θενξ! για πρωτη φορα εγινε πολυ καλο! σειρα εχουν τα υπολοιπα... ενα καθε μερα!!! χαχαχαχααα!
θενξ! για πρωτη φορα εγινε πολυ καλο! σειρα εχουν τα υπολοιπα... ενα καθε μερα!!! χαχαχαχααα!
τιποτα
ετσι παει λιγο λιγο και σιγα σιγα γτ αμαβιαζεσε δεν κανεις τιποτα
Καλά το πας μάστορα
το 80αρι γυαλοχαρτο να το αφησεις. μονο ζημεια κανει. τα υπολοιπα αψογος!
θενξ SHOOTER045!!!
ναι motomaniac, ενα δικιο το εχεις.. οχι 80, αλλα λιγο πιο χοντρο για αρχη στανταρ θελει
γτ εχει ενα σωρο μ@λ@κιες απο κατω. Πρεπει να τα ειχαν βαψει με σπρευ χωρις καν να τα
καθαρισουν κ ειναι αναγλυφα τελειως.
Περα απο αυτα, εχετε καμια ιδεα τι να κανω με τις βιδες τις εξατμισης?
3-4 ποστ πιο πριν εγραψα τι παιχτηκε σημερα κ χρειαζομαι βοηθεια!
Διαβασα με μερικα αλλα threads κ ειδα οτι καποιοι με την σκυλα τα εβγαλαν περα..
αλλα εκτος του οτι δεν εχω, οι βιδες εκει ειναι στρογγυλες...θα τα καταφερω καπως? ή @@?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=124787
ισως να σε βοηθησει αυτο φιλε μου![]()
motomaniac, οι βιδες εχουν στρογγυλο κεφαλι κ ειναι οχι αλλεν, αλλα το αλλο το εξαγωνο, σαν αστερι..
Η μια σιγουρα ηταν φαγωμενη απο πριν, την αλλη την χαλασα εγω!
supraman, αυτο το διαβασα..αλλα για να μην χειροτερεψω τα πραγματα, λεω να παω σε ενα συνεργειο να μου βγαλουν αυτες τις δυο κ να παρω μια
καινουρια 8αδα με πιο...νορμαλ κεφαλι!
οποτε το βαψιμο της εξατμισης θα περιμενει μεχρι την Τεταρτη το λιγοτερο....:a16:
Οι βίδες σου είναι τορξ
Σε ένα μηχανουργειο η συνεργείο θα βρεις
Έχεις ντρεμελάκι. Λοιπόν πάρε ενα τροχάκι μικρό για το ντρέμελ να κόβει μέταλο. Χάραξε το κεφάλι της βίδας να φωλιάσει ίσιο κατσαβίδι. Καλύτερα θα ήταν να χαράξεις σταυρό για να μπεί σταυροκατσάβιδο.
Ρίξε WD40 και άστο κανα τέταρτο.
Πιάσε μεγάλο κατσαβίδι και δώστου πόνο....
Αν πάλι δεν τα καταφέρεις πήγαινε σε ενα μηχανουργείο αλλά και πάλι έτσι θα τις βγάλουν και εκεί....
Την διαδικασια την ξερω, το δυσκολο ειναι το σημειο! Δεν νομιζω να χωραει το dremel εκει. Εδω δεν εβλεπα καν την.βιδα, την εψαχνα με το χερι πρωτα κ μετα εβαζα κατσαβιδι. Ειναι κ το ψυγειο μπροστα κ τα κανει ακομα χειροτερα! Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως!
Δεν κάνει τίποτα.... Άμα λύσεις ψυγείο κλπ δεν σου δίνει χέρι δηλαδή ούτε να τις πιάσεις απο πίσω (αν είναι περαστές) με σκύλα?