σε κανα δυωρο ξεκιναω και εγω...μην φατε χωρις εμενα ρε καθικια....![]()
σε κανα δυωρο ξεκιναω και εγω...μην φατε χωρις εμενα ρε καθικια....![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
ΑΛΛΩΝΙΣΤΕ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλό δρόμο σε όλους τους 36ωρίτες.![]()
Sent from me using a computer.
Καλούς δρόμους!![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Γυρίσανε ,Ωρέ ,τα παληκάρια ;;;
Για πέτε μας ...τί; - πώς; - πόσα; - πότε; - πόσοι; - πού; - με τι συνθήκες;- όλα καλά;
Φωτόζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ........![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Τελειωσε....επιτελους....
παρα πολυ στροφιλικι, νερο-χαλαζι-ζεστη....
με μαλλον κακες επιλογες συνδιασμων διαδρομης που δεν αφηναν "χαλαρα" ενδιαμεσα για ξεκουραση.
Σχεδον σαδομαζοχιστικη η διαδρομη, πολλες εγκαταληψεις.
γύρισα σπίτι στις 7.00. (To πρωί σήμερα)
Τερμάτισα μαζί με το Νίο κάπου στις 3.00
Δε νομίζω ότι θα το κάνουν όλο και πάρα πολλοί.
Βρόχα έπεσε αλλά όχι ΠΑΡΑ πολύ.
(για λάσπη όμως αρκετή)
Κάποιος από εδώ μέσα τράβαγε φωτό. με κάνον 7Δ...
(ρουφιανιά)
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 14/05/2012 στις 10:52.
οταν ξεκουραστειτε περιμενουμε να μας τα πειτε![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
η χθεσινή μέρα ήταν απίστευτη.
αυτομαστίγωμα ολικής. η δυσκολότερη physical δοκιμασία από αυτή δεν νομίζω ότι έχω προσωπικά περάσει.
πολλά μπράβο πάνε σε πάρα πολλούς. Με τον καιρό ελπίζω να είμαστε πιο αναλυτικοί.
ενδεικτική διαδρομή Κυριακής:
Ναυπλιο – Αχλαδοκαμπος – Τρίπολη – Βλαχέρνα – Κλειτορία – Φτέρη – Αίγιο - Π.Ε.Ο. Πατρών – Ρίο – Θέρμο – Προυσός – Γέφυρα επισκοπής Λίμνης Κρεμαστών Κρεμαστών – Φραγγίστα – γεφυρά Τατάρνας – Χαλκιόπουλο – Έμπεσος – Βαλαώρα (Γύρος Κρεμαστών) - Βίνιανη – Καρπενήσι – Κρίκελο – Δομνίστα – Περδικόβρυση – Άνω Χώρα – Νότια Πλευρά Μόρνου – Πεντεώρια – Ιτέα.
- ανάλογα που ήταν ποιος και που, έβρισκε βροχές και καταιγίδες. Εμένα με βρήκε στο γύρο της Λίμνης Κρεμαστων (όχι για πολύ όμως η αλήθεια είναι).
- Από το Καρπενήσι και μέχρι το Μόρνο όλο βρεγμένο οδόστρωμα.
- εμένα με έπιασε η νύχτα μετα την άνω Χώρα και τα χρειάστηκα
- πολλα παιδιά πέρασαν όλο το τελευταίο κομμάτι νύχτα. Στις 11+ το βράδυ που έφτασα Ιτέα έδινα πληροφορίες τηλεφωνικώς σε παιδιά που πλησίαζαν Περδικόβρυση για να περάσουν το χωματόδρομο Από Περδικόβρυση – Κρυονέρια!!
- Οι βροχές είχαν κατεβάσει πολλά χώματα και το βράδυ πέρα από τη γλίτσα είχες και παντού λοφάκια με χώμα στις στροφές χωρίς να τα βλέπεις.
η αποθέωση όμως όλων για μένα ήταν στα Απεράντια Όρη (βόρεια πλευρά λίμνης Κρεμαστών). Ήμουν εκεί με τον sirax και την ομάδα του από το Άργος τον faraway και αρκετούς άλλους, όπου συμβαίνει το ακόλουθο σκηνικό ... :
Καταιγίδα τρελή, να ρίχνει και να μη βλέπεις τίποτα, πλάι στις κορυφές των βουνών με αρκετό υψόμετρο. καμια 15αρια μηχανές να ακολουθάμε τον Χάρη που έδινε ρυθμό και κατεύθυνση, ωσπου ακούμε τη μέγιστη βροντή πολύ διπλα μας. όλα τα κεφάλια γύρισαν να κοιταχτούν μήπως και βάρεσε ο κεραυνός (που μολις έπεσε) σε κάποιον από εμάς. στην επόμενη στροφή ερχόμαστε αντιμέτωποι με έναν τρελό καπνό. πλησιάζοντας, βλέπουμε ένα δέντρο να έχει πιάσει μια φωτιά βγαλμένη από κινηματογράφο. όταν λέμε όμως φωτιά εννοούμε δαιμονισμένη φωτιά. λες και είχαν λούσει το δεντράκι με κηροζίνη και να φλέγεται σα τρελό, ενώ η καταιγίδα να μη μπορεί να το σβήσει!!!
encore, καφε με τα παιδιά από τη Σύρο λίγο πριν τα διόδια της Λαμίας που περίμεναν να περάσει η ώρα για να πάνε στο Πειραιά να πάρουν το καράβι για την επιστροφή. Εσπρεσάκι 2 το πρωι για να συνέλθουμε. Με ξύπνησε η κουβέντα και ήρθα μια χαρά στο σπίτι πάνω που είχα ξεκινήσει να έχω αμφιβολίες.
να μαστε καλά να μας ξανα π&δηξουν οι guzzaiοι
άφησα απέξω δυο πράγματα
1. τη μέρα του Σαββάτου η οποία ήταν λιγο περίεργη και παραλίγο να με χαλάσει τελείως. στη πορεία θα αναφερθώ και σε αυτή.
2. επειδη με πονάνε χερια ποδια και όλα τα υπόλοιπα θυμήθηκα μόνο τη physical κουραση ξεχνώντας το mental του όλου εγχειρήματος. Το οποίο ήταν και αυτό σοβαρό γιατι το όχι καθαρό μυαλό με έκανε να κάνω γυρους βραδυατικα πάνω κατω την Ανω Χωρα – Ελατου γιατι ο ταβερνιάρης στην Άνω Χώρα με έστειλε από το καινούργιο κομματι, προς Λιμνιτσα.
30 χιλιομετρα έξτρα στις 9 το βράδυ και σε μερη που δε σε παίρνει να κάνεις λάθη γιατι δε θα σε βρει κανένας. αντι να τη γράψω τελείως τη φωτογραφία και να συνεχίσω, γύρισα ξανα πάλι πίσω και ανεβοκατέβαινα τσαντισμένος. Αφου τη γλύτωσα και δε με τιμώρησε μάλλον άγιο είχα μαζί μου.
Φαντάζομαι εννοείς τον siraxanz ακα Χάρης. Έχω ακούσει ότι είναι τρελό οδηγάκι, σατανάς της ασφάλτου μα και σιδηρόκωλος όσο δεν πάει. χαχαχαχαχα
Θα σας πήγαινε με "χαλαρούς" ρυθμούς φαντάζομαι.
Μπράβο ρε μάγκες, ζηλέψαμε. Πάντα τέτοια και πάντα όρθιοι.
Μπορεί η κούραση να έχει αφήσει τα σημάδια της αλλά είμαι σίγουρος ότι το χαμόγελο πλάτυνε και μεγάλωσε και σε διάρκεια για όλους όσους συμμετείχαν.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).