Θα έβαζα του zundapp αν κράταγα αυτό το μπροστά, αν ήταν πιο κοντό το υποπλαίσιο, άλλο ψαλίδι πιο κοντό και σχετικά χωμάτινα λαστιχάκια. Με usd μπροστινό, το υποπλαίσιο σε αυτό το μήκος, θα κράταγα το suzuki ντεπόζιτο (θα πέταγα και κλιπ ονς ) Τώρα επειδή η αισθητική είναι περίεργο πράμα ότι σου φωτίσει, άλλωστε έχεις δώσει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς και δε νομίζω κανείς να μπορεί να αμφισβητήσει ότι σίγουρα θα βγάλεις κάτι πολύ όμορφο.
Διπλο τεποζιτο δε το σκέφτεσαι ε?
Και για μένα του ζουνταπ, αλλα δε ξέρω τι εχεις στο μυαλο σου για τη τελική μορφη της μοτο
Σπυρο μηπως πρεπει να ψαξεις και για κανενα αλλο τεποζιτο?Ειναι ολη η μοστρα στο μηχανακι.Αυτο του σουζουκι δεν..........Ωραια δουλεια εγινε στο υποπλαισιο
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
παίδες κάθεται 10 πόντους πιο ψηλά του zundapp !!! ναι είναι πιο όμορφο αλλά νομίζω πως κάτι ξέρει ο σπύρος
Στο υποπλαίσιο έδωσες ρέστα. Καλλιτέχνική δουλειά.. Ψηφίζω Zundapp (δεν ξέρω πως κάθεται αλλά μου φαίνεται πιο όμορφο).
Σπύρο το υποπλαίσιο είναι με ηλεκτροκόλληση ηλεκτροδίου ή σύρματος; Το τεπόζιτο του zuntapp δεν παίζει να διαμορφωθεί κάπως; π.χ μπρουτζοκόλληση για να έρθει να κάτσει εκεί που θες; Από το πληκτρολόγιο βέβαια όλα φαίνονται εύκολα!! Καλή δύναμη![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Πρέπει να βρεις λύση για τo zundapp.....![]()
Zundapp κι εγώ!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πω πω μια φωτο!!! σαν να βλεπεις το καινουριο μοντελο Zundapp !
Του παει πιο πολυ αυτο το στυλ το τεποζιτο σιγουρα !!
Αλλα επειδη ξερω οτι θα κανεις οτι σου κατεβασει το γυαλιστερο σου κεφαλι(καλα κανεις αλλωστε) και επειδη δεν "καθεται" σωστα λογω τουνελ σε αφηνω να δημιουργησεις!!!
Ενας μονο???Πολλοιιιιιι!!!!
:rotflmao:
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Εγώ βλέποντας τους σωλήνες μόνο νόμιζα οτι φτιάχνεις σιδερώστρα, μετά με το τεπόζιτο επάνω κατάλαβα τι κάνει.
κατά τη γνώμη μου άνοιξε όλο το τούνελ του ZUNDAPP να κάτσει πιο κάτω. Το άλλο τεπόζιτο είναι:
![]()
Πολυ ωραια κατασκευη το υποπλαισιο. Ψαλιδι θα αφησεις το ιδιο? ταπεινη μου γνωμι πρεπει να κοντινει πολυ το μηχανακι για να μη μοιαζει με supermotard. Βεβαια δεν εχω καταλαβει ακομα σε τι στιλ θελεις να ειναι. Οπως και ναχει καλη συνεχεια. Ανυπομονω για το αποτελεσμα!!!!!
Σε καποια φαση πρεπει καποιος να μας δειξει πως κουρμπαρεις σωληνες ειτε με ραφη ειτε τουμπο χωρις να τσαλακωνουν (χωρις κουρμπαδορο με ραουλα γιατι κοστιζει 2000 €... )
Μάστορας είναι αυτός που μπορεί να φτιάξει αυτά που χαλάνε οι άλλοι.