οι τυροπιτες,αυτοκινητα,μοτοσυκλετες,γραναζια,αλυσιδες, συνεργεια αδεια,διαμερισματα και αλλα αγαθα ολα απουλητα τον ¨τρωνε¨
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gourouni
    ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΟΦΕΛΟΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟΥΜΕ.
    fate tin skoni mou.xa!

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    .Αχ τι καλα που περνουσαμε παλια.
    θυμασαι ρε μ@λ@κ@ το 2011?? ....τοτε που φορουσαμε και ρουχα??

Πλάκα-πλάκα θα γίνω ρουφιάνος τώρα στα γεράματα αν κατά κακή του τύχη δω κανέναν έξυπνο να κυκλοφορεί αμέριμνος με μοτό ή κουτί χωρίς πινακίδες.
    Γιατί οι άντρες είναι στα έργα και όχι στα λόγια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Πλάκα-πλάκα θα γίνω ρουφιάνος τώρα στα γεράματα αν κατά κακή του τύχη δω κανέναν έξυπνο να κυκλοφορεί αμέριμνος με μοτό ή κουτί χωρίς πινακίδες.
    Γιατί οι άντρες είναι στα έργα και όχι στα λόγια.
    είμαι πολύ περίεργος να δώ τι θα πείς στην καταγγελία σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    είμαι πολύ περίεργος να δώ τι θα πείς στην καταγγελία σου

Φακές και φακές, δεν παίζω εγώ.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    δω κανέναν έξυπνο να κυκλοφορεί αμέριμνος με μοτό ή κουτί χωρίς πινακίδες.
    Aν έχει πληρώσει τέλη, μετράει?
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Aν έχει πληρώσει τέλη, μετράει?

Αρχές και τέλη δεν μετράνε, πληρωτέο επί τη εμφανίσει ( σ.σ. πινακίδες).

Σελίδα 20 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 12:16
  2. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  3. Αεροσακος σε μοτο
    από el_hymador στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 16:04
  4. τελικα τσιμπησα κι εγω δυο....
    από tools στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 11:15
  5. Κυριε Κυριε ? να πω ενα ανεκδοτο κι εγω?
    από bmour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2004, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF