Ρε παιδια επειδη με τα πορτοκαλια και με τα πολλα πολλα το εχασα λιγο.. Απο το περιπτερο οι Αθηναιοι θα ξεκινησετε στις 9 και θα περασετε απο μαλακασα; Αν ναι να σας συναντησω στα mcdonalds.. Γιατι θα ξεκινησω απο ευβοια!
Ρε παιδια επειδη με τα πορτοκαλια και με τα πολλα πολλα το εχασα λιγο.. Απο το περιπτερο οι Αθηναιοι θα ξεκινησετε στις 9 και θα περασετε απο μαλακασα; Αν ναι να σας συναντησω στα mcdonalds.. Γιατι θα ξεκινησω απο ευβοια!
Κοίτα να δεις επιτυχία η βόλτα του Άκη, μωρέ μπράβο!!!
Που ήσουνα κρυμμένος παλικάρι μου εσύ τόσον καιρό??? εεεετσι να βάζεις βόλτες να μας μαζεύεις.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καλησπερα φιλε μου.Θα βρεθουμε στο περιπτερο και θα φυγουμε απο Μανδρα,την παλια εθνικη..Οποτε αν θες,η εισαι στο περιπτερο στο Χαιδαρι στις 9 η αλλιως μας συναντας στην διασταυρωση Ερυθρων-Πλαταιων περιπου 10 χιλιομετρα μετα την Θηβα.Εκει θα ειμαστε κατα τις 9:30 με 9:40 υπολογιζω..Αν θες κατι αλλο,ρωτας![]()
Here I am,on the road again.......
κλασικος Βασιλης!!!!!! λοιπον θα σας βρω στο περιπτερο στις 9! τα λεμε το πρωι...
ρε βάσκα....
φτιάχνεις σαντουιτσακια για όλη την παρέα ρε?
ρισπέκτ ρε φίλε......
Πωωωωωωωωωωωωω ρε φιλε.....
και γαμω τις φωτογραφιες!!!
Πολντοκατασταση
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ΚΑλα να εβαζες μαρουλια και ντοματες εγω βλεπω να τα τουρμπιζεις και με πολλα οκτανια μαγιονεζες,αλατια,αλλαντικα...
ΚΑλη διασκεδαση παιδια και προσοχη παντα στο δρομο!!![]()
Ωρε Βασιλη!
Τύφλα να έχει το εβερεστ........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλη βολτα παιδια..![]()
να περασετε ομορφα αλανια!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...