Αυτη είναι ωραία
Για όσους ενδιαφέρονται για κάλυμμα Bagster
http://www.giassaris.gr/showprod.php?id=1746
ο Γιάσσαρης το δίνει στα 160€ το οποίο με πολυυυυύ ζόρι πέφτει στα 150€ και δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο,
πράγμα το οποίο σημαίνει 3 εβδομάδες περίπου με παραγγελία.
Νομίζω πως δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να σκάσει τόσα φράγκα.
Τουλάχιστον εγώ, ήμουν διατεθειμένος να δώσω το πολύ μέχρι 120€ για το συγκεκριμένο κάλυμμα της Bagster.
btw από εξωτερικό το βρίσκει κανείς στα 140€ μαζί με μεταφορικά.
Καλησπέρα Και από μένα εγώ είμαι από Κρήτη. Είναι η πρώτη μου μοτοσικλέτα την έχω περίπου 4 μήνες και έχω κάνει περίπου 3000 km...το πρόβλημα με τα σβησιματα δεν μου παρουσιαστήκε σε έμενα έχω και εγώ θέμα με τιν αλυσίδα ακούγεται πολύ έντονα τιν έχω πάει 2 φορές για ρύθμιση αλλά πάλι τα ίδια θα τιν ξαναπάω αυτές της μέρας γιατί προχτές καθώς άναβενα μία ανηφόρα με μεγάλη κλήση άκουσα ένα έντονο τροχαλιτο από τιν αλυσίδα, μου κόπηκαν τα γόνατα ευτυχώς δεν συνέβει κάτι χειρότερο. ..σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστιμενος στα λεφτά που έδωσα σχέση με αυτό που πήρα παντός για μένα πρέπει να αλλαχθεί η σέλα γιατί μετά από κάποια km κουράζει πολύ...
Καλησπέρα παίδες...
Παραθέτω κάποια links από προϊόντα/αξεσουάρ που μάλλον θα τσιμπήσω από eBay.
Αν κάποιος έχει βρει κάτι φθηνότερο, ας το παραθέσει.
Οι τιμές είναι με τα μεταφορικά.
Προστασία
Crash Bobbins Protectors (Μανιτάρια) στα 60€
Swingarm Crash Bobbins (για το ψαλίδι που χρησιμεύουν και για ανύψωση με Paddock Stand) στα 61€
Front Fork Sliders (για τον μπροστινό τροχό) στα 29€
Σίτα ψυγείου στα 67€
Άνεση
Fly Screen PUIG - Light smoke LONG version (Ζελατινά ψηλή) στα 95€
Εργαλεία
Set Front & Rear Paddock Stands στα 67€
Rear wheel roller (για λάδωμα αλυσίδας, αντί του paddock) στα 31€
Κοίτα... για όλα ναι.
Ωστόσο σίγουρα θα πάρω τα εξής
Προστασία
Crash Bobbins Protectors (Μανιτάρια) στα 60€
Swingarm Crash Bobbins (για το ψαλίδι που χρησιμεύουν και για ανύψωση με Paddock Stand) στα 61€
Front Fork Sliders (για τον μπροστινό τροχό) στα 29€
Σύνολο 150€
Τα υπόλοιπα τα παρέθεσα εγκυκλοπαιδικά...
Ωστόσο θεωρώ αυτονόητο να μπαίνουν μανιτάρια σε κάθε μηχανή γιατί ενδέχεται να σε γλιτώσουν από άλλα, περισσότερα, έξοδα.
Καλημέρα σε όλους σας,
Ειπα λοιπόν και εγώ να γίνω κάτοχος της μηχανής που μου πήρε το μυαλό .. και έγινα!
Μόλις συμπλήρωσα τα πρώτα μου 1000km και μέχρι τώρα όλα μου πάνε καλά. Να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι η εμπειρία μου δεν είναι μεγάλη αλλά προσπαθώ
μεγάλη προσοχή να αποκτήσω το know how.
Μοναδικό πράγμα που με χαλάει είναι η θορυβώδης αλυσίδα..
Μέση κατανάλωση 4.3lt/100 με κάποιες αμφιβολίες όμως, και για αυτό θα ήθελα την γνώμη σας.
Πόσα χιλιόμετρα σας βγάζει η ρεζέρβα; από την στιγμή που μου αναβοσβήνει η ένδειξη χαμηλής στάθμης κάνω 50χλμ και πάω σε βενζινάδικο οπου γεμίζω με 12 λτρ!
Αυτό έχει γίνει 3 φορές. Μπορείτε να μου πείτε πως είναι δυνατόν; Πραγματικά μπορεί να ακούγεται κάπως χαζό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν αυτό αφού η
συνολική χωρητικότητα είναι 14 λτρ.
Σας ευχαριστώ πολύ.
καλως ηρθες φιλε !!λοιπον και εμενα η καταναλωση μ ειναι στα 4.3 και το εχω επαληθευσει αν και εμενα στην αρχη μ φαινοταν καπως χαμηλο νουμερα..οσο για την ρεζερβα..να μαι ειλικρινης δεν το αφηνω να πεσει τοσο η βενζινη οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο!
Καλό είναι να μην αφήνουμε τα μηχανάκια να λειτουργούν με τις αναθυμιάσεις του ρεζερβουάρ γιατί η αντλία θα μας αφήσει χρόνους. Λειτουργεί βυθισμένη στο καύσιμο για να ψύχεται...
Γεια σου φίλε μου.
Έχω κάνει και εγώ 1200 χιλιόμετρα και δεν έχω ακούσει έως τώρα κανένα θόρυβο από την αλυσίδα.
Κάθε 500 χιλιόμετρα η μετά από κάθε επαφή με νερό (πλύσιμο – βροχή) πρέπει να λιπαίνουμε την αλυσίδα.
Όσο την έστρωνα είχα κατανάλωση 4,5L και τώρα που την έστρωσα και τσιμπάω αρκετά συχνά το γκάζι έχει πάει 4,6L. μάλλον πρέπει να κάνεις πολύ ήρεμη οδήγηση.
Η ρεζέρβα είναι 2,7 λίτρα και ανάλογα με την οδήγηση που κάνεις θα σε βγάλει και ανάλογα χιλιόμετρα.
Χοντρικά φτάνει για 50 περίπου χιλιόμετρα. Όλες οι ρεζέρβες (αυτοκινήτων και μότο) είναι έτσι κανονισμένες ώστε να βγάζουν αυτά τα χιλιόμετρα.