Σελίδα 20 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223242530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 482

Θέμα: Τζάκια : Σήμερα ντουμανιάσαμε στην αιθάλη στα ΒΠ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    @@ κατάλαβαν..
    an den trexame emeis na kopsoume ta dentra, na kaime ksula kai na anevei i molinsi apo ta tzakia, na dw pws tha epefte i timi tou petrelaiou....
    milate kiolas

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Βλέπω να έχει φτάσει το θέμα αισίως στις 19 σελίδες και ειλικρινά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, έχω μια απορία από την αρχή... αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που τονίζουν τις βλαβερές συνέπειες της καύσης ξύλων κτλ, την ίδια στιγμή θεωρούν δημοκρατικό τους δικαίωμα και κεκτημένο να καπνίζουν και να φουμάρουν αρειμανίως σε κλειστούς χώρους που υποτίθεται ότι απαγορεύεται το κάπνισμα. Εμένα τουλάχιστο μου μοιάζει το λιγότερο τραγελαφικό κάποιος να ωρύεται για τις βλαβερές συνέπειες για την υγεία και το περιβάλλον της καύσης ξύλων και ταυτόχρονα να ντουμανιάζει μικρά παιδιά και τους γύρω του με το "αβλαβές" τσιγαράκι του...
    me prolaves....kai oxi mono auto...
    me apantiseis tou stul....sta ar@@@@, egw goustarw na kapnizw kai xestika an kanw kako ston allon....na pigainete esis pou dne thelete ton kapno alou klp klp klp klp

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    me prolaves....kai oxi mono auto...
    me apantiseis tou stul....sta ar@@@@, egw goustarw na kapnizw kai xestika an kanw kako ston allon....na pigainete esis pou dne thelete ton kapno alou klp klp klp klp
    Ακριβώς φίλε μου όπως τα λές!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς φίλε μου όπως τα λές!!!
    Δεν είναι ακριβώς τα ίδια. Ο καπνιστής είναι εξαρτημένος από την νικοτίνη και θα καπνίσει ακόμα και στο ασανσέρ. Δεν έχει δηλαδή και μεγάλο περιθόριο επιλογής και μπορεί μόνο να αναβάλει το κάπνισμα του επόμενου τσιγάρου μόνο για λίγα λεπτά όταν βρίσκεται σε ακατάλληλο περιβάλλον.

Αυτός που κάνει κάτι βλαβερό για τους άλλους επίτηδες όμως είναι πράγματι ασυνείδητος.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas_versys Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι ακριβώς τα ίδια. Ο καπνιστής είναι εξαρτημένος από την νικοτίνη και θα καπνίσει ακόμα και στο ασανσέρ. Δεν έχει δηλαδή και μεγάλο περιθόριο επιλογής και μπορεί μόνο να αναβάλει το κάπνισμα του επόμενου τσιγάρου μόνο για λίγα λεπτά όταν βρίσκεται σε ακατάλληλο περιβάλλον.

Αυτός που κάνει κάτι βλαβερό για τους άλλους επίτηδες όμως είναι πράγματι ασυνείδητος.

...Kαι το ακατάλληλο περιβάλλον γίνεται μεμιάς κατάλληλο γιαυτόν και ακατάλληλο για εμένα... Δεν έχει νόημα από την αιθαλομίχλη η συζήτηση να περιέλθει στο κάπνισμα, όποιος κατάλαβε τί ήθελα να πώ κατάλαβε (π.χ. kalgeorge καλή ώρα)

ΣΧΕΤΙΚΟ - ΑΣΧΕΤΟ

ο κλιματισμός του αυτοκινήτου μου πλέον μυρίζει καμμένο.....

θα πρέπει λοιπόν να αλλάξω φίλτρα έτσι???

(δεν κάνω πλάκα, κουβαλάω και το μωρό μεσα στο αμάξι)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Διαμαρτύρομαι έντονα για μερικούς που ενώ κόπτονται από ευαισθησία και οικολογική συνείδηση γι αυτούς που επιβαρύνουν το περιβάλλον με την καύση ακατάλληλων υλών, ταυτόχρονα -και με το πρόσχημα της αποφυγής καταπίεσης μιας φυσικής βιολογικής λειτουργίας- δεν αισθάνονται ένοχοι να κλάνουν ανεμπόδιστα και ανερυθρίαστα σε κλειστούς και περιορισμένους χώρους μαζικής συνάθροισης, όπως λεωφορεία, Τράπεζες, προθάλαμοι ιατρείων, ασανσέρ κλπ.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Διαβάστε το κι αν μετά από αυτό κάποιοι πιστεύετε ότι η εμφάνιση αιθάλης από τα καυσόξυλα είναι λόγος να πέσει η τιμή του πετρελαίου..... τι να πω.

http://www.eglimatikotita.gr/2013/01/blog-post_571.html
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    πΑρε...........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	koutsouro-thumb-large.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	23,4 KB 
ID:	278292
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas_versys Προβολή μηνύματος

ο καπνιστής είναι εξαρτημένος αλλά και αυτός που κρυώνει υποφέρει...
    ο ένας έχει απέναντί του την εξάρτηση ενώ ο άλλος τον χειμώνα και το κρύο σπίτι.
    μάντεψε ποιο από τα δύο ΔΕΝ μπορείς να το κερδίσεις...
    είμαι κατά της χρήσης τζακιού αλλά ΔΕΝ ξεκίνησε ξαφνικά τόσος κόσμος να χρησιμοποιεί τζάκι -και να το κάνουμε εμείς θέμα εν έτει 2013- γιατί έχασε την συνείδησή του ή την κοινωνική του ευαισθησία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Κατ' αρχήν πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα υπάρχει τόσο έντονο πρόβλημα από τα τζάκια στην Αθήνα και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για όσους επέλεξαν την λύση αυτή.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος επίτηδες καίει ξύλα για να μολύνει την ατμόσφαιρα (περισσότερο από ότι είναι ήδη).

Τώρα που το πρόβλημα είναι γνωστό όμως, πρέπει να αναθεωρήσουν τις επιλογές τους.

Το τσιγάρο είναι πάρα πολύ γνωστό ότι βλάπτει και όσοι καπνίζουν εκεί που απαγορεύεται και εκεί που δεν απαγορεύεται τυπικά αλλά βλάπτει έτσι κι αλλοιώς κάποιους άλλους, ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Η εξάρτηση δεν είναι δικαιολογία γιατί μπορείς πάντα να βγεις έξω και να καπνίσεις. Να σημειώσω ότι είμαι πρώην καπνιστής.

Επί την ευκαιρία, βρήκα και αυτό. Μάλλον σκέφτηκαν ότι τα έξοδα νοσοκομειακής περίθαλψης θα ξεπεράσουν το έσοδα από τον φόρο του πετρελαίου και αποφάσισαν κάτι να κάνουν! Δεν νοιάστηκαν ξαφνικά για την υγεία μας, εννοείται.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231228984
    I will take the mountains!

Αυτό που βλέπω εγώ είναι την υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας να βαθαίνει. Πάντα αντίδραση στο πρόβλημα και ποτέ πρόληψη του προβλήματος...σε όλα τα επίπεδα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panoskl Προβολή μηνύματος
    .... Να σημειώσω ότι είμαι πρώην καπνιστής. ...
    Ναι, το είχαμε καταλάβει.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ναι, το είχαμε καταλάβει.
    Δηλαδή, εσύ πώς το κατάλαβες; Ο πληθυντικός σε ποιούς αναφέρεται;
    I will take the mountains!

Παρόμοια θέματα

1. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  2. Καφεδακι (με ολιγη βολτα), σημερα στις 6:00 στην καντινα
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 16:42
  3. Σημερα τριτη καφες στα Λιμανακια στις 6+
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 16:34
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία